Подробна оценка от служител12
това е една от най-корумпираните и нечисти компании в българия.
отношение към подчинени ужасно!храна и условия на корабите- ужасни
кадри капитани и др. са бивши военни,рибари, луди! и всякакви такива
които не стават за нищо друго и си имат корабите като свои, и си мислят че вечно ще са там и ще крадат!
Подробна оценка от Пострадал
Стари кораби ,отношение никакво ,капитаните ..... от храната на екипажа,трудови злополуки ежечасно, застраховка живот към Булстрад 5000лв ,комисия лекари в Булстрад преценяща обезщетението за злополуката -същите които правят медиинските за БМФ в Транспортна болница-Варна ,от дълги години задържат по 2-3 месеца изработената доларова заплата,отношение между личен състав --плавателен състав -Господ --рая.Хубавото е че след приватизацията ,моряците ще си намерят лесно друга работа .докато чиновниците не стават за никъде
Подробна оценка от
колега как се уреди в администрацията аз откога драпам за там да мина от плавсъстав в личен състав а там хич не вземате малко то почти всички са с връзки в тая фирма включително и аз но все още не ми достигат за администрацията
Подробна оценка от ТМ
Работата ми е хубава - обичам я и съм много добър и дисциплиниран работник/служител. За това получавам заплата, която ме удовлетворява.
Работният ми ден е 8 часов, с две седмични почивки и почивка в национален празник. Имаме добър колектив и живеем задружно, което помага за добрата атмосфера и на работа.
Това е фирма, която има много добри доходи, от което печели и държавата. Надявам се да попадне в добри ръце, ако се приватизира, за да се развива напред и храни половината от семействата в града!