Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Линднер България ЕООД https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=София,Район р-н Витоша, Квартал СОФИЯ ПАРК, бл. 16Д, Офис 2.1&markers=София,Район р-н Витоша, Квартал СОФИЯ ПАРК, бл. 16Д, Офис 2.1

Линднер България ЕООД

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 5 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-5 от общо 5


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Фирмичка, в която липсва уважение към персонала и ниско заплащане на труда. Ако проявиш инициатива за разговор за работна заплата си неудобен и освободен бързо. Освен така наречения управител и близките му до него преводачки и транслатори на думите: господин Хофман каза на друг не се реже от баницата и не се полагат големи заплати.
Става само за трамплин за други фирми и да се научите, как не се прави и как не трябва да се работи.


кандидат за работа

-15 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
-5
Работна среда
0

Публикуват обява и аз отговарям на обявата им, като написвам минимална сума пари. Вярно не малка, но ясно им казвам.
Обаждат ми се, насрочваме интервю. Това се подразбира, че посочената сума би трябвало да е приета.
В последствие за да не се губя време с тях им напомням - нали сте видели числото... на което ми отговарят ми то е непостижимо за нас.
Защо се обаждате тогава? Или просто са си свикнали да се пазарят като цигани, та се е очаквало да правим това.
Отделно, според мен, мислят че инженерите би следвало да са безплатни. С други думи ако бях на Ваше място бих си помислил дали да кандидатствам :)


кандидат за работа

-6 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
-3
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
-3
Колеги
0
Работна среда
0

Мога да кажа единствено:
Критерий за качество на подбор на персонала е уважението. Критерий за добра и ползотворна съвместна бъдеща работа е също уважението. По това лесно се познава как Ви оценяват.

Такова не видях.
Зададох един-единствен въпрос: Каква е долната граница на заплащането, грубо.
Дали минава 1300 лв?
Дали е над 1200 лв?

Първо служителката се измъкна с: "Зависи какво умеете", аз отговорих. В строителната сфера съм и имам широки познания в областта, за която кандидатствам. Това означава, че съм квалифицирана. Тоест умея.
След това тя мина на друга вълна: " Но кандидатствате за офис асистент. Обясних (има го в cv-то ми), че имам опит и като такава.

След като това беше обяснено, тя просто започна да повтаря "Като дойдете, ще видим".

Не. Има еталони за уважение и те са да се декларират поне груби граници на заплащането. Не бих питала за граници, ако те не се разминаваха фрапантно в Европа и у нас. Предишните отзиви тук говорят за това.

Лично аз оставам с прекрасни впечатления от работата на Линднер в Европа, но не и от начина на подбор на персонал в София, България.
Би било хубаво тези неща да се оправят.
Всичко добро и успех в бъдещето на кандидатите :)


бивш служител

43 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
4
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Трета година студентка съм в чужбина и това беше единствената фирма в България, която отговори на имейлите ми за кандидатура за летен стаж. Останах изключително доволна от вниманието, което ми бе обърнато, въпреки че опитът ми е минимален и масово задачите бяха непосилни за мен. Инженерите в отделите, в които бях, а именно отдел "Статика" и отдел "Чертожници", намираха време да отговарят на мои въпроси, да ме запознаят с работата си, дори и да ми възлагат задачи за упражнение, които после да проверяват, което бе много повече, отколкото очаквах! Атмосферата беше приятна, хората изключително мили и положително настроени към някого, който тепърва навлиза в професията, и, честно казано, техният професионализъм и добро отношение ме мотивираха да преследвам мечтата си да развия своя кариера в България!
От отношението, което видях към себе си, отговорно мога да препоръчам Линднер България на всеки млад човек като мен, който би искал да добие опит, преди да е завършил, както и на всеки професионалист, който търси приятна работна обстановка и сигурно поле за изява!


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Най-нелепото интервю за работа, на което съм ходил! Да подчертая, че не съм кандидадствал за работа при тях, въпреки че съм засичал многократно обявата им в jobs.bg, а по обява на агенция за набиране на персонал, от която ми се обадиха и ме пренасочиха да кандидатствам при тях, вместо по обявата, за която кандидатствах, защото тези обяви от агенции винаги са много обещаващи и до последно се крие при кого точно се кандидатства. Подадох CV, портфолио, ходих на разговор в HR агенцията, одобриха ме, след коетo ми заявиха, че ще пратят документите ми във фирмата за одобрение чак от Германия. Такова уж беше получено и бях поканен на интервю в самия офис на фирмата. Най-нелепото интервю в живота ми! Посрещна ме шефът им, германец и HR служителка, българка, на преклонна възраст, неясно какво е гледала в CV-то ми, в което са описани подробно проектите, в които съм участвал и дейностите, които съм извършвал. Бях помолен да изпратя и чертежи, които съм изготвял лично, за да бъдат показани на hr служители на фирмата. Шефът на Линднер, германец, започна интервюто с въпроса с какво се занимавам и като му казах, с проектиране, с изготвяне на производствена и монтажна документация, не беше видимо никак ентусиазиран и доволен от отговора. Да подчертая, че обявата им е за конструктор и инженер проектант. Сами са го пуснали и формулирали така. След това въпросът му беше: "Ти конструираш ли нещо" Заявих му, че изготвям документация по вече готов дизайн и че да, по специалност съм дизайнер, но не строителен инженер и въпреки това заявих, че ако искат могат да ме обучават. След като се оказа, че не съм им нужен, въпреки всичко ме питаха каква заплата очаквам - и тук второто недоразумение - от агенцията за подбор на персонал им били казали 2К нето, а не бруто. След като ме подложиха на неприятната ситуация документите ми да преминат през минимум 3-ма души, 2-ма HR-и и един шеф, за да ме поканят на интервю и с второто изречение да ми заявят, че аз, като проектант не съм им бил нужен, а им трябвал конструктор, след като ми изгубиха времето да ходя до офиса им в края на града, до там беше интригата с великата немска фирма, гордостта на един експрезидент... За да излезе от ситуацията, в която сама се насади, да не изглежда смешна пред шефа си и да не говори против мен в присъствието ми, HR-ката им обвини агенцията за набиране на персонал, че не били технически лица и затова направили грешка, не знаели какво точно търсят и затова им пратили мен.
Нито предлагат по-добри доходи от конкуренцията, нито локацията им е конкурентна, нито госпожата пред пенсия от HR отдела гледа сериозно кандидатурите и подадените документи, така, че да не губят времето на хората. Не знаят какво искат, пускат обяви, уж гледат документите Ви и после Ви казват не си ни нужен ти, имаме си вече новоназначени проектанти... Пълна пародия на работодател! Сериозно си помислете, ако още преди да сте постъпили, се отнасят така нелепо към Вас, какво ще бъде след това...

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?