Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Агенция за Реклама и Дизайн ЕООД /img/frontend/nomap.png"

Агенция за Реклама и Дизайн ЕООД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 11 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 11-11 от общо 11


бивш служител

11 точки

виж подробна оценка
Заплащане
2
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
4
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
5
Работна среда
0

Има много нередности, затова ще Ви изброя най-фрапиращите според мен.
 
1.За една година работа там ми беше позволено да ползвам 14 дни платен отпуск, като работодателя смята събота и неделя за работни дни и съответно ги брои към отпуската..т.е. ако си в отпуска от 20.10. до 26.20 включително това са 7 дни ползван платен отпуск.
Съответно след като напуснах останалата отпуска не ми беше изплатена.
 
2.Във фирмата редовно има хора, които работят по 3 - 4 седмици на "изпитателен срок" без трудов договор. След като мине този период и собственичката реши, че човека не става за тази длъжност, той е освободен от работа без да му се заплати нищо естествено.
 
3.Редовно се остава да се работи извън работно време без да се заплащат тези часове. Ако поискаш да си тръгнеш след като е свършил работния ден, ти се казва, че си мързелив и не си харесваш работата и не даваш всичко от себе си ..
 
4.На официалните почивни дни за страната се почива, НО след това всички служители се задължават да подпишат документ, в който се казва, че първата събота след празника ще работят доброволно и благотворително..
 
5.Условията на труд са безумни, няма топла вода, зимата не се ползва никакво отопление. В тоалетните редовно се поправят/сглобяват/почистват машини, които се ползват в работата. Хората, които работят с мастила не ползват никакви предпазни маски.
 

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?