Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Кота Нула ЕООД /img/frontend/nomap.png"

Кота Нула ЕООД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 5 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-5 от общо 5


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

На 4.08.2017 се явих на интервю в офиса. Беше с Калин Божилов, който след като се запозна обстойно с референции и разговор с мен предложи да се видим на 8.08.2017/вторник /пред офиса в 8.30часа.Съгласих се. В уговорения ден и час бях пред офиса. След като изчаках до 8.45 часа да се появи някой от служителите звъня на Калин Божилов. Отговори ми с: За днес.ли беше? Ела тогава на пазара "Римска стена". Отивам без да питам как това е свързано с уговорката за трудов договор и т.н. На посоченото място чакам. След 15 минути напрегнато чакане звъня. Не отговаря. След 20 минути /вече е 10.15 часа /пак звъня. Не отговаря. Пак. Вече звъня на колежката която ме покани на интервю на 4.08./петък /. Обеща да му се обади и да каже че чакам. Започнах да размишлявам над споделеното от Калин в момента на интервюто, че търси отговорен, квалифициран техн. ръководител и т.н. Така до 11.40 часа. Звъня на колежката, отговаря:"Предадох му, той не ти ли се обади? ". Реших че повече няма смисъл да чакам. Тръгнах си. Колеги когато чуете" Кота нула строй", очаквайте.....


представител на управлението

-45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Тази  фирма  е кредитор ня софийска фирма за  тревен чим  Солюшън  с  някякви гърци  но  фалират  и  сега са  останли  гладни  за 230 лева  остатък за плащане  никаква колегиалност получаваш изпълнителен  лист от съда  без да са те  уведомили за това  при положение ,че  по телефона сте се  договорили. Нямя да  имат никакви  партнъори за  работа с тях.


клиент

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Ползвахме услугите на КОТА НУЛА ЕООД за проектирането и изграждането на зелените площи в нашия комплекс "River park", Слънчев бряг. Искам да благодаря още веднъж на целия екип на фирмата за всеотдайната работа, високо качество и професинализъм. В случай, че започнем нов обект по Черноморието - отново ще използваме услугите им! 


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Искам да кажа и моето мнение за "Кота Нула"ЕООД. Преди две години започнах да работя с тази фирма. Невероят колектив има фирмата. Работим съвместно по проекти за ландшафтния инженеринг, спортни площадки, икомплекси, градски паркове, дори пешеходни пространства разработвахме заедно и не след дълго успехите не закъсняха. Фирмата има много спечелени награди в тази област!Все още работим съвместно по проекти и са изключително компетектни и отзивчиви. 
За мен са водещото проектантско бюро в областта на ландшафтната архитектура!
С двете си ръце препоръчвам "Кота Нула" на младите и талантливи проектанти, амбициозни колеги и предприемчиви инвеститори !


бивш служител

-36 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-4
Уважение
-4
Привилегии
-4
Фирмена сигурност
-4
Натоварване
-4
Потенциал
-4
Местоположение
-4
Колеги
-4
Работна среда
-4

В началото на месец Октомври, 2009 започнах работа в проектантско бюро „Кота Нула” ЕООД, гр. Бургас с управител л. арх. Пламен Матеев. Същият е и председател на СЛА - регионален клуб Бургас (вкл. Ямбол, Сливен). Първоначално имахме устна договорка да започна на не нормирано работно време, т.е. да работя до обяд в офиса на фирмата, а след обяд у дома и първоначална месечна заплата XXX.xx бг.лв. Също по устна договорка и мое искане, л. арх. Пламен Матеев се ангажира да заплати половината от транспортните ми разходи, тъй като пътувах всеки делничен ден Несебър-Бургас-Несебър със семейния автомобил.
Приех всички договорки на честна дума и започнах работа.
Като цяло за месец октомври имам заработени 167 часа, което включва изработването на един Идеен Проект (за конкурс) и един Технически Инвестиционен Проект, същевременно подреждах архива на фирмата от съществуването и до сега (по желание на управителя), тъй като те имаха затруднения с намирането на информация.
Към края на Октомври стана ясно, че „Кота Нула” ЕООД има желае аз да оставам в офиса на цял работен ден, във връзка с което проведохме разговор. Моето желание беше да продължа да работя в офиса до обяд (9.00-12.00), а след обяд у дома. (Кодекс на Труда Чл. 312. (1) Изм. - ДВ, бр. 100 от 1992 г. Работничка или служителка - майка на малко дете, до навършване на 6-годишна възраст на детето има право да работи надомно при същия или при друг работодател). През последните две години бях по майчинство.
По настояване на л. арх. Екатерина Цветкова написах подробно в кой ден каква работа съм свършила за изминалия период.
Казах, че напълно ще ги разбера, ако решат на мое място да сложат някой, който да работи в офиса по цял ден! Л. арх. Пламен Матеев изказа желание да ходя веднъж седмично, за да ги обучавам да работят с програмата VektorWorks 2009, за която фирмата разполага с лицензиран софтуер. Съгласих се.
На предпоследният ни разговор (5 ноември, 2009) се договорихме да ми заплатят изработеното и да си потърсят ландшафтен архитект на цял работен ден. На същият разговор, след като стана ясно, че аз няма да работя повече за „Кота Нула” ЕООД, л. арх. Пламен Матеев ми заяви, че аз съм го подвела, че всъщност не съм допринесла много за фирмата и че нямам кой знае какви способности. Освен това в допълнение заяви, че той напразно е инвестирал в мен като служител на фирмата!? Също така ми каза, че единият от проектите, по които съм работила, е дарение (недвусмислено - няма с какво да ми плати!) при положение, че той ми възложи работата по този проект. Не е ли задължение на фирмата да си поеме разноските по дарението, което прави? За какви точно инвестиции става дума?
На 9 ноември последва телефонно обаждане от л. арх. Пламен Матеев, с което той ме помоли да отида в офиса на следващия ден, за да подпиша граждански договор и да ми заплати договореното. На 10 ноември документите, които подписах доброволно и по искане на л. арх. Пламен Матеев, бяха Молба за започване на работа и Декларация за конфиденциалност към фирмата. Нямаше никакъв Граждански договор! От срещата ни стана ясно, че той може би ще ми заплати половината от договореното или по-скоро изобщо няма намерение да ми заплати, дори изказа мнение, че лъжа за изработените часове и всъщност имам да до изработвам. Възнаграждението, което евентуално бих получила в края на краищата възлиза на 1.45 лв. за час, или 11.60 лв. за осем часов работен ден……Кой е подведеният в случая? След като нямам подписан граждански договор с „Кота Нула” ЕООД, подписаната от мен Декларацията за конфиденциалност към фирмата валидна ли е!?
Като доказателство за изработването на графичната част на Идейния Проект и Технически Инвестиционен Проект от мен, желая да изтъкна факта, че и двата проекта са изработени на програмата VektorWorks 2009, а никой от служителите на „Кота Нула” ЕООД не умее да работи на съответната програма.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?