Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

ЕТ Панайот Шутов /img/frontend/nomap.png"

ЕТ Панайот Шутов

Напишете мнение
5 1 0
1 точка от 3 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-3 от общо 3


бивш служител

-45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Постояно напускат момичетата. Този и болната му майка, трябва да се прегледат. Назначават те за едно а искат да правиш неща които се вършат от трима човека. Не може да метеш, да нареждаш стоки като хамалин и да пипаш храни. Под всякаква критика е заплащането но по лошото е че лъже и ти слага някакви измислени глоби, нарочно прави да не излизат ревизиите, за да си ги удържи, постоянно мами. Постоянно !!! Не се доверявайте да почвате при този - та той всеки месец наистина търси нови !!! ви си решавате- за тези пари да се подлагате на унижение ? Никога !


клиент

-40 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
0
Колеги
-5
Работна среда
-5

Този недо@блек Шутов постоянно всеки месец буквално търси персонал, С болната си майка ги следят на камери, прави ревизии без присъствие на служител, следи ги с камери и ги кара да плащат измислени разходи и нагласени липси, налага странни глоби а и освен касиерки момичетата се избират да са все млади и наивни, както и да са красиви ама няма коя да му върже с тоз болен мозък на него и майка му. То това добре, но кара тези нежни същества да са и докери - товаро-разтоварачи, носят мъкнат подреждат. Аз не знам Казанлъчанки не виждат ли че такова текучество в други фирми няма, То постоянно сменя персонал постоянно , за да не им плаща го гони. А проблема идва от лудата майка мен ако питате. Аз не пазаря от там то и цените им са високи, то тва е някаква пародия на магазин, някаква пародия на работа.


клиент

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте, отностно Шутов ! Лошо отношение към работниците, много скромно заплащане ...когато го има, дълга (Безкрайна работна седмица)
Служителите в магазина са и чистачки ! Шутов и майка му постоянно висят в магазина и следят с видеокамери, да не би някой от служителите да не открадне нещо, но това е само предтекст за да може в същото време да налага глоби за всевъзможни неща ( Правилата се измислят в движение)
И така "Г-н Шутов" дано да го прочетете т'ва и може би да си дадете сметка че, целият град Казанлък вече е работил във вашия магазин и скоро време ще се наложи да вкарвате китайци да ви работят !

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?