Кожадерска фирма която се опитва да спечели от нещастието на хората,надявам се много скоро на тази и на други подобни на нея фирми които не произвеждат нищо полезно освен изнудване да бъдат забранени!!!
Подробна оценка от Настоящ служител
Колеги, хайде да говорим обективно! Работя в компанията над 5 години и харесвам работата си. Да, има много работа, но ако сте съвестни, ще Ви ценят. Фирмата е една от малкото, в които служителите имат пълни осигуровки и е изключително коректна в изплащането на заплати, болнични и пр. Отскоро има и ваучери за храна. Правят се тийм билдинги на хубави места като Хисаря, Банско и пр. Следете обявите за работа и не се подлъгвайте по злобни коментари. Желая успех на всички!
Моля,дайте инфо за заплата,отпуски,болнични,атмосвера.
Подробна оценка от -
Заплащането е твърдо + бонус(най-често 100лв.), който зависи от това дали сте достигнали зададените таргети и разни други условия.
Подробна оценка от paraskeva
Здравейте,
Интересуваме какво е заплащането в тази фирма.
Подробна оценка от Деси
Здравейте. Бих искала да получа обективно мнение относто работата и най-вече заплащането във фирмата, тъи като ме викат на интервю. Разбирам, че доста хора по една или друга причина са доволни или недоволни, но в крайна сметка всички са взимали заплата от едно и също място и по един и същи начен. За това моля, ако някой наистина би искал да ми помогне да направя реална преценка , да го направи. Благодаря Ви.
Подробна оценка от Катя Граматикова
Миналата седмица се явявах на интервю за работа, но за съжаление избраха друг кандидат. Една служителка ми се обади, за да ме покани на интервю, а друга проведе интервюто. И двете ми направиха впечатление на интелигентни момичета, държана си търся постоянна работа на трудов договор, защото работя по два граждански, но това не ме удовлетворяваха се много професионално и учтиво.
От една година си търся постоянна работа на трудов договор, защото работя на две места по граждански, но това не ме удовлетворява. Явявам се от време на време на събеседвания, но до сега не съм попаднала на подходящото място. За първи път, обаче ми се случи, някой да си направи труда да ми се обади и да ме информира, че е избран друг кандидат. Обикновено те оставят в неведение, а като се обадиш да попиташ може и да те нагрубят. Благодаря на фирма "Еос Матрикс" за доброто отношение и за това, че въпреки, че не станах техен служител, не ми позволиха да се почувствам отхвърлена и обидена.
Подробна оценка от unnamed
Интересува ме информация за работата на аген по събирания в ЕОС Матрикс. Много ли е негативна? Има ли много агресивни клиенти? Как се да се разбера с тях? Трудно ли се покриват таргетите? Какво става, ако не се покрият?
Подробна оценка от Елена Б
някой знае ли колко горе-долу хора работят в Софийския офис, че като чета по интернет излиза, че са едва ли не 100 човека
Подробна оценка от Вълчо Вълев
Здравейте !
Кандидатствам за работа при този работодател на позиция Младши системен администратор за офиса в Стара Загора. Интересува ме какво е заплащането на тази позиция. Знам че е "криза" (Любимата думичка на работодателя за да оправдае ниското заплащане) и не мога да очаквам много но все пак ми е интересно колко получават служителите на тази позиция. Иначе от HR-ката Цветелина Николова останах с много приятно впечатление за фирмата. Благодаря ви предварително за информацията - доволни и недоволни , бивши и настоящи служители.