Леденика и ММ АД /img/frontend/nomap.png"

Леденика и ММ АД

Несериозници.Казват едно на интервюто,правят друго

завода се управляваше от некадърници ,начело с бившата директорка Лидия Ставрева,които можеха единственно да крадат и да не дават заработеното от работниците

Аз работих в Варненско пиво,което собстженост на Леденика Град Мездра.
От 2001до2004 съм работил там.първата година беше ок,но от 2002 всичко се обарна и не сме взимали с по шест месеца заплати. Това беше безобразие и гавра с работещети в зажода и затова напуснах през 2004.10 месец. катогледам е станало оше по зле

Пиша това за да помогна на хората които евентуално биха имали лошия късмет  да попаднат в фирма Леденика.Първо никога няма да имате договор с тази фирма , а с ММ биър , ММтранс , БГДринкс ......Дядо Мраз  ЕТ , Мики Маус ООД и т.н.Целта на упражнението е ясна това са фирми регистрирани с 5лв капитал и непритежаващи НИЩО . Като правило собственици на фирмите и ваши работодатели са служители в ЛЕДЕНИКА / хора приближени на семейството/.Когато се натрупат задължения за заплати в фирма Дядо Мраз ще ви накарат да подпишете договор с фирма Мики Маус , и вече нищо не ви дължат ...ЧАТ ЛИ СТЕ!!!.Така че спокойно могат да ви гъбаркат с заплатите накрая не можете да осъдите никой , а ако все пак имате пари и нерви няма срещу какво да се насочи принудителното изпълнение тъй като това са КУХИ фирми непритежаващи активи. Схемата им е перфектна , не знам някой да си е получил парите от тази фирма. В тази фирма не уважават човека , на никой не му пука за професионално развитие -те просто ще ви изстискат и захвърлят накрая както направиха с колеги които са им работили над 10 г. Към момента едвам кретат , заплати се дават от дъжд на вятър , като практика в тази фирма е да ти изтресат няколко каси бира с изтичащ срок вместо част от заплата. Просто моя съвет е по-добре да си седите у дома вместо да се опитвате да работите в тази фирма .Всъщност тази фирма няма служители а КРЕДИТОРИ , тъй като всеки от нас има да взима по 3-4-5000!!! лв.Така че не им се връзвайте , сега гледам че се търси и секретарка на генералния мениджър , мисля че тази е 4-5та за има няма 2г така че изводите за вас.Никога в Леденика.:-)Успех

От прочетените коментари на всички бивши колеги се обеждавам,че съм си загубил времето да работя за такива пладнешки обиржии.Всичко което е написано е вярно.Бавят се заплати,сменят се договори и др......мошенгии!!!Незнам защо не прочетох това преди да започна работа!Сега вися с около 4-5заплати.

Ако все още някой има желание да работи в тази "компания" - простичък пример: седем години работих като търговски представител, от прохождането до най-добрите години. За награда като напуснах /щото все някои ден му писва на човек/ не ми платиха отпуските за 2 год. Да не говорим, че никой не ми каза поне - благодаря. Аз Ви благодаря, вече знам в каква компания да не работя.

Здравейте,
На никого не препоръчвам да кандидатства за работа в българската бирена компания ЛЕДЕНИКА. Заплати се забравят да се плащат. Осигуровки - също. Ваучери за храна - взехме последно за м.септември 2009г. Но пък от нас се иска усърдно да работим и да си мълчим, защото: "на който не му харесва може да си ходи". Дали някога в нашата държава ще се спре потъпкването на човешките права от някакви псевдо бизнесмени????

Работех в пивоварна Леденика гр.Мездра в отдел Бутилиране.Немога да кажа нищо хубаво за тоя завод.Първо там е голяма мизерия работиш като вол и нети дават заплатата.Поради тая причина напуснах и вече три месеца несам си взела парите.Няма стая за почивка на работниците (почивахме в съблекалнята)когато беше лошо времето или на вън,тоалетните са в мн.лошо състояние.

В интерес на истината до като  работех в Леденика  началниците  и г жа Ставрева са били винаги  коректни с мен  за което им благодаря  и не съжалявам че съм била с тях

Бих искал да науча повече подробности има ли смисъл човек да си губи изобщо времето дори и да отиде на интервю?