ЛАКИ131 ООД /img/frontend/nomap.png"

ЛАКИ131 ООД

Коректно и навременно плащане, уважително отношение към служителите, разбиране във всяка една ситуация, добри условия на работа/всички помещения са климатизирани/, готини колеги. Производството е специфично и фирмата се нуждае от способни служители или такива с професия. Ако някой от тези, които са коментирали не отговаря на нито едно от двете, да не се  чуди защо не е приет насериозно от Управителите или труда му е ниско заплатен, а да си търси работа в чужбина щом смята, че там ще постигне по-голям успех!!!!!

Здравейте на всички.Виждам,че по горе са писали глупости относно работата в нашата компания.Трябва да Ви кажа,че при нас няма никакво текучество на работници и който може да расте профисионално е добре дошъл.Това,че пускаме постоянно обяви за работници не значи ,че ги сменяме а просто търсим сериозните с поне минимално познание.За период от 3 години сме наели повече от 25 работника.Не може да кандидатстваш за оператор на CNC машини и да не знаеш да напишеш една обикновенна програма или да разчетеш чертеж с 10/12 размера.Същото се отнася и за Ел.потдръжката,кандидатите не знаят как да вържат една пещ за топене на алуминий в звезда или триъгълник.Та нали това ще му е работата.В същото време да искаш да взимаш едва ли не максималната заплата която даваме.А тези които решиха да си търсят късмета извън България им пожелах успех ,но за съжаление се върнаха прекалено бързо.
За съжаление искам да кажа,че образованието в България ни е под всякаква критика.Всички учат за офис мениджъри или компютърни специалисти а за студена и топла обработка на металите (например)няма желаещи.В момента има недостиг на такива работници във цялата страна а заплащането не е за подценяване.
Съвет към всички млади и бъдещи работници в нашата мила България.
-Учете професии свързани с машиностроенето.След не повече от 7/8 години ще се наложи да си внасяма както се вика от Китай поради липса на такива в България.

Не знаят какъв работник да наемат,обявяват позиция за едно я се оказва друго.На малка заплата,то затова никой не се задържа нов работник танм иначе големи изизквания имат,а ве пълен абсурд.Всички работници мислят да заминават в чужбина,вие си направете сметката вече.

много добра фирма с коректни работодатели

шубе го/я е и не казва!

Кандидатствах за електортехник. Никой не ми обърна внимание. Питаха ме тъпи въпроси. Явно и те не са наясно какво търсят. Дали въобще търсеха човек или не? Така и не ми се обадиха. Съгурен съм, че нямада си намерят човек за подобна позиция с това несериозно отношение.