Подробна оценка от Неделчо
Извинявайте за правописа, но тогава имах от скоро компютър и не му бях разгадал много добре клавиатурата. Няма как сега да си редактирам мнението, та за това четящите моля да ме извините.
Подробна оценка от Неделчо
И така бивш служител съм и по добре оттървах се.Та искам да ви опиша какво ми се случи за малко повече от година в тази домашна фирма.Значи едни хора с много пари са решили да направят сервиз и магазин за нови автомобили.И за това са назначили за началници (надзиратели) двама некомпетентни но за сметка на това доверени хора.Те пък от своя страна са наели голяма част от персонала също по широбаджанашки принцип и от всичко това се е получила една домашна фирмаИ представете си аз който,влязох там случайно как съм карал там повече от година.Ще се опитам да опиша накратко и збито до колкото може.Първо впечатление Започнах работа още когато сервиза се завършваше от сроителите.Това още в началото не ми хареса.На интервюто не го споменаха.Аз все пак съм се цанил за автомонтьор а не за общ работник.Как да е след като минаха 20 тина дена ми връчиха договора за подписване да но той беше далеч от това за което се бях договорил относно заплащане.Естественно не го подписах.После ми предложиха друг малко завишен но все пак не е това за което приказвахме.Малко взеха да ме избиват някой съмнения относно тези дребни врътки.Почти бях си тръгнал но един колега тогава ме спря.След това като поразпитах някой колеги относно дали са им дали това което са им обещали,се оказа че аз уш баз бая монтьор с опит в един момент се оказвам нает с една от най низските начални заплати .Споделих това с управителя изглждаше ми разбран от пръв поглед той почна да ме къпе че,като мине малко време да се види кой какво ще покаже и на някой ще се вдигнат заплатите а ,на други ще се намалят.Аз естественно понеже съм малко мнителен не му повярвах.След известно време се видя кой какво общо взето може но нещата пак останаха така както си бяха.Макар аз с моя опит и знания се опитвах да покажа някакъв ефективен стил на работа,като направих не малко да не се изложим пред малкото клиенти в началото,и въпреки всичко това не впечатли тези които трябваше.А защо ли, защото те самите не са вършели никога такава работа и хабер си нямаха от нея.Този управителя на сервиза Веселин Бонев се оказа един 26 годишен младеж без житейски и професионален опит за това място на което го бяха сложели.Не искам да испадам в подробности относно безхаберието му и да описвам трудностите които, то създаваше във сервиза.Собствениците на сервиза са появяваха рядко те смучат пари от още седемнадесет обекта така че ,не ги вълнува особенно дали има професионализъм в работата или това дали са доволни работниците във фирмата.На тях са им нужни надзиратели и камери.Един ден след около година работа този управителя нещо взе да се опитва да ми дава темпо на работата и аз ми стегна шапката и му казах истината за него направо в очите и той моля ви се понеже е раснал в саксия и никога не се е конкурилал за нещо в живота явно все е бил подпомаган с връзки,се рзвълнувал и още същата вечер ми написа предизвестие за уволнение.Зависта и омразата винаги наделяват в един безумен човек,а разумния се замисля дали и той не е сбъркал в нещо и ако е сбъркал търси прошка.Колегите които уж ме уважават си замълчаха макар да виждат че съм прав. Типично българско малодушие а те не знаят че и тяхния ред ще дойде защото такива бездарници облечени с много власт им се качва много самочувствието и се самозабравят и когато има трудности винаги търсят вината в другия И за капак на всичко ми се удържаха над 200 за липсващ инструмен и то в троен размер цени(някой крадеше иструменти но и при наличие на камери не се правеше нищо по този въпрос.) Отвретително и дребнаво. Аз си носех даже от къщи инструменти защото тяхните не бяха достатъчни за ефективна и бързо свършваща се работа.Свързах се с единия от собствениците на сервиза Гн. Недялков в един момент се учудих че, и той същия за някакви си200 лева да не ми ги даде взе да не ми вдига телефона.Хора с милиони а с дребни души. Това ме мотивира както когато работих за фирмата за да тръгнат нещата , а сега ще работя срещу тях.Който ме познава знае че, не си падам много по по празни те приказки