Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Лустро-90 ООД /img/frontend/nomap.png"

Лустро-90 ООД

Напишете мнение
5 1 0
1 точка от 3 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-3 от общо 3


бивш служител

-30 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
5
Потенциал
-5
Местоположение
0
Колеги
-5
Работна среда
-5

     Искам да Ви предупредя никога, но наистина никога да не започвате работа при този нагъл и арогантен тип Пламен Иванов, дори да ви е одобрил! Ще Ви скъса нервите, ще Ви смачка психически, накрая дори и здравословно може да не сте добре. Заплащането и отношението са ужасни, а може и изобщо да не ви плати под педтекст, че сте тъп, малоумен, некадърен и за нищо не ставате. За него служитилите са едни прости идиоти и добре, че е той да ги научи как да живеят. ТОВА НЕ Е НИКАКЪВ РАБОТОДАТЕЛ!!!


кандидат за работа

-15 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Искам да кажа, че наскоро бях на интервю в тази фирма и моето мнение е, че по-арогантен и високомерен човек от управителят на фирмата- не съм срещала никога в живота си! Събра ни 5-6 жени в офиса, трябваше да го чакаме, защото закъсня и след разни думи и увещания, каза че всеки търси висококвалифицирани кадри- ниско платени, след като една от жените го попита за заплащането и каза, че то е най-важно за нея. Той очевидно се подразни и започна да коментира, как би прегазил всеки по пътя, за да постигне това, което иска. За мен, след тези думи.. това означава, че той не би уважавал човека срещу него и би му предложил възможно най-ниското заплащане. Наскоро видях, че пак има обява за същата позиция, нямаше и 1 месец от интервюто. Сами може да си направите изводите!


бивш служител

-40 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
0

Отвратена сам от утношeнието и поведението на упражителя-Г-н Пламен Иванов,които е и прецедател на областното представителство на КСБ.Подмами ме с големи обещaния(заплата-800 лв.)които никога не спази,освен това постоянно ми крещeшe за щяло и нeщяло,просто еитака.Бях подложена на психичeски тормоз,безпаричие,унижение,и нямах избор защoто сам самотна маика с дете и нямаше как да остана без работа в тази криза.Наи накрая ми доиде до гуша този човек да излива цялата си отрицателна енергия в/у мен и сабрах смелост да се махна от там каквото ще да става.За десерт на цялата година тарпение от моя страна,наи-накрая си трагнах без да ми е платена последната заплата,като счетоводителя ме накара на сила да поспиша всички ведомости за заплатите ми.И това не беше достатачно на Многоуважавания Г-Н Иванов,за това и ме наклевети пред които можа,чe сам надписвала квадратури на последния ни обект в полза на наш подизпалнител!!!

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?