данел-97 /img/frontend/nomap.png"

ИЗРОДИ СКАПАНИ!!!!

Кандидаствах в споменатата Ф.а...До тук добре, но после става лошо и кофти!
Обади ми се Пламен Генчев-Доктора(Изпълняващ длъжността, като Началник, заместник-Шеф, Тим Лидер), че съм одобрен и да нарочим среща за интервю.На интервюто Той (въпросния Г-н) ми каза, че заплащането варира от 750-800лв-Нетно...Работното Време уж е от 08:00-17:00h...Попитах го за Ваучери за Храна, Бонуси, Социални Пакети и Придобивки, както и за Осигуряване.
Най-нахално ме излъга, че Осигуровките се начисляват от реалния доход....За Ваучерите за Храна, Социалните Пакети и Придобивки и Бонуси-Също!..
Заплащането се разпределя Авансово(до 10-число) и Месечна Заплата(до 25-число) 1-Месец назад.Счетоводителката, която определя, изготвя и дава Аванса и Заплатата е толкова....Как да кажа за да не я Обидя?...Все едно са й бръкнали в „Оная Работа” или е „Поела и Изпила....Бяла Семенна Течност”....Злобен Поглед, К(у)рвенско излъчване и „Ентусиазирано” работи Момичето!...Естеството на Работа в въпросната фирма вклучва:
-Вдигане до нивото на Главата на Замразените Кашони с Ръце.
-Тряскаш, Хвърляш и Удряш в Земята(Говоря за тази земя, която Стъпваме и Ходим....Тази, която разнася Бактериите и Микроби)!!!
-Рязане на Банцинг Машина(Машината е предназначена за Рязане на Дърво....А, Рибата е Змръзнала и е Кокал-Дърво)!!!!...
-Опаковане, Етекиране и Кашониране(Слагане в Тарелки) на вече Изпопадналата от Земята, потъпкана от Работни Обувки, Мръсотии, Бактерии....Риба!!!
Моето Лично Мнение е:
-Помислете много добре дали имате сили за Много, много...Ама Много Физическа и Хамалска Работа?!?..
-Оставя ли Ви се след споменатото в Интервюто Работно Време(Аз бях от 08:00-17:00, но си тръгвах в 18:00,19:00 понякога и в 22:00h....Време в , което няма Бонуси, Сандвичи за да подсилиш Глада,Няма Ваучери за Такси и се налага да „Гониш” Последните Автобуси, Трамваи и Метро).
-Съпричастен(а) ли си да Разбиваш(Както споменах и описах)Замръзнала до Ледени Блокове Риба?...
-Да я Пакетираш, Етекираш и Кашонираш (Риба, която е почти Отровна и с Изтекъл Срок на Годност)....Риба, която Супер и Мега Смърди на Воня....Риба, която се пласира в големите вериги, като „Била” „Каулфланд” „Метро” „Фантастико”!!!!..
Риба, която ти Вмирисва Цивилните Дрехи с , които Идваш на Работа и се налага да ги Переш с Омекотител Минимум 2-Пъти!!!!..
Дойдох, Видях за Каква Хамалигия става на Въпрос....Малко Заплащане, Лъжливи Обещания за Бонуси, Ваучери за Храна и Работно Време!!!! И Фирмичката е Пидераска и Собствениците й!!!!!

Много съм доволна от работата във фирмата! Винаги са били коректни към мен още от самото ми постъпване на работа . Вече 8 години работя във фирмата и досега нямам никакви оплаквания.Изпълнявам поставените си задачи отговорно и съзнателно и получавам същото отношение към мен-редовно изплащане на трудовото възнаграждение,коректност и точност

Некоректен и несериозен работодател.Взеха ме на работа временно без да ме препредопредят,след като мина зора ми казаха че немога да се впиша в колектива.Заплата няма.Извода е че работиш благотворително.

В началото е добре но като почнеш много да знаеш и да оценяваш труда си и си аут.Никакво уважение ,1000% лицемерие ,чак се уморяваш от лицемерието.Ако махнат двамата които управляват цеха нещата може и да се оправят, свестните работници може и да бъдат оценени.