Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Сигнал 2 ООД /img/frontend/nomap.png"

Сигнал 2 ООД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 5 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-5 от общо 5


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Като цяло не знам как съществува тази фирма още. Показателно е, че щом търсят всеки месец персонал значи няма много желаещи да работят за тях. За заплатите-рядко са закъснявали, но като закъснеят въобще не си правят труда да оведомят. Почивки на официални празници-само по Коледа и Нова Година, на останалите се работи и не се заплаща допълнително. Отношението е на ниво нула. Дават стока на едро на конкурентни фирми да добра цена и конкурентите им подбиват цената на техните търговци. После тормозят търговците, защо нямало оборот. На събранията им само тъпи теории ( като чуех шефа какви ги дрънка се чудех как тези хора имат и изкарват пари въобще с този акъл) се разтягат и супер натоварващо. Синът им Денис уж идва да помага, когато е най-натоварено ( естествено не се взима допълнителен персонал)-той завалията го мързи да гледа. Да не говорим, че са навързани и като свински черва-един за друг женени, братовчеди из между фирмите предлагащи подобна стока. Правят коледен банкет, който те плащат и после ревизия, която никога не излиза и ти я плащаш :D. Дават телевизори на дългогодишните си работници-щерката и зетя :D. Пък недай си Боже да си в болничен или да искаш да излезеш в майчинство при тях, завалиийте ще плащат осигоровки и няма да им се работи-абсурд. Общо взето ако искате да имате добра работна среда, пълни здравни осигоровки и да работите дълго време в дадеда фирма- това не е мястото за Вас!


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

На интервюто за шофьор в Пловдив ще ви посрещне добре изглеждащо и приветливо момче.
Ще ви обещае 1100лв минимална заплата (в случаите когато няма никаква работа) ,а когато има работа ,заплатата нямала таван.
И като почнете да бачкате ще разберете ,че работа има.
Дойде ли време за заплата ,обаче...разбираш ,че между това което сте се договорили и действителността няма нищо общо.
И не само това... Склададжиите се карат с теб когато имаш липси на стока в заявките... а липси ,повярвайте има. И не им излизат на ревизиите ,започват да ти ги удържат от заплатката ,която и без това не е това,което сте се разбрали.Ужас!
А бусовете...караш и се молиш да не се разпадне на пътя ,щото на колегите им се е случвало доста пъти.
Аз лично ,като напусках дадох едномесечно предизвестие,спазих го и като дойде време да си взема последната заплата, (понеже заплатите в "Сигнал-2" вървят с месец назад) разбрах ,че са ми платили по осигурителната сума - сумата,която е описана в договора.
А както всички знаем, да те осигуряват на минимален праг за длъжността е масова практика на цървулясалите бг фирми.
И"Сигнал-2" не е изключение... прецакаха ме и си вързаха гащите ,така че да не мога да се оплача на никой.
Общо взето това е първата фирма в която виждам да напускат по 3-4 човека наведнъж.
Сами си преценете колко сте закъсали и ходи ли ви се на такова място.
Лек ден!


шубе го/я е и не казва!

-16 точки

виж подробна оценка
Заплащане
2
Уважение
-5
Привилегии
2
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
3
Колеги
2
Работна среда
-5

За съжаление Сигнал 2 беше една от водещите фирми на пазара преди 13 може и повече години. Но както  предполагате тя е към своя край. Както има една поговорка рибата се вмирисва откаде главата. Не е достатъчно , че разполагат с една  заплата че и втората не дават на време, е какво като имаш сметки и т.н . ще кажа само това забравиха от каде тръгнаха . Лицемирието на единия и инатът на другия . За малките пък да не говорим. Благодарение на вас управители сте на този хал.  Който и да извикате  било с анонимни анкети или други глупости нищо няма да постигните. НЯМА НЕЗАМЕНИМИ ХОРА ОБИЧАТ ДА КАЗВАТ Е АЗ ЩЕ ОТВЪРНА  - НАМА НЕЗАМЕНИМИ И ФИРМИ .толкова от мен . за бъдещите кандидати мноооооооого си помислите звезди колкото щеш но на небето !!!!!!


шубе го/я е и не казва!

-16 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-3
Уважение
-5
Привилегии
-2
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
5
Потенциал
-5
Местоположение
0
Колеги
4
Работна среда
-5

Човека преди мен го написа много правилно. определено отношението към теб докато работиш там е добро.Но! Когато шефката реши, че не и харесваш и пречиш и не вършиш нищо, бързо ти намира цаката! :)
Заплащане??? Ооо, това е много относителна величина. Лично през моите очи е според зависи... Зависи от настроението на шефа, после на шефката, после на малката шефка, на мъжа и и т.н. Задължения - колкото повече, толкова повече. Винаги недоволни, винаги "продават на загуба", а в същото време във всички фирми, колеги, магазини от години битува мнението, че продават най- скъпо! Много кадърни хора са минали през тази фирма, и още толкова ще минат и ще си отидат.
Лично моя съвет е, не започвайте работа там.


бивш служител

1 точка

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
1
Привилегии
1
Фирмена сигурност
-2
Натоварване
2
Потенциал
-5
Местоположение
0
Колеги
5
Работна среда
4

Здравейте . Нивото на заплащане в Сигнал е трагично според мен ,а и плюс това не се знае дали ще Ви я дадат (ЗАПЛАТАТА) ,а ако ви я дадат дали ще е цяла ! Отношението на преките ръководители и търговския директор е без забележка ,но да не забравяме за на шефа жена му! Придобивки: джобен компютър , сл. автомобил , сл. тел.- който работника си плаща обаче. За професионално развитие мисля че няма смисъл да се говори. Всички ценни кадри рано или късно напускат ,защото не ги оставят да си вършат работата, а напротив (спъват ги).
Фирмата е готина ,атмосферата е готина, но за съжаление на собственика съпругата спъва работния процес и реже непрекъснато служителите, при това неоснователно.  

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?