Евита ООД /img/frontend/nomap.png"

Евита ООД

клиент

Здравейте  !   Не мога да разбера как някой си губи времето в интриги и простотия !!!!!   който е кадърен и работлив има работа , обратното е само да се  чудиш къде да направиш мръсно или да се изкажеш неподготвен !!
Мили хора работете и за глупости немислете !  Който си го може , си го може. Наистина е криза , а не оправдание . Няма срамна работа , има мързеливи и алчни хора !!

Фирмата е много сериозна , но зависта и простотията  на едни и същи хора нямат край !  Тези злобарки и  алчни девойчета , първо да погледнат себе си и тогава да създават легенди !
Фирмата търси хора дългосрочно , а не сезонно. Търси качествени и можещи хора , а не лицемери .
Простотията няма почивен ден !!!!

НЕ МЕ РАЗСМИВАЙТЕ!
ИМАМЕ СЕМЕЕН БИЗНЕС С ПОДАРЪЦИ И  ТВЪРДЯ,ЧЕ СЪМ МНОГО ДОБРА ПРОДАВАЧКА, ИМАМ ПЕРФЕКТНА ВЪНШНОСТ И МАГИСТЪРСКО  ОБРАЗОВАНИЕ, КОГАТО СЕ ЯВИХ НА ПРОСЛУШВАНЕТО ИМ И МЕ ПРАТИХА ДА ПРОМОТИРАМ САЛАМЧЕТА ПРОДАДОХ ЗНАЧИТЕЛЕН БРОЙ ЗА ЦЕНАТА ИМ.(не ме мислете за някоя надувка,защото не съм, искам да обясня как стоят нещата нагледно)
Е КЪДЕ Е УЛОВКАТА,ЗАЩО НЕ СЕ ОБАДИХА ПАК,А ПУСНАХА ОБЯВА?!КОЛЕЖКАТА МИ СЪЩО ИМАШЕ ПРЕДИШЕН ОПИТ С ПРОМОЦИИ И НА НЕЯ НЕ Й СЕ ОБАДИХА.ИЛИ СМЕ ПРЕКАЛЕНО КВАЛИФИЦИРАНИ ЗА РАБОТАТА, ИЛИ ПРОСТО СИ ТЪРСЯТ БЕЗПЛАТНА РЪКА ЗА ПРОМОЦИИ-ЛОГИЧНО!!!
ЯВИХ СЕ НА ПРОСЛУШВАНЕТО САМО ЗАЩОТО МИ ТРЯБВАШЕ ПОЧАСОВА РАБОТА ЗА ЛЯТОТО.
ТАКА ЧЕ НЕ МИ ТВЪРДЕТЕ КОЛКО БИЛИ ТОЧНИ И ДОБРИ РАБОТОДАТЕЛИ..PLS!

Обяснете тогава защо според Вас, тази така прехвалена фирма периодично през седмица-две , публикува обявите си?? Нима твърдите, че младото поколение в днешно време е деградирало, неграмотно, мързеливо, некачествено и пр. ... Сериозни обвинения! По-логичното обяснение обаче е , че Евита ООД  нагло експлоатира варненските студенти като им обещава бъдеща реализация и печели на техен гръб и повече не им се обажда, а налице на слеващия ден е новата обява в jobs.bg!!! Ако не вярвате, убедете се сами  http://www.jobs.bg/f949696 - няма нито отбелязано лице за контакт, нито телефон...каква загадъчност само! И ако забелязвате обявата не е за промоутър, а за продавач-консултант - бавно , но славно разрастват бизнеса. Тази обява я следя от известно време, за пореден път оглавява страниците на jobs.bg - най-вероятно не могат да намерят толкова достоен за тях кандидат?! Отворете си очите и не говорете небивалици за събития, които се случват в момента, съдейки по реалностите от преди години...

клиент

Лично видях  как кандидати за работа нямат подход , псуват и искат пари ,. а на среща  НИЩО !  Трагедия и деградация на морал и труд !
Ако си свестен , тогава бъди и честен .

Много глупости се пишат и много некъдърни и алчни хора се опитват да злепоставят коректни работодатели ! Не всеки става за работа , а още повече има необходимите качества и интелект . Аз работих три години към " Евита ООД " и винаги бяха точни с мен.  Политика на фирмата е постоянно да се откриват нови лица за рекламна дейност , но не като количство хора , а като качества( дисциплина , стил , комуникация , подход , опит , отговорност и т. н. ) .   Омъжих се и  родих  и като мине време , ако имам шанс и възможност , отново бих работила във фирмата.

Искам да кажа ,че отдавна правя промоции във фирмата  и плащат редовно  за работата ,която си свършил.Не разбирам хора ,които пускат всякакви долни слухове и така оплюват честните фирми .Искам да кажа на  тези момичета ,че ти можеш да си мислиш ,че си моного добра ,но да не си   подходяща  за работата  за която са те наели.Това не ти дава основание да говориш глупости от злоба,че не си одобрена за други промоции.Ние сме няколко момичета,които си ходим на промоции всяка седмица и всичко е точно и добре заплатено

Здравейте,

Щом се чувствате измамени потърсете си правата !

Чрез "Господари на ефира" или "Инспекция по труда"

Явно няма никакъв сключен договор и с това се възползват наемат за няколко дни някой после му казват, че ще му се обадят и до там и така пак наемат нов човек порочен кръг.

Потвърждавам останалите негативни мнения за Евита ООД. Абсолютни измамници! Вече се убедих, че измамните им действия са практика и продължават изключително нагло да я поддържат вече 3ти месец (преди толкова време аз бях измамена) ! Това е може би един от телефоните на въпросният работодател, който проведе интервюто тогава :0879 33 66 17 А въпросната жена, която ни разпредели по магазините , където да промотираме салами, се казва Ралица и нейният телефон е следния : 0885 92 90 01 ! Да си нямате работа с тях!

Мошенници!
Така наречената фирма "Евита"ООД в гр. Варна беше пуснала обява в jobs.bg и "позвънете" за набиране на промоутъри за хранителни продукти и други. Бях си пуснала автобиографията и след няколко дена ми се обадиха и ми казаха да мина през офиса им към 16.30. Отидох на уречения час,оказа се че офиса им е спортен център, който се казва Евита. Имаше кратко интервю, след което господина ми каза че ще ме пробват за 2 часа да ме видят дали ще се справя с промотирането на някакъв салам. Дойде една жена и ме взе с колата си и ме закара в 1 супермаркет, където щеше да се осъществи промоцията. Всичко ок, продадох 7-8 салама,като се върна въпросната, трябваше да й докладвам за свършената работа и след което ми каза, "другата седмица към петък пак ще ви се обадим да правите промоции".Хубо де, дойде четвъртък и гледам, че тези пак са си пуснали обява, една моя колежка ми каза, че се е обадила и че също ще ходи в 16.00 да говори с "шефа". По същия начин се стекли събитията,с тази разлика,че са и казали ,че ще й се обадят, дори без да са й поискали телефонния номер! Пълен майтап..съответно обаждане много ясно,че нямаше.. правете си сами изводите.
Поредната фирмица, която е решила да се прави на велика и да мисли,че с лъжи ще спечели много..набират си всяка седмица по няколко пъти някой така за по 2 часа да им върши работата,без да му платят и после другата седмица,пак някой балам ще хванат..
Заплащането било 15лв за 4 часа.. незнам..ама си спомням че преди 6 години толкова се плащаше за промоции.. обаче тогава и цигарите струваха към 2 лева само..