ЗАДНИЦИ МРЪСНИ ГАДНИ НАДМЕННИ!
Бие сте меко казано Отвратителна фирма дано да я затворат скоро пълна измама ужасен ужас офиса е гнусен и хората в него особено за “нов проект” WTF???
Не си губете времето с тая паплач
Моля ви
Подробна оценка от Тодор
Работих за JDK International 7 месеца. Компанията е регистрирана от Йордан Кацаров, на домашния му адрес в Симеоново, където живее. Партньорите му са двама американци - Ike Anderson и Matt Perlman. Заедно са регистрирали компанията Socialsoft LLC в Америка и доскоро работеха заедно. Уж работиш за Socialsoft, но трудовият договор ти се води към JDK International.
Два месеца след наемането ни, те се изпокараха и американците спряха финансирането. Те се усетиха, че Йордан се опитва да ги измами. Пазете се от тази фирма и проектите свързани с тях, защото фирмата лъже инвеститорите, служителите и партньорите, с които работи.
Бъдете нащрек, защото те така процедират. Наемат хора и намират инвеститор. След няколко месеца фалират фирмата. Целта им е да оберат инвеститорите и парите от заплатите.
В Интернет ми попаднаха техни нови проекти, за които търсят инвеститори и партньори. Стойте далеч от фирмите на Йордан Кацаров, защото ще си загубите времето и нервите. Няма да ви бъде платено за положения труд.
Някои от проекти, които е започнал са “GameOnBiz.com”, “Vyty.com”, “MeetFounder.com”, “Socialsoft.com”.
Ето списък на проектите, по които работи и вероятно ще измами някой, чрез тях.
Подробна оценка от Ивайло Иванов
Като отидох на интервю ми беше обяснено, че ще правя презентации пред определени аудитории, като ще ми се заплаща по 7-10 лв на презентация (която трае от 20-25 до 40 мин.). Впоследствие (след като подписах граждански договор) се оказа, че не просто трябва да правя презентации, а да си намирам пред кого да ги правя - да звъня по учебни заведения, да тормозя, да поддържам бази данни с информация за контактите ми с въпросните заведения. Направих 2-3 презентации, нищо не ми се заплати. Прекият ми началник бе доста ерудиран и интелигентен човек, но използва интелекта си по-скоро за да ме примами да свърша черната работа без пари.
Не съветвам никой да се връзва на JDK international ако не му бъде предложен ТРУДОВ договор.