Красими оод /img/frontend/nomap.png"

Красими оод

0 точки от 1 мнение

Здравейте,
искам просто да се оплача от един от мноооогото частници с претенции да бъде робовладелец! Та става въпрос за магазинче намиращо се на Ломско шосе (алкохол и цигари). Ако има награда за най- кофти работа те биха го спечелили!
1. Работното време е нечовешко. Графика е 4 на 2, първия ден отваряш в 8:00 и затваряш в 22:00 (без обедна почивка). Втори ден : от 12 (понякога 11) пак до 22ч. Трети ден пак от 8:00ч до 22:00. Четвърти ден- от 12:00 до 22:00. Почиваш 2 дена и отиваш пак от 8:00 до 22:00. Това прави 62 часа на сидмица! Естествено в договора за пред отделните органи на реда пише друго! ..... 8ч работен ден блааа, блааааааа..........при постъпване в длъжност те инструктират какво да говориш пред тях...хахаха!
2. Заплащането е 335лв + процент от оборота! Сега в тази криза едва усрявах да си докарам 500-540, от които ми отдържана по 50лв за осигуровки всеки месец!
3. Отиваш на работа и те посрещат с крясаци! И то за неща от сорта на " тази ножица седи еди каде си, сутринта я намерих леко по в ляво". Да не говорим, че те следят по камерите от вкъщи и какво говориш пред клиента! Всичко, което кажеш може да бъде използвано срещу теб! Да не говорим за хигиенните изисквания. То няма лошо, но човек не бива до се самозабравя...оп, грешка "човек" ли казах?
4. След няколко месеца къртовски труд, безсъние, не здравословно хранене, "удоволсвието" да се прибираш от работа в 23:30ч  и стрес започнах да не мога да ставам от креват, получавах световартежи, постонно главоболие,никакъв личен живот! Наложи ми се да си взема болнични за да не умра евентуално.... тогава станах най- черния човек.
Разбирам че е криза, ноооо  .............. до каде може да стигне алчността, безхаберието и експлоатацията???????????????????????
с много "любов" : един щастлив безработен ( и наспал се :))))))))
Приветствам Ви, споделете небивалиците си....забавно е!