Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

ЕНСО ООД /img/frontend/nomap.png"
5 2 0
2 точки от 12 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 11-12 от общо 12


бивш служител

-43 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-4
Колеги
-4
Работна среда
-5

Не започвайте работа там. Шефовете са изключително непочтени и не спазват никакви уговорки. Аз за 2 месеца не получих никаква заплата. Фирмата съществува от март 2009 г., но няма нито един служител, който да е работил повече от 2 месеца. Постоянно се назначават нови хора, а по - рано постъпилите сами напускат, за да си спестят поне разходите за "ангарията". В Енсо отношението към служителите е като към крепостни селяни, а условията на труд са като в мина. Вече има и смъртен случай в цеха.


бивш служител

-25 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-4
Привилегии
0
Фирмена сигурност
-4
Натоварване
-4
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
-4
Работна среда
-4

само искам да кажа не почвайте работа там първо заплатата няма нищо общо с уговорената в началото второ плащат с месец и половина назад и като изтече това време трябва всеки ден да ходиш да се молиш за аванс на мен го дадоха на втория месец след около 7-8 дни секидневни моления работи се и по празници без да се плаща и лев отгоре почива се само неделя и така целогодишно никакви празници не се зачитат има постоянно текучество на хора поработят месец и си тръгнат без да им платят аз работих два месеца и взех само 200лв един аванс нищо повече а извънредно сме оставали много пъти

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?