Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

медико-диагностичен център карилаб-днк /img/frontend/nomap.png"

медико-диагностичен център карилаб-днк

Напишете мнение
5 4 0
4 точки от 12 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 11-12 от общо 12


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Добър ден !Бих искал да кажа,че работя в Клиника  TEST Мodena   И КАРИЛАБ-ДНК  Сифия от създаването им .Апаратурата ,с която разполагат е най-високо ниво медицинска апаратура ABBOTT...Управителите на Карилаб-ДНК са Доц.Попов и д-р маг.Бачева ,завършила UNiversita di Modena e Reggio Emilia. Специализирала в Клиниката в MODENA.Oт скоро  Карилаб-ДНК ,разполага с ехограф 4D GE,първият в БГ,много бременни майки се радват на утвърдените гинеколози и 4D снимки на своите бебчета още в коремчето на мама.изумително е колко са реални  снимките и какво качество има американската апаратура .За коректността ,качеството и творческата атмосфера можете да се убедите ,само ако  посетите Мед.Център КАРИЛАБ-ДНК!В Живота всеки получава това ,коета заслужава!


бивш служител

-19 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-4
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
-5
Колеги
0
Работна среда
-5

Това е лаборатория,която е добре оборудвана ,но зле ръководена защото собственичката и неината майка ,които са персонала в нея нямят понятие от организиране на работата в една лаборатория да не говорим,че докторката всъшност не е лекар,а химик.Аз лично се подлъгах по страхотната обява за работа за лаборант със заплата 650-2000лв, и дори поработих малко,но когато трябваше да ми плащат нещата вече стояха по друг начин и се оказа ,че нямало работа и толкова пари не могат да ми дадат/става въпрос за 300лв./за половин месец,Така ,че не се лъжете по тази обява защото са изключително некоректни!

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?