Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

О,кей Ауто Сервиз ЕООД https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=Видин, ул. ХАН АСПАРУХ, 27, вх. В, ап. 48&markers=Видин, ул. ХАН АСПАРУХ, 27, вх. В, ап. 48

О,кей Ауто Сервиз ЕООД

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 1 мнение
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-1 от общо 1


шубе го/я е и не казва!

8 точки

виж подробна оценка
Заплащане
2
Уважение
1
Привилегии
-1
Фирмена сигурност
-1
Натоварване
3
Потенциал
-1
Местоположение
1
Колеги
2
Работна среда
2

Това място не е за нормални хора,внимавайте като подписвате договора,че 2 месеца предизвестие си е доста и направо няма отърване.Най-после се отървах и аз.
Е,за младите хора става като старт в живота.Но е голям стрес да обслужваш недоволни,измамени клиенти и да се опитваш още да ги мамиш и набутваш излишни неща.
Не е за честни хора,ако сте човечни и имате сърце,това не е място за вас.Ако обичате да мамите и лъжете и сте алчни за пари-това е точното място.Но помнете няма ненаказани на тоя свят,всичко се плаща накрая и ви се връща стократно.
Аз мисля, че беше един добър тест за мен-разбрах много за себе си,това е най-важното.
Разбрах ,че колкото и да е добра и подмамваща заплатата,това не е важното в живота.Колеги има страхотни,но горките,никой не иска да я работи тая работа,повярвайте ми.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?