Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Бакстер /img/frontend/nomap.png"
5 2 0
2 точки от 4 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-4 от общо 4


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте!
Нека върна жеста на някои от Вас, които сте били така добри да отделите от времето си и да споделите своето мнение за дадена компания - в случая Бакстер / Baxter.

Лично аз споделям мнението на настоящия служител с дата 10.03.2017.
Като кандидат служител преминах през 6 или 7 интервюта, които се проточиха над 3 месеца. Всичко това при положение,че от Baxter бързаха да назначат човек...

Това ми се видя много несериозно и непрофесионално. Може би това беше и причината на последното интервю да стигнем до извода, че не сме един за друг.

Надявам се да съм Ви бил полезен със споделеното от мен!
Успех с търсенето и намирането на вашето място!


настоящ служител

7 точки

виж подробна оценка
Заплащане
2
Уважение
-5
Привилегии
1
Фирмена сигурност
-1
Натоварване
2
Потенциал
-2
Местоположение
4
Колеги
4
Работна среда
2

Видях, че има раздвижване по темата и се включвам с моето мнение.
Фирмата се управлява от изключително некомпетентен мениджър в Румъния, която въобще не познава БГ пазара, нито пък KOL's, с които работят представителите. Бакстер беше "на мускули" от 2 години без бюджет, докато накрая не бе закрита или поне така бе съобщено на служителите и клиентите. Продуктите наистина са добри, но скъпи и едва се справят с конкурентните такива.
Най-характерно за фирмата е липсата на подкрепа от мениджърите, некомпетентните действия и решения от тяхна страна, обидно отношение към служителите и липса на качества за ръководене на фирма от такъв ранг. Като обобщение мога да кажа: ПЪЛНО РАЗОЧАРОВАНИЕ!


клиент

-22 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-1
Уважение
-5
Привилегии
1
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
1
Колеги
2
Работна среда
-5

Западаща на Европейския пазар фирма, след разделянето си преди 4-5 години. В България съществуваше от около 2000г., с под 10на служители, и стоеше относително стабилно до преди 4-5г, докато се ръководеше на местно ниво от знаещи и можещи хора. После, оставена без мениджмънт на място, с много некадърно и неангажирано Командване от Румъния, се стигна до стремглаво сриване на пазара и до закриването на офиса в края на 2016г. Тясно портфолио - добри продукти, но не иновативни, не единствени и доста скъпи. Дистрибутори с непоносими маниери. Крайно неетично отношение към служителите си, вършеха работата за няколко позиции,в стрес и несигурност, по 10-12ч дневно, често и уикендите. Никаква подкрепа, пълно непознаване на работата, хората, пазара и обстановката у нас от страна на външния мениджмънт. Не рядко неетични мениджърски практики и спрямо клиентите.


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Американска фармацевтична фирма с продукти за болничния пазар. Хубави, качествени, но доста скъпи и трудно намиращи пазар у нас. Поради това и представителството на фирмата у нас е повече от скромно - всичко на всичко 5-6 души, от които представители са 2-3. Допреди 2 години шеф на фирмата у нас бе една стара госпожица, която направо я скапа и я спъваше непрекъснато! Накрая, преди да я изхвърлят си тръгна, защото вече  просто не можеше да се справи със скоростта с която се развиваха нещата и бизнеса, въобще. Нещата вървяха доста мудно, защото въпросната "дама" изхвърляше всеки, който усещаше, че е малко по-перспективен и кадърен от нея! Атмосферата в офиса бе направо отровна - всяка сутрин отиваш с една "топка в стомаха" от нерви, защото не знаеш откъде ще те емнат. Та въпросната "шефка" /д-р Юлиана Бранкова/ бе често пъти некоректна и спрямо основните клиенти, което също спъваше работата и пращаше представителите да "вадят кестените от огъня". Както вече споменах по-горе, нерядко трябваше да търпим и характеропатиите и, както и да гледаме кучето и, по време на измислените и задграничните командировки. Представителите трябваше да и бъдат нещо и като личен шофьор, защото дамата не ползва такси, а е я шубе сама да кара кола!!!...
Наскоро разбрах, че както тя, така и почти целия персонал вече са други и дано това да е за добро! Желая им го от все сърце, тъй като фирмата и продуктите и са читави! Нивото на заплата и социален пакет е средна работа, дори бих казал по-скоро слабо за нивото на фирмата и бранша. Даже трябваше и сами да си заплащаме тренингите и обученията по английски...
Е, това мисля е достатъчно като начало. Който иска - да пита!

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?