Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Сигнал 2 ООД /img/frontend/nomap.png"

Сигнал 2 ООД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 3 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-3 от общо 3


шубе го/я е и не казва!

-16 точки

виж подробна оценка
Заплащане
2
Уважение
-5
Привилегии
2
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
3
Колеги
2
Работна среда
-5

За съжаление Сигнал 2 беше една от водещите фирми на пазара преди 13 може и повече години. Но както  предполагате тя е към своя край. Както има една поговорка рибата се вмирисва откаде главата. Не е достатъчно , че разполагат с една  заплата че и втората не дават на време, е какво като имаш сметки и т.н . ще кажа само това забравиха от каде тръгнаха . Лицемирието на единия и инатът на другия . За малките пък да не говорим. Благодарение на вас управители сте на този хал.  Който и да извикате  било с анонимни анкети или други глупости нищо няма да постигните. НЯМА НЕЗАМЕНИМИ ХОРА ОБИЧАТ ДА КАЗВАТ Е АЗ ЩЕ ОТВЪРНА  - НАМА НЕЗАМЕНИМИ И ФИРМИ .толкова от мен . за бъдещите кандидати мноооооооого си помислите звезди колкото щеш но на небето !!!!!!


шубе го/я е и не казва!

-16 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-3
Уважение
-5
Привилегии
-2
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
5
Потенциал
-5
Местоположение
0
Колеги
4
Работна среда
-5

Човека преди мен го написа много правилно. определено отношението към теб докато работиш там е добро.Но! Когато шефката реши, че не и харесваш и пречиш и не вършиш нищо, бързо ти намира цаката! :)
Заплащане??? Ооо, това е много относителна величина. Лично през моите очи е според зависи... Зависи от настроението на шефа, после на шефката, после на малката шефка, на мъжа и и т.н. Задължения - колкото повече, толкова повече. Винаги недоволни, винаги "продават на загуба", а в същото време във всички фирми, колеги, магазини от години битува мнението, че продават най- скъпо! Много кадърни хора са минали през тази фирма, и още толкова ще минат и ще си отидат.
Лично моя съвет е, не започвайте работа там.


бивш служител

1 точка

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
1
Привилегии
1
Фирмена сигурност
-2
Натоварване
2
Потенциал
-5
Местоположение
0
Колеги
5
Работна среда
4

Здравейте . Нивото на заплащане в Сигнал е трагично според мен ,а и плюс това не се знае дали ще Ви я дадат (ЗАПЛАТАТА) ,а ако ви я дадат дали ще е цяла ! Отношението на преките ръководители и търговския директор е без забележка ,но да не забравяме за на шефа жена му! Придобивки: джобен компютър , сл. автомобил , сл. тел.- който работника си плаща обаче. За професионално развитие мисля че няма смисъл да се говори. Всички ценни кадри рано или късно напускат ,защото не ги оставят да си вършат работата, а напротив (спъват ги).
Фирмата е готина ,атмосферата е готина, но за съжаление на собственика съпругата спъва работния процес и реже непрекъснато служителите, при това неоснователно.  

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?