Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Агенция за Реклама и Дизайн ЕООД /img/frontend/nomap.png"

Агенция за Реклама и Дизайн ЕООД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 11 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-10 от общо 11


настоящ служител

45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Изключително доволен съм от заплащането, работната среда и колегите. Горещо препоръчвам.


кандидат за работа

-28 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
1
Колеги
1
Работна среда
-5

След като прочетох първите коментари няма какво много да кажа, толкова са изчерпателни! Мога да кажа че за толкова години нищо не се е променило и се радвам, че осъзнах всичко написано в рамките на дни, особено когато управителката започна да увърта за сключването на договор, което за мен беше от изключителна важност, за да нямам прекъсване в трудовия стаж. Обсъдих този въпрос още на интервюто и всичко беше точно .. ама на обещания. Мвждувременно докато ходех на работа отказах друго предложение за такава.
Условията на труд са ужасни. За 3 работни дни по 9 часа на една вода.. никой не го интересува ял ли си жив ли си. Повишаването на тон няма да го коментирам. В тоалетната няма нито топла вода, нито тоалетна хартия. А какъв хаос царува в работния процес на тая фирма, колкото и да обяснявам няма да разберете ако не сте работили някой друг ден поне там.


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Уважаеми г-н Спиродон Спиридонов,
 
Удобно изопачавате факти и думи, като пропускате неудобните за Вашата теза моменти или пък пренебрежително ги упоменавате мимоходом.Не желая да бъда въвличан в каквито и да е ситуации , думите ми да бъдат изваждани от смисъл.Поставени и интерпретирани, така както е удобно за да докажете тезата си. Тази теза, която нямате доблестта дори да обявите с истинското си име , а се криете зад псевдоними .Цитирайте си своите анонимни мисли , за моите забранявам.
Защо аз съм напуснал и т.н – не е Ваша работа да коментирате.Хората, които знаят реалните, истинските причини да напусна са малко и са стойностните хора на които съм споделил / голяма част от тях в момента доколкото знам все още са в АРД /.Всичко останало са просто инсинуации.
„А за отношенията с работодателя, от десет напуснали двама са в добри отношения с нея. Разбира се, че останалите осем са тъпанари и нищо не разбират.” – думата тъпанари Вие я използвате.Колкото до тези десет човека – с оглед стила на изразяване и повтарящите се фрази , зад мненията на първите личности на 99% съм убеден , че стои само един човек.Мисля обаче, че това е обект на друга дискусия.
„Самият господин Атанас ми беше споделил цитирам, че "напуска защото му писнало да му викат като на животно"... Явно след като е напуснал работа е забравил всичко и си е оставил само хубави спомени за АРД.” – мисля, че по-горе писах.Сега като минавам назад във времето и най-вероятно съм казал подобно нещо под афект на моментен скандал, но както и казах по-горе истинските причини са съвсем различни от описаните от Вас. Не смятам за нужно точно на Вас анонимника да се обяснявам.
„Натовареност – висока, няма план за деня, какво трябва да се свърши. С две думи пълен хаос или всяка заповед е предпоследна.” – така е г-н Спиридонов – ще отказваме поръчките на клиентите само защото на Вас, не Ви е удобно да Ви променяме работното ежедневие в течение на работния процес. Като дойде клиент и каже , че иска нещо спешно – мобилизираш се и го правиш, иначе ще отиде другаде.А пък заплатката си тече и никой не го интересува как, защо и най-вече откъде?
"Които не иска да работи и мисли само да скатае не е за него" - А който иска да хапне или да пие вода, но няма време защото има работа ? Какво прави той ? Нека позная, яде вкъщи преди работа и после след работа ако се прибере евентуално към 9 10 часа...” – каква драма, човек ще каже , че са Ви държали в спартански лагер насила.
"всички зависи от това как ти се отнасяш към работния процес " - демек ако оставаш след работно време да работиш и отиваш на работа половин час по-рано пак да работиш, ако не боледуваш, не си вземаш отпуски ще те уважават. Ако не, съжалявам. Работодателката Ани трябва да се предупреждава по-рано ако мислиш да получаваш бъбречна криза (реален случай).” – отново силно изопачавате т.нар реален случай. Сиреч / Демек работите за това , което са Ви гласували доверие и сте заявил , че можете. А не както се оказва – да обработвате / не Вие в частност/ елементи по 2-3 дни , само защото „толкова ми плащат“, да правите ревизии и инвентаризации с липси по 5000.00 лв. и повече и много други реални случай.А когато объркате нещо / което на всеки се случва/ да намерите решение и да го реализирате , а не да се казва „ на мен не ми плащат да мисля“.Или пък когато сгрешите поради една или друга причина да поемете отговорност за действията си, а не да наведете глава и да чакате заплатката / която си идва ли идва независимо от продуктивността Ви/.Докато съм бил на работа в АРД и съм боледувал , и в отпуска съм бил и всичко останало – не го смятам за нещо нередно да ползваш това което се полага /това последното изречение ми се струва абсурдно/. Ако нещо Ви претеснява – има инспекции по труда, има и други институции , където може да сезирате и да си търсите правата, а не анонимно да пишете тук колко Ви е било тежко , как са Ви потъпкани правата , същите тези права и условия ,които сте приел да вършите с ясното съзнание при постъпване на работа.Но по-лесно се говори анонимно и без ангажименти.
„Има коледен бонус, който е веднъж в годината и компенсира що годе натовареността през декември месец. А декември месец се работи двойно ако можете да си го представите въобще. В мола се работи 14 часа.” – посочете ми магазин в които е и да е търговски център , които не работи с подобно работно време. Не знам дали сте запознат, но работно време от 9:00/10.00 до 21.00/22:00 го изискват от самия МОЛ иначе следват санкции.Все пак отново трябва да изопачите нещата и да стане ясно , че този работен ден е измислица на „ работодателката Ана”.
Да бъдем честни и да кажем – декември , ноември са месеци, които са изключително оборотни за всяка една фирма в бранша/календари, тефтери и т.н и т.н/. Да – работи се и събота допълнително за да може да се справят с поръчките ,…… не виждам да сте споменали никъде, че тези 6-7 съботи /за двата месеца/ впоследствие не се работят през януари и се получава обикновено една голяма платена почивка през януари?Има ли нещо вярно в думите ми?
И нещо финално, но показателно - единствените хора писали тук с истинските си имена сме аз и Оски.
 


бивш служител

-20 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
0
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
0
Колеги
5
Работна среда
-5

Като абсолютно всяка друга фирма и тази има своите предимства и недостатъци.За съжаление - недостатъците са двойно повече от предимствата. Мненията по-долу са напълно верни, смея да твърдя, че има мноооого какво да се добави още. А за отношенията с работодателя, от десет напуснали двама са в добри отношения с нея. Разбира се, че останалите осем са тъпанари и нищо не разбират.
"Относно подбора - той е единствено въз основа на обявени качества от кандидата и впоследствие желание за работа."
Подбора се прави на основа колко можеш да издържиш на напрежение, колко силна психика имаш, колко издържаш на студ, пек и както е казал господин Атанас викове и крясъци. Бих добавил и обиди. Виковете и крясъците били нормални за работна атмосфера. Лично аз смятам, че виковете и крясъците са за джунглата. Един интелигентен човек ако има да ти обясни нещо, ще го направи нормално и възпитано. Нооооо какво ли пък разбирам аз :))) Самият господин Атанас ми беше споделил цитирам, че "напуска защото му писнало да му викат като на животно"... Явно след като е напуснал работа е забравил всичко и си е оставил само хубави спомени за АРД.
"В крайна сметка всичко опира до това изнася ли ти или не" - затова си прав.
Нека споделя и моите виждания:
1. Натовареност – висока, няма план за деня, какво трябва да се свърши. С две думи пълен хаос или всяка заповед е предпоследна.
"Които не иска да работи и мисли само да скатае не е за него" - А който иска да хапне или да пие вода, но няма време защото има работа ? Какво прави той ? Нека позная, яде вкъщи преди работа и после след работа ако се прибере евентуално към 9 10 часа...
2. Работна среда/колеги – Колегите са единственото хубаво нещо в тази фирма.
3. Заплащане – заплащането се правеше винаги навреме и с това свършват хубавите новини. Има коледен бонус, който е веднъж в годината и компенсира що годе натовареността през декември месец. А декември месец се работи двойно ако можете да си го представите въобще. В мола се работи 14 часа.
4. Местоположение – средно добре.
5. Фирмена сигурност – нямам коментар.
6. Уважение – "всички зависи от това как ти се отнасяш към работния процес " - демек ако оставаш след работно време да работиш и отиваш на работа половин час по-рано пак да работиш, ако не боледуваш, не си вземаш отпуски ще те уважават. Ако не, съжалявам. Работодателката Ани трябва да се предупреждава по-рано ако мислиш да получаваш бъбречна криза (реален случай).


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Като абсолютно всяка друга фирма и тази сигурно си има своите предимства и недостатъци.За съжаление - мненията на бившите колеги по-долу са предимно манипулативни и крайно необективни с оглед изглежда явно не добрите отношение с бившия си работодател.Важно е да се отбележи , че дори не са написали имената си.
Лице "Дон....." - всеки опитен печатар на широкоформатен принтер ще ти се изсмее на частта с "300-50 DPI".Може клиент да го трогнеш с "лъхащото" на компетентност мнение, но истината е малко по-различна.....и ти добре го знаеш - кое на колко точки се печати.
Възможно е някои неща да бъдат преработвани ...но не познавам фирма,където няма подобно нещо и да не стават грешки.
Относно "Ани голямото добротоутро " и "голямата добървечер" отново трябва да те коригирам.Работил съм за нея около 8 и повече години - всеки си има своите трески за дялане , но е човек , които вече 20 години носи няколко "дини" под мишници и смело мога да заявя успешно.Единствено мога да кажа , че се радвам , че бях до нея през годините и успях да попия от енергията и опита, които притежава.
Относно подбора - той е единствено въз основа на обявени качества от кандидата и впоследствие желание за работа. Разбира се - едно е в началото и друго се оказва впоследствие като качество, желание и хъс от страна на кандидата. Тук е важно да отбележа, че за всичките години не познавам човек, които да е работил и ден и да не си е получил заработеното му с труд. Дори обратното – познавам доста бивши колеги , които бяха оставени на работа въпреки явното си несправяне с нея , явните им грешки и липси или неспособността си една ревизия да направят или да проследят/контролират възложените им дейности и стоки.
В крайна сметка всичко опира до това изнася ли ти или не …..има интервю , има пробни периоди , като не ти харесва – хващаш си нещата и си тръгваш. Искаш да си тръгваш в 18:00 – тръгвай си няма проблем, правят ти проблем , че си тръгваш 18:00 часа – напускаш и търсиш друга фирма,където няма да ти правят проблем. Не си спомням някой да е държан насила .Отново повтарям изпитателен срок е не само за работодателя , но и за служителя. Минава изпитателния срок – виждаш, че се иска да останеш след 18:00 часа , сядаш при „голямото доброутро“ обясняваш , че искаш 5000 лв. заплата….ако ти я дадат ок е всичко , ако ли не jobs.bg e все още безплатен и търсиш някъде другаде,
Ако трябва да бъда абсолютно коректен – познавам колеги , които дори бяха изчаквани да си намерят работа , след което да напуснат.
А ето и няколко думи от мен относно моето виждане за ситуацията без да се опирам на предишните мнения:
1. Натовареност – средна за бранша , клоняща към висока
Които не иска да работи и мисли само да скатае не е за него …..дори си мисля, че рекламния сектор не е за него/другите не ги познавам/. Единствено на държавна работа се стои до 17:30 часа. Има ли работа оставаш …..Това мисля, че всеки трябва да си прецени преди да започне работа и съобрази с финансовите си изисквания при започване.
2. Работна среда/колеги – колегите са ок. Поне тази част, която беше тогава. Отзивчиви са и помагат при необходимост. Да, има викове и крясъци понякога, които може би стъписват външните хора, но всичко е част от работната среда.
3. Заплащане – има интервю на което се договаряш , ако не ти изнася – не започвай.Но е важно да се отбележи, че не зная за случай в които заплатата е закъсняла / независимо от оборота и поръчките за месеца/ да не споменавам коледните бонуси.
4. Местоположение – стадион Славия /Овча Купел/ – е сигурно за тези от Младост и Дружба не е добре , но отново всеки си преценява. Мен ме удовлетворяваше.
5. Фирмена сигурност – нямам коментар
6. Уважение – всички зависи от това как ти се отнасяш към работния процес – винаги съм чувствал двупосочно уважение към мен и обратното , дори да не кажа чисто човешка съпричастност и подкрепа. За това мога да дам множество примери.
 


бивш служител

-17 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-1
Уважение
-4
Привилегии
-2
Фирмена сигурност
0
Натоварване
5
Потенциал
-5
Местоположение
-4
Колеги
-1
Работна среда
-5

Ами ето, вижте само такива подлоги и доброволни роби като oski как смятат, че е нещо нередно да си тръгнеш в нормалното работно време 18:00 часа.
 
Толкова промити мозъци няма, просто е удивително как с подбор са събрани такива жалки индивиди. По мое време колегите бяха много по-нормални, явно до един са избягали


настоящ служител

31 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
4
Привилегии
4
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
3
Местоположение
2
Колеги
0
Работна среда
4

Като не ти харесваше климата във фирмата защо издържа толкова време ? Всичко казано е пълна глупост от теб . А относно  селяните - по добре такъв отколкото селяндур като теб- нечистоплътен и лъжлив / да ти е живо издраво детето покрай което си тръгваше в 18 00 часа  не ни мисли за глупаци - особено мен/ А на другите - защо си криете имената - защото сте гузни. Колко магазини има фирмата - по всички молове ли ? Някой не е запознат и с тази подробност.Бъдете здрави !!!


бивш служител

-42 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-2
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Най-помиярскатра рекламна фирма в цяла България. Всичко се прави по два пъти, понеже са големи "професионалисти". Работи се с 2 ножа (големи) за цялата фирма и една шпакла. Масата няма стъкло, а гол МДФ, после се чудят защо като ламинират всичко е в стърготини и прахоляк. Щефката Ани е гола вода, но пък със самочувствие на "голямотодобрутро". Колегите (поне на тоя етап) са някакви бесни селяни, страхливи като мишки, явно подбора на шефката е по тоя критерий. Клиентите пращат файл на 300dpi, шефката обаче нарежда да се редуцира до 50dpi, за да не се бави рипа. Качеството сами се сещайте колко пада. Отделно печатните и машини печатат супер зле, постоянно са със запушени глави и се викат хора за ремонт, който обаче не могат да ги оправят, защото самите машини вече са си изживяли живота. Моят съвет е никога, ама НИКОГА не работете или ако сте клиенти не давайте нищо за изпълнение в тази фирмица


бивш служител

-37 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-4
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-4
Потенциал
-5
Местоположение
-4
Колеги
0
Работна среда
-5

Напълно съм съгласен с другите две мнения. Нещата са си точно така. Казал съм на всички познати да странят от магазините им в моловете. Заслужават никой да не стъпи там.


бивш служител

-3 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-1
Уважение
-4
Привилегии
-2
Фирмена сигурност
0
Натоварване
5
Потенциал
0
Местоположение
-2
Колеги
5
Работна среда
-4

Всичко казано по горе е вярно. Условията за ужасни, особено през зимата е нетърпимо студено. През цялото време работя с ръкавици, за да не ми замръзнат ръцете. Не е за вярване, че това се случва през 21 век ..
Работенето извънредно е нещо нормално, това не се заплаща разбира се. Ако откажеш да останеш да работиш след работно време, дори и да имаш уважителна причина, това се счита за мързел .. Доста хитро, не мислите ли ?
Жалко е, защото там работят доста стойностни хора, които не заслужават подобно отношение. Но така се получава, когато нямаш избор и ти трябват пари. Моя съвет е да не започвате там при никакви условия.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?