Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Уникредит Кънсюмър Файненсинг Ад /img/frontend/nomap.png"

Уникредит Кънсюмър Файненсинг Ад

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 16 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 11-16 от общо 16


клиент

-30 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Аз имах неблагоразумието да изтегля предложения ми кредит, за което горко съжалявам... Оказа се че при сключването на договора "принтера не работи". и не можах да получа копие. Подписах договора много след като бях усвоила парите. Беше ми казана една вноска и един срок, а се оказа сумата по-голяма, и на всичкото отгоре вече втора година се опитвам да се снабдя с копие от погасителния план, но не успявам. Документацията била извън офиса и било необходимо време....  Не ми се говори повече... виждам че един бивш служител ги е писал тия неща, значи наистина е вярно че ги карат да лъжат клиентите... с две думи, НЕ ТЕГЛЕТЕ ЗАЕМ ОТ ТАЗИ БАНКА!


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

 Здравейте! Работата с клиенти и в напрегнатата конкурентна работна среда  никак не е лека, но затова не е и за всеки. В тази фирма се ползват много привилегии и преференциални условия за служителите за разлика от всички други в същата сфера. Заплащането е според  постигнатите резултатите и ако е налице никак не е малко. Никога, никога не се е случвало някой да поиска да се лъжат клиентите във вноските, Ами то е логично - ЗАЩО ДА ГИ ЛЪЖЕЖ КАТО ПОВЕЧЕ НЯМА ДА ИСКАТ ДА СА ТИ КЛИЕНТИ. ПОЛИТИКАТА НА ФИРМАТА НЕ Е ТАКАВА.
Дори и вече да не съм служител в компанията , ако ми се наложи ще ползвам само този кредит. Едва ли има клиент,който да се оплаче, че са му взели такса за превод в Уникредит Булбани или, че са му променили лихвените проценти - всичко остава прозрачно и така както е договорено до приключването на кредита.
 


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте!
Има публикувана обява за младши финансов анализатор. Някой, настоящ или бивш служител, може ли да даде някаква информация за заплата, колектив, шефове, работна среда и т.н.? Благодаря предварително!


бивш служител

-35 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-4
Уважение
-4
Привилегии
-3
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-4
Потенциал
-5
Местоположение
-1
Колеги
-4
Работна среда
-5

Здравейте!С какво да започна не знам.Безкрайно разочарована и това е меко казано.Работех 6 месеца в отдел събиране на вземания.Колектива е  възможно най-лошия.Дисциплина никаква.Шефа и ПОД шефката партия... Какво повече да кажа?Работата е приятна,не е толкова лоша колкото ми я описваха при започването.Била под стрес,има много клиенти ,които лъжат,обяснявай им,че ще направиш компромис... и още куп глупости.Клиента не е проблемен,ако и ти като служител не си злобен,заядлив и незадоволен.С нормален тон всичко се постига.Имах колежки,които си изкарваха домашните нерви с работната среда и вярвайте ми обстановката беше ужасна.Видят ли те,че си по мълчалив ,това значи за тях ,че позволяваш да те манипулират.А тогава става опасно.Защитиш ли се някой от друг отдел,който няма нищо общо с твойта работа се меси и започва да прави всичко възможно,само и само да те изкарат виновен и ... да сиизвадиш пари от джоба я да платиш някоя вноска на клиент,я да паднеш на колене и да се извиняваш...ДА ТЕ НАПРАВЯТ ЗА СРАМ.УниКредит Кълекшън въобще не е това,за което го представят.Защитиш ли се всичко се обръща на лична основа и единствения вариант е да те изравнят със земята и да ти прекратят договора по необясними причини.ХОРА ПАЗЕТЕ СЕ И НЕ СИ ПОМИСЛЯЙТЕ ДА РАБОТИ В ТАЗИ ФИРМА!!!ВСИЧКО Е НАГЛАСЕНО И ЕДИН СТАНЕТЕ ЛИ ТРУН В ОЧИТЕ НА НЯКОЙ,МЪЛВАТА СЕ РАЗПРОСТРАНЯВА НА 300 ЧОВЕКА И ТЕ ПРАВЯТ ПО-МАЛЪК И ОТ МРАВКА.Казвам всички тези за съжаление грозни и обидни думи за фирмата ,защото аз го изживях.Работата не е тежка,но средата е ... "БЕЗ КОМЕНТАР"!Всеки гледа да граби,да обсъжда и да се покаже колко е най-велик,а в същност са .......  ТИИИИИИИТТТ!Не се залъгвайте по добрите условия или добрата заплата.Ако Ви кажат заплата 900 лева,то ще получите 600.300 ЛЕВА ОТИВАТ В ДЖОБА НА ФИНАНСОВАТА!!!Представете си в каква фирма работят толкова много хора.... Говоря специално за централния офис -СОФИЯ ТОДОР АЛЕКСАНДРОВ 85-87 Е... ЖЕЛАЯ УСПЕХ НА ВСИЧКИ! :) РАЗОЧАРОВАНАТА ЛЕЙДИ


бивш служител

-9 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-3
Уважение
-3
Привилегии
0
Фирмена сигурност
-3
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте,
аз съм бивш служител на фирмата работих там 2 год и съм крайно разочарован от работодателите си. А да не говорим за възнаграждението ми което от 2 год е  380лв,а да не говорим за бонуслите или за поставените таргети,които почти всеки месец правех по 35 000 ле. На всичкото отгоре ни караха да лъжем клиентите във вноските,само и само да не отидат при конкуренцията стигало се е и до там да казваме на клиенти вноска примерно 70лв а тя всъшност да е 85лв само и само да кандидатства и после като подписваме договора да измисляме какви ли не причини за промяната във вноската,и естествено клиента остава излъган!
Хора бягайте далече от тази фирма,не си заслужава да станите алчни,лицемерни,злобни и болни мозъци  заради такава измислена институция.
Не съм бил в по-смотана фирма,с такова незачитане  на човека,постоянно съмнение,некоректност по всички нива.НЕКОМПЕТЕНТНИ РЪКОВОДИТЕЛИ ВЪВ ВСЕКИ ЕДИН ГРАД!!!
 
 
 


бивш служител

-37 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-4
Уважение
-4
Привилегии
-4
Фирмена сигурност
-4
Натоварване
-5
Потенциал
-4
Местоположение
-4
Колеги
-4
Работна среда
-4

Много стресова обстановка ,във която се работи-възнаграждение ,което се обещава не се дава и е със уловка -казват ти ,че започваш на 410лв. бруто-като се приспаднат осигуровките ти остават 320 лв.-на ненормиран работен ден-работиш и по 10 часа-обещават ти се бонуси ако си изпълниш таргета -да речем ако направиш 15 000 лв. оборот-ще вземеш -15 лв бонус-който да речем ти си го дал във пътни до самата месторабота-обещават ти се бонус от застраховки,който никой не ти казва уловката ,че се изплащат само на хора работили повече от три месеца-защото има много сменяемост на персонал-и до третия месец ако не издаржиш-те печелят-а и защо ти ги бавят цели 3 месеца-а и забележете те се делят на всички колеги-един може да е изкарал много малко а ти да си се трепал и изкарал почти всичко от застраховките-получавате на равно.Така е и със бонуса от оборота -взимате на равно.Обещава ти се тринадесета заплата,   85 %  от брутото която забележете-пак никой не ти казва ,че е спрямо отработеното време -да речем ,че си работил 2 месеца може и да вземеш около 50 лв.И като капак никой не ти казва ,че дори и да вземеш някакви бонуси и застраховки-и те се облагат с данъци - и на края я вземеш 20-30 лв. и те са ти много.А какво да говорим за обучението ,което ти предлагат-НИКАКВО-смея да го твърдя-аз нямах никакво обучение -учех се на самоход-от кредитните инспектори от София- който ги питах за неща по телефона и те често пъти се подсмихваха-или много често си гадаех ,какво мога да направя-но забележете ,че сте на изпитателен срок и гадаенето не помага защото сбъркаш ли малко винаги ти ще си виновен и ще те махнат от работа -защото си сбъркал.А пък и има и друг момент често работниците много бързо разбират неуредиците във тази фирма и сами си тръгват.Затова има много често текучество на персонал -а това е добре за работодателя ,тъй като не му бъркаш във джоба за заплата-защото тръгнеш ли си те отрязват със заплатата и бонусите въпреки ,че си си ги изработил.    Успех на куражлийте да започнат работа там.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?