За фирмата има и хубави неща, и лоши. Ако не си човек на човека, не чакай развитие. Работи се леко през седмицата за да има задачи за събота, щото се взимат извънредни, съответно само хората на бригадирите. Има си един, който не прави нищо а взима голяма заплата, само за да следи на камерите, кой къде е седнал, кой кога пикае, или ходи за кафе. Условията в цеховете да под всякаква критика, без грам мисъл за здравето на хората, които пък с течение на времето са свикнали и гледат да си пазят мястото до пенсия...
Подробна оценка от Дебил
Никакво уважение от колеги и работодател;
Постоянно отправяне на забележки от рода на "Защо не си свършил моята работа, докато аз пия кафе";
и т.н.
Подробна оценка от Станчо
Селска фирма.
Ако си от провинцията, нямаш висше образование, не знаеш чужд език и си прост, тази фирма е точно за теб. Може да станеш и началник, че и управител на някоя от подфирмите дори. Хубаво е да симпатизираш на социализма и комунизма - ще те харесат още повече. Фирмата си има и партиен секретар - като отидеш ще разбереш кой/я е - нищо не работи, а само се кара, командва и наказва.
Заплащането, както в повечето бг фирми е една част официална, а другата под масата - ама и за двете части си има документация и програма (софтуер), Дори получаваш фиш с недекларираната заплата. Чудно ми е, тия хора как не ги е страх от проверка :)
Работата - трябва да си свикнал на просташко отношение, викове, крясъци, псувни и няма да ти прави впечатление. Работи се сериозно
и хаотично. Не случйно прякора на фирмата е Хаус-ПС.
Подробна оценка от кандидат
някакво мнение за тази фирма?