Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Частно основно училище КЛАСИК / Частна профилирана гимназия КЛАСИК /img/frontend/nomap.png"

Частно основно училище КЛАСИК / Частна профилирана гимназия КЛАСИК

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 17 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-10 от общо 17


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Търсите нови възможности за финансова независимост, стабилност и просперитет? Попаднахте на точното място! Само тук и сега ще узнаете как да спечелите страхотни допълнителни доходи с работа от вкъщи или което и да е място по света и у нас! Работете колкото си пожелаете и когато си искате! Необходимо Ви е малко свободно време, лаптоп, компютър, таблет или смартфон, връзка с интернет и започвате. Печелете лесно и си харчете парите със здраве! Как ще се случи това, вижте тук :

WWW.RABOTAIDOHOD.SIMPLESITE.COM

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Надомна работа, допълнителни доходи, работа от вкъщи, работа по интернет, онлайн бизнес


бивш служител

-15 точки

виж подробна оценка
Заплащане
2
Уважение
-3
Привилегии
-3
Фирмена сигурност
1
Натоварване
-4
Потенциал
-5
Местоположение
4
Колеги
-3
Работна среда
-4

Моят съвет е да не си похабявате здравето и нервите в това така наречено "училище". За мое щастие мога да се нарека бивш служител там! :)


бивш служител

10 точки

виж подробна оценка
Заплащане
3
Уважение
-1
Привилегии
-1
Фирмена сигурност
-1
Натоварване
2
Потенциал
-1
Местоположение
3
Колеги
3
Работна среда
3

Здравейте! Виждам, че отново постоянно се върти свободна обява за офис асистент в училището. Защо ли? как не се задържаха хора за повече от няколко месеца!!!
Бих искала да предупредя всички интелигентни момичета с английски, не си губете времето и бягайте от това училище. Не мисля, че някой има излишни нерви и време за губене, тъй като края на всеки нормален, квалифициран служител, отишъл да работи съвестно е така или иначе предизвестен - скоро напуска. Причината е най-вече неуравновесената психически г-жа директорка - Мис Рени. Лично бях свидетел как тя не се поколеба и пред мен нанесе в нейния кабинет произволни оценки в дневниците на учениците на индивидуален план. По-голяма част от тях дори не благоволяваха да се яват на изпити, така че "Мис Рени" им навъртя срочни оценки, за радост на техните родители:)
Бях свидетел как "Мис Рени" явно се подиграваше и смазваше психически момичето, работещо в администрацията заедно с мен.
Сред учителите има много интелигентни и наистина интересуващи се от учениците си специалисти. За съжаление те също скоро напускат, не издържали и края на учебната година.


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Винаги съм се чудел, как може професии, които работят самостоятелно да се оплакват или хвалят колегите си??? Разбирам да е заплата, отпуски, ограничения от шефа и т.н. но за един учител няма голямо значение колегите му.Нека приказват зад гърба.


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Училище, в което думи като "бизнес", "клиенти", и разбира се "много пари" се чуват всеки ден и се смесват цинично със съкровените думи като "добродетел", "добросъвестност", "пример" и най-вече ОБРАЗОВАНИЕ!
Моите уважения, но за да ти се сменят работниците ежемесечно е хубаво да се замислиш защо не можеш да ги задържиш? Откровеният й отговор на този въпрос знаете ли какъв е? "Защото на мен не ми пука за работниците ми,децата са важни...",наричайки ги клиенти малко по-рано.Ако децата са ви важни г-жо Директор, няма ли да искате да създадете доверие, мотивация, екипност между подчинените ви? По същата логика никой нормален няма и да ви стои на работа! Тук живее принципа " Разделяй и владей!" Никога няма да изчезнат лагерите,грозно замазаната, гнусна лицемерна обстановка,заради интригантността на самия собственик! Само плюете и бълвате гущери и змии! На интервюто за работа дори плюете хора,които работят за вас от години,пред 3ти лица,които тепърва започват работа. Дори само това първо впечатление говори много! Ежемесечно си отиват кадърни хора, които не издържат на цинизма,пародията и това,че ги карате да се правят на маймуни. Новите кадри са малоумни за по-старите, клюкарства се, задкулисие,грозни думи, без да познават човека отстреща. По-старите учители смачкват по-новите и колегиалността е нулева! Не те познават и те плюят от първия ден,само защото си нов! И 10 000 лв.заплата да предлагате, нормален човек с достойнство не би си причинил унижението да потъпка себе си, в името на когото и да било.
Пожелавам ви да вървите напред още 20 години с тази идеология,за съжаление всичко вече издиша обаче!
П.С. Познайте кой от хилядите ви бивши служители ви написа този коментар!


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Бих искал да споделя мнението си това т.нар. "училище". На първо място на всички е ясно, че дамата с "латиница" е или директорката или нейната заместничка. Човек, който замества буквите "Ч" и "Ш" с числата 4 и 6 ще бъде пример в образованието на бъдещите ученици. Всъщност какъвто е "грамотния" краснопис на жената такъв е и критерият за учениците на това училище. Преподавах там известно време, но още с постъпването си започнах да търся друга работа. Като цяло критериите за влизане са нулеви, имайки предвид, че повечето ученици са абсолютна пасмина. Дори да има свестни деца те много бързо попиват от олигофренията на другите и започват да подражават, или биват изхвърлени от "отбора". Оценките в училището наистина са високи /незаслужено разбира се/, но това не е защото учеиниците са подготвени, а защото след всяка оценка под 5 директорката порицава и "съветва" да поправим грешките си. Отсъствията са чужда дума, напишеш ли отсъствие то веднага бива извинено и учениците започват да правят каквото си поискат, понеже знаят, че няма да се отрази на успеха им. Дори съм чувал фрази от ученик към учител "Не съм тук за да уча, а да завърша с висок успех" или "Тук ние сме важни, не вие, така, че пиши ми 6 или ще се оплача на директора". И след оплакването оценката е налична. На края на годината ако някое дете има по-нисък от средния успех директора му дава някакъв тест и със сигурност изкарва чудесни оценки. Чак да не повярва човек, как през годината е мързелувал, а на финала завършва с отличие. За отношението на ръководството към учителите нямам думи. Заплахите са ежедневие, оплавания от ученици се обръщат срещу нас, че ние сме некадърни и не можем да се справим и т.н. Отношението на учениците към учителите също е отвратително. Влизат и излизат от час когато поискат, замерят се с боклуци в час, краката са на чиновете, блъскат врати, пилят нокти, слушат чалга на високоговорител /кой да имнаправи забележка?!?/, опипват се с ученици и видимо се подиграват на преподавателите. Има случаи дори на заплахи със саморазправа ако пишеш отсъствие или закъснение. Ще се върна на високите оценки, за които родителите видимо са доволни и ще кажа: Родители, вие виждате единствено оценките и суперлативите на родителските срещи, за които ние предварително сме инструктирани какво да ви говорим! Всичко това е едно вмирисано яйце със добра обвивка, но имайки предвид материалната база, май и обвивката не е от най-добрите. Визирам, скапани кенефи /не тоалетни/ дървена дограма която се разпада, студ в стаите и т.н. И като цяло честата смяна на персонал е достатъчно красноречива. Лично аз не намирам нормален, който да остане да работи там, понеже дори да си нормален човек и искаш да научиш децата на нещо, никой не ти дава опора да се справиш с проблемните. Да, не се справих да бъда маймуна, да бъда нищожество и мекотело без капка достойнство, което служи за клоун на учениците! За това напуснах и никога няма да съжалявам! Моят съвет е никога не започвайте работа там!!! 


клиент

-10 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
0
Работна среда
0

Искам да споделя мнението си от позицията на клиент на "Класик". Детето ми учеше 11 г. в това училище, завърши успешно и мога да заявя, че не съжалих нито веднъж през този период за направената инвестиция. Към този момент е прието да продължи образованието си в Дания. Смея да твърдя, че в "Класик" е място за амбициозни хора с желание за себереализация -и за персонала и за обучаващите се. Оценяването е на високо ниво и съвсем реално. Има система за контрол на оценяването и за ученици и за учители.  Качество, мотивация, индивидуален подход, изграждане на личности, колективизъм, иновативност и дух. Впечатлена съм от подбора на учители, високото ниво на подготовка на учащите и разумните такси. За да не звуча голословно, факт са големия процент зрелостници, приети в елитни ВУЗ-ове в Англия,Хонландия, Дания и др. Освен това, през всичките тези години на обучение в училище "Класик" станах свидетел на много случаи, когато напуснали ученици се връщаха, оценили това което се предлага тук спрямо другите училища. Да, за материалната база има какво да се желае. Но доколкото съм запозната, директорката отдавна работи по този въпрос и в най-скоро време учащите там ще са в нова сграда. За мен лично е по-важно съдържанието,отколкото опаковката. Огромно благодаря на всички учители и на директорката за всеотдайността им през годините! Късмет на всички !


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Моля,някой да даде повече информация относно заплащането на учителите,благодаря предварително ! Оценки не мога да давам,тъй като не съм запозната нито със заплащането,нито с колегите и материалната база,само едно ме притеснява:Защо често търсят учители ?Какво кара хората да напускат ?


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Моля за повече информация относно заплащането в ЧУ Класик-Пловдив,става дума за поместената обява за учител по български език и литература.
Моля за точен коментар.Благодаря предварително!


настоящ служител

45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Az rabotq ve4e 5 godini v Classic i 6te oprovergaq vseki sluh ili predpolojenie svarzani s duha i zapla6taneto na truda ni.Vsi4ko se pravi za na6ata kvalifikaciq i motivaciq za rabota.Znaete li,4e po4ti vsqka godina promenqme ne6to v metodikata si,za sme adekvatni na novite hora,koito rastat.Moga mnogo da Vi pi6a za tova,no nai-dobre,za da se ubedite govorete s nas~

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?