Изипей АД https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=София, Средец, ул. Иван Вазов, 16&markers=София, Средец, ул. Иван Вазов, 16

Изипей АД

Крайно време е да се направи щателна, сериозна проверка на почти монополиста за плащане на режийни, парични и банкови преводи "Изипей"! Визирам лошите условия на труд /помещения без санитарен възел; обикаляне от офис на офис с торба със салдо, за което е отговорен служителя, принуден да обикаля..., липсата на паник бутон в т.нар.офиси и д-р./. Никой не носи отговорност за защитата и сигурността на служители, работещи с парични средства. Липса на дебат и диалог с касиерите по важни въпроси, с които те са по-запознати, отколкото седящите по канцеларии началници и началничета. Отношението към касиерите, които изкарват парите на всички отдели, етажи нагоре, е безобразно, дискриминационно, от позиция на силата - чиста злоупотреба с власт. Касиерите на "Изипей" са задържани след работно време и ползвани за друга длъжност - чистачи, но без да им се заплаща допълнителният труд, нито извънредното време. Това е чиста кражба на труд! А, уж живеем в правова държава! Много, много сериозен проблем е манипулирането на софтуера, с което почти всеки месец са ощетявани касиерите, без никакво доказателство за грешка от тяхна страна, нито покана при поискване да видят запис от камерите на отдел "Контрол на дейността". Обикновено думите са: "Не е констатирана грешка, но вие върнете парите". Друга нередност е обявяването на банкнота за фалшива, което също трябва да възстанови касиерът, без да му е дадено дори ксерокопие на сертифициран документ от БНБ - още една кражба зад фасадата на "Изипей" от страна на ръководни кадри! Едностранно изгоден договор, в полза единствено на работодателя. Махат служители като, че ли са "чекисти". Нахлуват,връчват без предизвестие,без писмено предупреждение...Пълно безобразие и беззаконие! Така лишават касиера от възможността да си потърси работа. Връзкарство - както навсякъде почти в България. "Контрол на дейността" не оказва съдействие на касиерите, освен един-единствен път при започване. За какво е този отдел? Няма върнати пари с негово съдействие и касиерите плащат отново от джоба си за бездействието на този отдел. Те гледат в стил "Биг Брадър". Нужна е тотална и радикална подмяна на кадровиците в отдел "Контрол на дейността". Т.нар. "клюкарски отдел". Манипулирането на софтуера и тайната "изравняваща машина", за която знаят почти всички по-стари служители е дело на този отдел.За "изравняващата машина" е забранено да се говори и пита - тема табу. "Изипей", понеже е много технологичен няма все още дори пост терминал... Безобразие! Всеки клиент и касиер знае за трагедията по сторено, корекция и др.и бурната кореспонденция с някой, докато клиентите чакат. Тук вместо да бъде дадена възможност самия касиер да извърши корекцията и клиента да се подпише, започва едно попълване на бланки, сканиране, пълен ужас и чакане. Нека само банковите преводи да се гледат от друг отдел! Диалог няма! Бумащина! При партньорите е още по-лошо, в повечето случаи. Освен манипулациите в софтуера се наслагват и тарикатлъци те на шефа на партньорската каса. Заплатите са нахално, направо беззаконно ниски! Касиерите се ползват на 8 или 12 часови смени, но се осигуряват на 4 часа!!! Касиери, работещи с чужди токени. Потрес! Заплатите при партньорите са от преди 7-8 години. Жалко, че в България няма синдикати. Собствени кади държат и началници, директори на "Изипей", затова често се отказва на невръзкари да вземат партньорска каса. Зад фасадата и изкуствените кастанети на "Изипей" цари пълно безобразие, лошо отношение, липса на защита, липса на уважение, кражба на труд, едностранно изгодни за фирмата договори и др. Необходимо е разбиване на монопола на "Изипей". Необходимо е разследване на манипулациите на софтуера /касиерите ги е страх да негодуват/. Необходимо е пълен преглед на документацията при партньорите. Необходимо е да се забрани ползването на касиерите за "момиче за всичко", както и задържането им след посоченият край на раб.ден и кражбата на труд! Смяна на началници, директори, зонални, регионални и назначаването на нови хора. Има заплатачийски отдел за обучение, който е машина за текучество. Те не посещават офисите, за да обучават постоянно старите служители и да разясняват промените, а постоянно обучават нови и нови хора, въпреки заетите работни места. Производители на текучество. "Изипей" не цени служителите си - касиери, а ги ползва като дървесен материал. Много тъпо! В крайна сметка най-важната инвестиция е тази в хора, обичащи своята работа. Това е на последно място в приоритетите на фирмата. Необходима е цялостна проверка на вътрешната дейност на "Изипей"-зад фасадата! Много необходими е съществуването на реални синдикати, защитаващи касиерите от изброените безобразия, стъпващи по червената линия на беззаконието!

Никога не започвайте работа в Изипей! Там ще се натъкнете само на лицемерие ,лъжи и интриги. Ако умееш да лицемерничиш добре и да лижеш газовете на шефовете има някакъв шанс да се задържиш в това безумие ,наречено Изипей.
Ако си съвестен и отговорен а,не си удобен . Заплащането е изключително ниско . И най- вече и не на последно място ,пазете се от това чудовище в фирмата наречено Александра Тодорова.
Никога не започвайте работа там ,дори и да е последният вариант.

Здравейте.Аз съм бивш служител на фирмата и искам да напиша мнение. Живея в град Пловдив. Започнах работа в Изипей АД през 2019г. Престоя ми там беше 1г. Искам да насърча тези, които евентуално биха искали да започнат работа там. Работата не е лесна, но ако човек е дисциплиниран и съобразителен нещата се получават. Моето обучение беше абсолютно коректно. Регионалната ни ръководителка беше една прекрасна и интелегентна жена, добре ориентирана и с нюх към своите служители. Работата беше доста динамична. Клиентите в повечето случаи изнервени, нетърпеливи и нетактични, но се свиква и с това. През тази 1 година аз като служител съм имала доста трудни ситуации в работата си там. Като цяло всички на които им се работи се справяхме. Работата не е тежка и впоследствие доставя удовлетворение. Винаги когато съм имала нужда от помощ (КОЛ ЦЕНТЪР,КОНТРОЛ НА ДЕЙНОСТТА И РЕГИОНАЛЕН Р-Л) ми е оказвано съдействие. Служителите от инкасо отдела също бяха толерантни спрямо нас. Заплащането беше коректно (За Б-Я). Не бях работила в тази свера, но ми хареса. Благодаря на Изипей. Научих доста неща и сега съм доволна от практиката си там. На тези, които имат желание и хъс пожелавам успех. Опитайте и ще прецените.

клиент

Изипей в Билла Пещера от скоро има нова служителка, която ни обаслужва като убита мравка. Не стига че е бавна и залюхана, ами оглежда всички мъже от глава до пети. Не е приятно като си плащаш сметките да се слагат на мъжа ти. Понякога чакаме да си довърши ЛИЧНИЯ разговор по телефона за да ни обслужи. Няма ли ръководство тази фирма? Как си подбирате персонала????????????

клиент

Отивам аз да си платя сметките в Изипей на метростанция Младост-1 в София и какво да видя - едната от служителките е позната персона, на която имах лошия късмет да попадна на едно друго работно място преди време. Персоната представлява индивид от женски пол на средна възраст с черна коса средна дължина, дълъг нос, сбръчкана кожа с мургав цвят и склонност към крещящ грим. Горещо съветвам колежките й, както и управителите на фирмата да внимават с нея, защото лицето има склонност към доноси и интриги, както и подмазване на ръководното тяло. Пазете се да не изтървете нещо пред нея, защото то моментално ще бъде използвано срещу вас под формата на сплетни и доноси. Лицето има и силни комплекси към по-млади и по-добре изглеждащи индивиди от същия пол, защото смята, че те са му виновни да не го взимат на работа. Предупредени сте от мен, така че имайте горенаписаното предвид, а на упоменатата персона й пожелавам цял живот да е мизерна и долна, каквато е сега - по-голямо зло не мога да й измисля. ;)