Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Агенция за Реклама и Дизайн ЕООД /img/frontend/nomap.png"

Агенция за Реклама и Дизайн ЕООД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 10 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-10 от общо 10


кандидат за работа

-28 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
1
Колеги
1
Работна среда
-5

След като прочетох първите коментари няма какво много да кажа, толкова са изчерпателни! Мога да кажа че за толкова години нищо не се е променило и се радвам, че осъзнах всичко написано в рамките на дни, особено когато управителката започна да увърта за сключването на договор, което за мен беше от изключителна важност, за да нямам прекъсване в трудовия стаж. Обсъдих този въпрос още на интервюто и всичко беше точно .. ама на обещания. Мвждувременно докато ходех на работа отказах друго предложение за такава.
Условията на труд са ужасни. За 3 работни дни по 9 часа на една вода.. никой не го интересува ял ли си жив ли си. Повишаването на тон няма да го коментирам. В тоалетната няма нито топла вода, нито тоалетна хартия. А какъв хаос царува в работния процес на тая фирма, колкото и да обяснявам няма да разберете ако не сте работили някой друг ден поне там.


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Уважаеми г-н Спиродон Спиридонов,
 
Удобно изопачавате факти и думи, като пропускате неудобните за Вашата теза моменти или пък пренебрежително ги упоменавате мимоходом.Не желая да бъда въвличан в каквито и да е ситуации , думите ми да бъдат изваждани от смисъл.Поставени и интерпретирани, така както е удобно за да докажете тезата си. Тази теза, която нямате доблестта дори да обявите с истинското си име , а се криете зад псевдоними .Цитирайте си своите анонимни мисли , за моите забранявам.
Защо аз съм напуснал и т.н – не е Ваша работа да коментирате.Хората, които знаят реалните, истинските причини да напусна са малко и са стойностните хора на които съм споделил / голяма част от тях в момента доколкото знам все още са в АРД /.Всичко останало са просто инсинуации.
„А за отношенията с работодателя, от десет напуснали двама са в добри отношения с нея. Разбира се, че останалите осем са тъпанари и нищо не разбират.” – думата тъпанари Вие я използвате.Колкото до тези десет човека – с оглед стила на изразяване и повтарящите се фрази , зад мненията на първите личности на 99% съм убеден , че стои само един човек.Мисля обаче, че това е обект на друга дискусия.
„Самият господин Атанас ми беше споделил цитирам, че "напуска защото му писнало да му викат като на животно"... Явно след като е напуснал работа е забравил всичко и си е оставил само хубави спомени за АРД.” – мисля, че по-горе писах.Сега като минавам назад във времето и най-вероятно съм казал подобно нещо под афект на моментен скандал, но както и казах по-горе истинските причини са съвсем различни от описаните от Вас. Не смятам за нужно точно на Вас анонимника да се обяснявам.
„Натовареност – висока, няма план за деня, какво трябва да се свърши. С две думи пълен хаос или всяка заповед е предпоследна.” – така е г-н Спиридонов – ще отказваме поръчките на клиентите само защото на Вас, не Ви е удобно да Ви променяме работното ежедневие в течение на работния процес. Като дойде клиент и каже , че иска нещо спешно – мобилизираш се и го правиш, иначе ще отиде другаде.А пък заплатката си тече и никой не го интересува как, защо и най-вече откъде?
"Които не иска да работи и мисли само да скатае не е за него" - А който иска да хапне или да пие вода, но няма време защото има работа ? Какво прави той ? Нека позная, яде вкъщи преди работа и после след работа ако се прибере евентуално към 9 10 часа...” – каква драма, човек ще каже , че са Ви държали в спартански лагер насила.
"всички зависи от това как ти се отнасяш към работния процес " - демек ако оставаш след работно време да работиш и отиваш на работа половин час по-рано пак да работиш, ако не боледуваш, не си вземаш отпуски ще те уважават. Ако не, съжалявам. Работодателката Ани трябва да се предупреждава по-рано ако мислиш да получаваш бъбречна криза (реален случай).” – отново силно изопачавате т.нар реален случай. Сиреч / Демек работите за това , което са Ви гласували доверие и сте заявил , че можете. А не както се оказва – да обработвате / не Вие в частност/ елементи по 2-3 дни , само защото „толкова ми плащат“, да правите ревизии и инвентаризации с липси по 5000.00 лв. и повече и много други реални случай.А когато объркате нещо / което на всеки се случва/ да намерите решение и да го реализирате , а не да се казва „ на мен не ми плащат да мисля“.Или пък когато сгрешите поради една или друга причина да поемете отговорност за действията си, а не да наведете глава и да чакате заплатката / която си идва ли идва независимо от продуктивността Ви/.Докато съм бил на работа в АРД и съм боледувал , и в отпуска съм бил и всичко останало – не го смятам за нещо нередно да ползваш това което се полага /това последното изречение ми се струва абсурдно/. Ако нещо Ви претеснява – има инспекции по труда, има и други институции , където може да сезирате и да си търсите правата, а не анонимно да пишете тук колко Ви е било тежко , как са Ви потъпкани правата , същите тези права и условия ,които сте приел да вършите с ясното съзнание при постъпване на работа.Но по-лесно се говори анонимно и без ангажименти.
„Има коледен бонус, който е веднъж в годината и компенсира що годе натовареността през декември месец. А декември месец се работи двойно ако можете да си го представите въобще. В мола се работи 14 часа.” – посочете ми магазин в които е и да е търговски център , които не работи с подобно работно време. Не знам дали сте запознат, но работно време от 9:00/10.00 до 21.00/22:00 го изискват от самия МОЛ иначе следват санкции.Все пак отново трябва да изопачите нещата и да стане ясно , че този работен ден е измислица на „ работодателката Ана”.
Да бъдем честни и да кажем – декември , ноември са месеци, които са изключително оборотни за всяка една фирма в бранша/календари, тефтери и т.н и т.н/. Да – работи се и събота допълнително за да може да се справят с поръчките ,…… не виждам да сте споменали никъде, че тези 6-7 съботи /за двата месеца/ впоследствие не се работят през януари и се получава обикновено една голяма платена почивка през януари?Има ли нещо вярно в думите ми?
И нещо финално, но показателно - единствените хора писали тук с истинските си имена сме аз и Оски.
 


бивш служител

-20 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
0
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
0
Колеги
5
Работна среда
-5

Като абсолютно всяка друга фирма и тази има своите предимства и недостатъци.За съжаление - недостатъците са двойно повече от предимствата. Мненията по-долу са напълно верни, смея да твърдя, че има мноооого какво да се добави още. А за отношенията с работодателя, от десет напуснали двама са в добри отношения с нея. Разбира се, че останалите осем са тъпанари и нищо не разбират.
"Относно подбора - той е единствено въз основа на обявени качества от кандидата и впоследствие желание за работа."
Подбора се прави на основа колко можеш да издържиш на напрежение, колко силна психика имаш, колко издържаш на студ, пек и както е казал господин Атанас викове и крясъци. Бих добавил и обиди. Виковете и крясъците били нормални за работна атмосфера. Лично аз смятам, че виковете и крясъците са за джунглата. Един интелигентен човек ако има да ти обясни нещо, ще го направи нормално и възпитано. Нооооо какво ли пък разбирам аз :))) Самият господин Атанас ми беше споделил цитирам, че "напуска защото му писнало да му викат като на животно"... Явно след като е напуснал работа е забравил всичко и си е оставил само хубави спомени за АРД.
"В крайна сметка всичко опира до това изнася ли ти или не" - затова си прав.
Нека споделя и моите виждания:
1. Натовареност – висока, няма план за деня, какво трябва да се свърши. С две думи пълен хаос или всяка заповед е предпоследна.
"Които не иска да работи и мисли само да скатае не е за него" - А който иска да хапне или да пие вода, но няма време защото има работа ? Какво прави той ? Нека позная, яде вкъщи преди работа и после след работа ако се прибере евентуално към 9 10 часа...
2. Работна среда/колеги – Колегите са единственото хубаво нещо в тази фирма.
3. Заплащане – заплащането се правеше винаги навреме и с това свършват хубавите новини. Има коледен бонус, който е веднъж в годината и компенсира що годе натовареността през декември месец. А декември месец се работи двойно ако можете да си го представите въобще. В мола се работи 14 часа.
4. Местоположение – средно добре.
5. Фирмена сигурност – нямам коментар.
6. Уважение – "всички зависи от това как ти се отнасяш към работния процес " - демек ако оставаш след работно време да работиш и отиваш на работа половин час по-рано пак да работиш, ако не боледуваш, не си вземаш отпуски ще те уважават. Ако не, съжалявам. Работодателката Ани трябва да се предупреждава по-рано ако мислиш да получаваш бъбречна криза (реален случай).


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Като абсолютно всяка друга фирма и тази сигурно си има своите предимства и недостатъци.За съжаление - мненията на бившите колеги по-долу са предимно манипулативни и крайно необективни с оглед изглежда явно не добрите отношение с бившия си работодател.Важно е да се отбележи , че дори не са написали имената си.
Лице "Дон....." - всеки опитен печатар на широкоформатен принтер ще ти се изсмее на частта с "300-50 DPI".Може клиент да го трогнеш с "лъхащото" на компетентност мнение, но истината е малко по-различна.....и ти добре го знаеш - кое на колко точки се печати.
Възможно е някои неща да бъдат преработвани ...но не познавам фирма,където няма подобно нещо и да не стават грешки.
Относно "Ани голямото добротоутро " и "голямата добървечер" отново трябва да те коригирам.Работил съм за нея около 8 и повече години - всеки си има своите трески за дялане , но е човек , които вече 20 години носи няколко "дини" под мишници и смело мога да заявя успешно.Единствено мога да кажа , че се радвам , че бях до нея през годините и успях да попия от енергията и опита, които притежава.
Относно подбора - той е единствено въз основа на обявени качества от кандидата и впоследствие желание за работа. Разбира се - едно е в началото и друго се оказва впоследствие като качество, желание и хъс от страна на кандидата. Тук е важно да отбележа, че за всичките години не познавам човек, които да е работил и ден и да не си е получил заработеното му с труд. Дори обратното – познавам доста бивши колеги , които бяха оставени на работа въпреки явното си несправяне с нея , явните им грешки и липси или неспособността си една ревизия да направят или да проследят/контролират възложените им дейности и стоки.
В крайна сметка всичко опира до това изнася ли ти или не …..има интервю , има пробни периоди , като не ти харесва – хващаш си нещата и си тръгваш. Искаш да си тръгваш в 18:00 – тръгвай си няма проблем, правят ти проблем , че си тръгваш 18:00 часа – напускаш и търсиш друга фирма,където няма да ти правят проблем. Не си спомням някой да е държан насила .Отново повтарям изпитателен срок е не само за работодателя , но и за служителя. Минава изпитателния срок – виждаш, че се иска да останеш след 18:00 часа , сядаш при „голямото доброутро“ обясняваш , че искаш 5000 лв. заплата….ако ти я дадат ок е всичко , ако ли не jobs.bg e все още безплатен и търсиш някъде другаде,
Ако трябва да бъда абсолютно коректен – познавам колеги , които дори бяха изчаквани да си намерят работа , след което да напуснат.
А ето и няколко думи от мен относно моето виждане за ситуацията без да се опирам на предишните мнения:
1. Натовареност – средна за бранша , клоняща към висока
Които не иска да работи и мисли само да скатае не е за него …..дори си мисля, че рекламния сектор не е за него/другите не ги познавам/. Единствено на държавна работа се стои до 17:30 часа. Има ли работа оставаш …..Това мисля, че всеки трябва да си прецени преди да започне работа и съобрази с финансовите си изисквания при започване.
2. Работна среда/колеги – колегите са ок. Поне тази част, която беше тогава. Отзивчиви са и помагат при необходимост. Да, има викове и крясъци понякога, които може би стъписват външните хора, но всичко е част от работната среда.
3. Заплащане – има интервю на което се договаряш , ако не ти изнася – не започвай.Но е важно да се отбележи, че не зная за случай в които заплатата е закъсняла / независимо от оборота и поръчките за месеца/ да не споменавам коледните бонуси.
4. Местоположение – стадион Славия /Овча Купел/ – е сигурно за тези от Младост и Дружба не е добре , но отново всеки си преценява. Мен ме удовлетворяваше.
5. Фирмена сигурност – нямам коментар
6. Уважение – всички зависи от това как ти се отнасяш към работния процес – винаги съм чувствал двупосочно уважение към мен и обратното , дори да не кажа чисто човешка съпричастност и подкрепа. За това мога да дам множество примери.
 


бивш служител

-17 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-1
Уважение
-4
Привилегии
-2
Фирмена сигурност
0
Натоварване
5
Потенциал
-5
Местоположение
-4
Колеги
-1
Работна среда
-5

Ами ето, вижте само такива подлоги и доброволни роби като oski как смятат, че е нещо нередно да си тръгнеш в нормалното работно време 18:00 часа.
 
Толкова промити мозъци няма, просто е удивително как с подбор са събрани такива жалки индивиди. По мое време колегите бяха много по-нормални, явно до един са избягали


настоящ служител

31 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
4
Привилегии
4
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
3
Местоположение
2
Колеги
0
Работна среда
4

Като не ти харесваше климата във фирмата защо издържа толкова време ? Всичко казано е пълна глупост от теб . А относно  селяните - по добре такъв отколкото селяндур като теб- нечистоплътен и лъжлив / да ти е живо издраво детето покрай което си тръгваше в 18 00 часа  не ни мисли за глупаци - особено мен/ А на другите - защо си криете имената - защото сте гузни. Колко магазини има фирмата - по всички молове ли ? Някой не е запознат и с тази подробност.Бъдете здрави !!!


бивш служител

-42 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-2
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Най-помиярскатра рекламна фирма в цяла България. Всичко се прави по два пъти, понеже са големи "професионалисти". Работи се с 2 ножа (големи) за цялата фирма и една шпакла. Масата няма стъкло, а гол МДФ, после се чудят защо като ламинират всичко е в стърготини и прахоляк. Щефката Ани е гола вода, но пък със самочувствие на "голямотодобрутро". Колегите (поне на тоя етап) са някакви бесни селяни, страхливи като мишки, явно подбора на шефката е по тоя критерий. Клиентите пращат файл на 300dpi, шефката обаче нарежда да се редуцира до 50dpi, за да не се бави рипа. Качеството сами се сещайте колко пада. Отделно печатните и машини печатат супер зле, постоянно са със запушени глави и се викат хора за ремонт, който обаче не могат да ги оправят, защото самите машини вече са си изживяли живота. Моят съвет е никога, ама НИКОГА не работете или ако сте клиенти не давайте нищо за изпълнение в тази фирмица


бивш служител

-37 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-4
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-4
Потенциал
-5
Местоположение
-4
Колеги
0
Работна среда
-5

Напълно съм съгласен с другите две мнения. Нещата са си точно така. Казал съм на всички познати да странят от магазините им в моловете. Заслужават никой да не стъпи там.


бивш служител

-3 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-1
Уважение
-4
Привилегии
-2
Фирмена сигурност
0
Натоварване
5
Потенциал
0
Местоположение
-2
Колеги
5
Работна среда
-4

Всичко казано по горе е вярно. Условията за ужасни, особено през зимата е нетърпимо студено. През цялото време работя с ръкавици, за да не ми замръзнат ръцете. Не е за вярване, че това се случва през 21 век ..
Работенето извънредно е нещо нормално, това не се заплаща разбира се. Ако откажеш да останеш да работиш след работно време, дори и да имаш уважителна причина, това се счита за мързел .. Доста хитро, не мислите ли ?
Жалко е, защото там работят доста стойностни хора, които не заслужават подобно отношение. Но така се получава, когато нямаш избор и ти трябват пари. Моя съвет е да не започвате там при никакви условия.


бивш служител

11 точки

виж подробна оценка
Заплащане
2
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
4
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
5
Работна среда
0

Има много нередности, затова ще Ви изброя най-фрапиращите според мен.
 
1.За една година работа там ми беше позволено да ползвам 14 дни платен отпуск, като работодателя смята събота и неделя за работни дни и съответно ги брои към отпуската..т.е. ако си в отпуска от 20.10. до 26.20 включително това са 7 дни ползван платен отпуск.
Съответно след като напуснах останалата отпуска не ми беше изплатена.
 
2.Във фирмата редовно има хора, които работят по 3 - 4 седмици на "изпитателен срок" без трудов договор. След като мине този период и собственичката реши, че човека не става за тази длъжност, той е освободен от работа без да му се заплати нищо естествено.
 
3.Редовно се остава да се работи извън работно време без да се заплащат тези часове. Ако поискаш да си тръгнеш след като е свършил работния ден, ти се казва, че си мързелив и не си харесваш работата и не даваш всичко от себе си ..
 
4.На официалните почивни дни за страната се почива, НО след това всички служители се задължават да подпишат документ, в който се казва, че първата събота след празника ще работят доброволно и благотворително..
 
5.Условията на труд са безумни, няма топла вода, зимата не се ползва никакво отопление. В тоалетните редовно се поправят/сглобяват/почистват машини, които се ползват в работата. Хората, които работят с мастила не ползват никакви предпазни маски.
 

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?