Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Калиакрия Ризорт /img/frontend/nomap.png"

Калиакрия Ризорт

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 3 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-3 от общо 3


бивш служител

39 точки

виж подробна оценка
Заплащане
3
Уважение
5
Привилегии
4
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
3
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
4

Здравейте! Искам и аз да кажа няколко думи за " Калиакрия Пропърти Мениджмънт" ООД. Аз съм бивш служител на фирмата, от няколко месеца вече не работя там и въпреки това, за мен Калиакрия винаги ще си остане сантимент, скъп спомен и наи-важното: там положиха основите на моите познания в сферата на туризма. Разбира се, като на всички работни места и там има проблеми, но те са за това, да се решават! Едва ли има някъде работодател или служител, който да не греши, все пак всички сме хора... И смен не винаги са били мили и деликатни, но там ( или където и да било другаде), сме отишли да работим, а не само, за да създаваме приятелства. Относно заплащането...винаги е било на точната дата, определена от работодателя.  В крайна сметка, когато човек не се чувства удовлетворен от работното си място, си търси друго такова и животът продължава. Няма нужда от нападателни и обидни слова. А на комплекс Калиакрия и служителите от " КПМ" желая всичко най-добро и смело напред, защото ВИЕ сте гръбнака на фирмата :)
Г-н Бакърджиев,
Поздрави от "Аква" Варна!


бивш служител

-43 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-4
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-4
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Читатели бачках в КПМ ООД/Калиакрия Ризорт съвестно и честно. Като се обърна в миналото няма нищо, обруган и изтръпнал съм като всички  останали работници. Работно време няма бачка се нон стоп а парици нема. Не работете там, защото няма смисъл, временно може. Всички съвестни хора напуснаха там работа. Ако не сте много на зор не почвайте и гледайте да не разбират шефовете, че сте на зор, че късат шорти.


бивш служител

-32 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-3
Привилегии
-4
Фирмена сигурност
-3
Натоварване
-5
Потенциал
0
Местоположение
-4
Колеги
-5
Работна среда
-3

Уважаеми Дами и Господа,
работих половин година в Калиакрия Ризорт с.Топола Каварненско. За това време останах разочарован до крайна степен. Заплащането е нередовно и е ниско. Уважение от работодателя към служителите няма.Превилегии не се дават. Фирмената сигурност е никва. Ангажираността е голяма. Развитието и издигането отсъстват като опции.Офиса е в село Топола,змиарник,няма асфалтиран път дори,телефон само при кмета на селото,вода няма лятото. Работната среда и колегите са ужасни,клуб на пенсионера е там.
не работете в Калиакрия Ризорт,Калиакрия Пропърти Мениджмънт или КПМ или като и да ви се представят!

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?