Здравейте, като бивш служител на фирмата мога да кажа - не си губете времето!
Представят се голяма фирма с огромен потенциал, а изискват от служителите си да правят висчко и да отговарят за всичко, докато те мачкат ежедневно.
Отношението към служителите е под всякаква критика!! Обиди, скандали, крясъци - това е ежедневие! Опитват се по всякакъв начин да смачкат хората! Изрази от сорта на “ще те напердаша”, “ тъпи кифли”, за съжаление, са част от работното ежедневие.За 10 години през фирмата да минали 120 души…
Единственото положително нещо са колегите!
Управлението е под всякаква критика!
Подробна оценка от Ламята
Тази измислена фирмичка за пореден път пуска обява за маркетинг специалист. Не си губете времето да кандидатствате. Ако го направите - ще получите задание да изготвите безплатно стратегия за един от брандовете, които представляват. Целта е да се съберат идеи. Реално не се търси маркетинг специлист. Тази обява се пуска през 3-4 месеца. Разбира се, много неетино е фирмита да си развиват бизнеса на гърба на търсещите работа, но в нашата клета територия това е честа практика. Инспекцията по труда сладко спи!
Страхотни продукти, попаднали в ръцете на лошото управление на фирмата. Излезеш ли в майчинство, не получаваш нищо, защото фирмата те е осигурявала на супер ниска заплата за твоята длъжност - минимална, а другата част от заплата са ти я давали под масата!
Интеркозметика представя в България страхотни продукти с лошо управление! Милионерчето с бялата якичка - шеф номер 3 - алекс е с доста плитък куфар и въобще не е на място. За 10 месеца не успя да научи продуктите на фирмата и цените им, ставаше за смях пред клиентите. Хора бегайте надалече от тая фирма освен ако не сте подмазвачи, шеф 1 и шеф 2 проспиват кви интриги ги върти тоя двуличник и как ги манипулира на малкия си пръст, но те обичат и то много някои да им се подмазва.
И нека всички си зададът въпроса за 10 месеца какво постигна той и какво му е развитието във фирмата?!!! Нека всеки сам си отговори!
Добър екип се разваля лесно и се сформира трудно! Успех!
Подробна оценка от Николай
Темата добре се развива, искъм да попитам за заплащането, я александър да каже защо е напуснал и каква е заплатат за търговските представители, че се чудя дали да кандидатсвам има позиция за Сътрудник външни продажби / Търговски представител - моля коментирайте да се изяснят нещата с тази фирма едни доволни други не!
Подробна оценка от Prepodavatel
Преподавател съм и водя курсове по маникюр, ноктопластика и педикюр към един от учебните центрове на Интеркозметика в страната и ще споделя, че аз лично съм много доволна от тази възможност. Предполагам – даже съм сигурна, че и останалите колеги ще са съгласни с мен, тук ни се дава възможност не само да имаме доходи, но и да развием една добра кариера – например колежки печелят награди на състезания по ноктопластика и заминават на международни състезания. Осигуряват ни се и международни пътувания и обучения, както и редовно срещи и обучения с преподаватели от други страни. Фирмата се грижи за нашето развитие и ни е постоянна подкрепа. Пожелавам всичко най-хубаво на всички във фирмата.
Подробна оценка от Ваня
Ще съм благодарна да ми споделите повече информация относно екипа- колко души са, как са разпределни отговорностите. Все пак едно е да си клиент, друго е да си служител. Не съм съгласна , че другите фирми на обучават хората си; напротив, посещавала съм доста салони и никъде не съм виждала продуктите на CND , само на O.P.I. виждам. Недоумявам защо една фирма не може да си позволи да закупи фирмен автомобил и какъв проблемът ,че обявата се върти от ноември месец и изгежда още не са намерили човек ( при доста свободни кандидати на пазара на труда). Ще се радвам на още отзиви, ако може конкретно (както на Александър), а не общи приказки.
Подробна оценка от Служител
Работя за Интеркозметика не много отдавна, но и не много отскоро и да си призная радвам се, че съм част от един добър екип. Работила съм и на други места и това, което ме привлече и впоследствие ме мотивира да продължа е наистина екипната работа. Това което се нарича работа в екип на много други места е пародия, начин за изява на кандидат началници. Щастлива съм, че работя с екип професионално подготвени хора, с позитивно отношение помежду си – а това се предава на клиентите. Това е моето мнение и не виждам начин то да се промени!
Подробна оценка от Клиент
Клиентка съм на Интеркозметика вече близо 3 години и мога да кажа много добри думи за фирмата. Хората които работят там явно добре се обучават и си знаят материала – за разлика от техни конкуренти. Не си спомням да не са ми дали добър съвет или да са ми препоръчали продукт, който после да се чудя какво да го правя. Не знам какви усилия коства на ръководството и на служителите, но определено хората правят всичко възможно да работят в услуга на клиентите си. Поздравявам ги с новогодишните празници и им желая да не се отърват от здраве и успеха да ги следва навсякъде!
Подробна оценка от denito
Дай повече информация за заплата.И не ми става ясно като си на позиция търговски преставител как си вършиш работата,като ти споменаваш,че седиш в офиса по цял ден?