"ГРАНД ВЕЛИКОВ" ЕООД /img/frontend/nomap.png"

"ГРАНД ВЕЛИКОВ" ЕООД

Начи така....и аз да кажа. Направо съм потресена от бившата си колежка и нейните коментари за нас и работата ни, ама може би така става като те уволнят - злобееш. А такова лице камен тодоров никога не е работило при нас.
Работих във фирмата две години и половина и съм много доволна.Аз лично не видях лошо отношение към мен. Колегата ми работи вече седем години във фирмата и е пич. Шефа си е шеф, не може да очакваш да ти се мазни или да ти е приятел. Строг е, но пък ако имаш проблем винаги ти помага и обяснява. Заплатата е нормална за продавач, ако има работа се изкарват по 700-800 лв. Лятото е зле, падат оборотите но иначе е ок!

Нека обясня така... ако Вие искате да работите за жълти стотинки и да Ви правят на нищо през цялото време.... Това е работата за вас.
Дори и да не обърнете внимание в момента на всичко написано...и отидете там Ви гарантирам, че няма да издържите много...просто условията се нечовешки.
Тоз "шеф" забравил от кое село е тръгнал и се държи повече от ужасно, да не говорим, че и техници ще станете и кво ли още не, но парите са много повече от жалки

Хах най-ужасното работно място, което може да съществува. За Ваше добро - не си правете труда дори да ходите до там - не си заслужава изобщо. Работата горе-долу става, но шефа е ужасен, както и многобройните му изисквания, работното място също е поносимо само в топлите сезони, а колегите се менят толкова често, че с тях е като без  тях, заплащането не отговаря изобщо на първоначалната договорка, след време , когато що годе схванеш как се изчислява заплатата се оказва, че или нямаш бонуси или на час се плаща по-малко...Та той шефа там си прави неговите си изчисления и дали оборота за седмицата е бил 300 или 1300 ти си взимаш едни и същи пари и само да посмееш да питаш защо.....тежко ти и горко

За целият ми трудов стаж, това беше най-ужасната ми работа...Отиваш на уж интервю и там кво-казват ти: Тук ще работите (стаичка 2 на 2),заплащането е 2,5лв + 2% от оборота, ако желаете почвайте......и то кво навиваш се веднага почва някакво обучение.....нищо не е така, както изглежда.Търпиш постоянното отвратително отношение на собственика, който между другото живее над книжарницата и постоянно се навърта на около, за да се чуди за какво точно да те глоби и защото няма никакво доверие на никой и гледа да не откраднеш някой от тъпите му химикалки и моливи там.Колегите ти са някакви малоумници, подмазвачи на шефа, които зад гърба му си казват всичко, но пред него мълчат и колкото и да казват некви обещания-никога няма да скочат да те защитят. Мястото, където се работи е ужасно-малко,постоянно трябва да е отворено и студа е смразяващ...Най-отвратителното е, че трябва да отговаряш за склада и колегите ти идиоти ти звънят да зареждаш и техните книжарници, но ти не вземаш повече от тях, но......пък търпиш глоби за липсите и за каквото там успее да се сети шефа... Успех на всички оптимисти, които желаят да си губят времето с нерви

Ще коментирам спрямо категориите по долу. Кандидатирах се скоро за работа там, още на другия ден ми се обадиха и почнах обучение. На третия ден, обаче почнаха послъгвания и заобикаляния как да ме разкарат от поста и ме разкараха. Заплатата е доста добра мисля, ако се задържите достатъчно дълго стига 4 цифрена сума. Местоположението е много добро, метрото осигурява бързо придвижване, или поне на мен ми беше удобно. Ако правите грешки и бракове ви ги приспадат от заплатата. В офисите е доста студено (за 3 дена хванах бронхопневмония). Особена реализация в по-късен период няма - само заплатата се качва. Колегите са пичове, е ако не те одобрят за работата първите 2 дена, те изритват.

Знаех си, че нещо не е наред в тази фирма. Обявата наистина е от мнооого време и явно съм преценила правилно да не кандидатствам. :)

Обявата се публикува от години.
Аз издържах само месец, защото не се издържа.
Управителя е много груб, работното време много дълго, а заплащането много малко. Текучеството е постоянно.

Некоректен и груб работодател.Не се знае кога се работи и кога почива!Заплащането е по негова преценка!

Зравейте,
изкажете някакво мнение за тази фирма, гледам една обява се върти от около месец, за книжарница до СУ-то.