Подробна оценка от емили
Здравейте.Аз съм бивша служителка на фирмата.Забелязвам, че тук всички бивши служители пишат само негативни коментари за работата в тази фирма,но със сигурност има и нещо хубаво.Винаги са ме приемали като частт от семейството им,въпреки че е имало недостиг на персонал винаги съм си ползвала отпуската, когато ми трябва.Никога не са ме обвинявали за ниските обороти.Щом работиш в магазин за храни за животни, още със започването на работата трябва всеки да е наясно, че чистотата е на първо място.Все пак ти плащат заплата за вършене на работа, а не за висене пред магазина с цигара в уста.Познавам някои от хората,които са писали тук и те не са били от най-примерните работници ( едната не ставаше от стола наистина по цял ден, а другата я хванаха да краде).Тук трябва да се пишат неща който отговарят на истината, за да знаят хората къде мислят да започнат работа.На тези които искат да започнат работа там ще кажа само не ходете ако не харесвате работата с клиенти(защото там наистина се държи на любезното и качествено обслужване), ако не обичате денят ви да минава бързо ( защото винаги има какво да се свърши в магазина ) и ако не осъзнавате че работното ви място ви става като втори дом (защото прекарвате доста време в магазина) и е хубаво да бъдете честни,добронамерени и лоялни към работодателите си ако очаквате и те да са такива с вас :)
Подробна оценка от Tq
Keila е напълно права! Всеки ден правиш еднакви неща, дори и да не са прашни артикулите, които си бърсал преди 2-3-4 часа, винаги трябва да го направиш пак! Всеки ден забърсваш всички рафтове, всеки артикул, всяко ъгълче, да разместваш 2-3 рафта в седмицата, да метеш с;ед всеки клиент, да НЕ разговаряш с клиентите като с приятели, да не говориш по телефона, да не пушиш много често. Също така да не излизаш при колегите на сергиите или магазините, да не разговаряш с тях. Ако оборотът е малък, защото е имало малко хора - ТИ си виновният, защото не си предразполагал клиентите да си купуват. Постоянно те следят на камерите, дори и да си вършиш работата по тяхните изисквания и се умориш по някое време, и излезнеш да пушиш цигара за да починеш, все едно цял ден нищо не си правил ( имаше една такава картинка " от 5 мин. те гледам, че цял ден нищо не правиш") - мисля, че описва добре.
Така, за заплатата ПЪРВАТА НЕ Я ЧАКАЙ!!! Излизат с номера, че ти я ЗАДЪРЖАТ за всеки случай, ако решиш да напуснеш. Получаваш пари след ПЪРВИТЕ 45 ДЕНА, но не за всичките дни, които си изработил , а само за 1 или 2 седмици!!! Ако решиш да напуснеш има 250 лева глоба от първата заплата ( нали за това си я задържали, за д аси ги вземат от нея) , но НЕ чакай остатъка, ще ти кажат , че ти включват глобите и излизам че тези пари не ги взимаш!!!! Странно, защо сменят персонала през 1-2 месеца.
Може би за това отначало се държат супер добре, за да мислиш, че всичко ще е по мед и масло, но след време започват да ти лазят по нервите и да ти ги късат, а човек ако не може да издържи и напуска БЕЗ заплата т.е. бачкалсиси известно време за едното нищо. :)
НО ако ви харесват условията и мислите, че ще се справите - ТОВА е работата за вас. :)
Късмет!
Подробна оценка от iva
Здр този човек е мошеник през ден в djobs.bg пуска обяви че търси работници това е от няколко години незнам как органите не се сезират за този измамник и се подиграва с трудат на хората бягаите далеч от този мошеник!
Магазините се намират в ж.к Младост 4, ж.к Младост 1 и кв. Павлово.
Интервютата се провеждат на адрес:кв. Бояна, бул. Ал.Пушкин 86 А, с предварителна уговорка на следните телефони:
Мобилен: +359879699134
Стац: 02/ 957 01 02
Подробна оценка от Keila
Много съм съгласна с първия коментар. Като искам да допълня към него, че всъщност нямаш шанс да достигнеш и до 30лв на ден. Напротив! 20-те лв. на ден никога не ги взимаш. В общи линии за 26 работни дни по 11/12 часа на ден взимаш около 350 или 380лв(които образно се дават на час по лъжичка, тоест взимаш аванс и заплата, които на свой ред се разделят на няколко авансчета от по 20,50, 100лв. и се проточват във времето). Отделно от това вечерта ти казват за следващия ден дали си на работо и каде си на работа. (По този начин не можеш да си направиш планове за нищо.) Дневните задължения освен да обслужваш клиенти е да чистиш всеки рафт, всяка консерва, всеки артикул, по везможност всяко кътче в помещението(което го правиш отново и отново, и отново всеки божи ден ако искаш да си получиш заплатата) и веднъж седмично да преразместваш стилажите. Не само има проблем когато седнеш да почиваш, но има и проблем когато говориш по телефона или излезеш да пушиш, или четеш брошури с характеристиките на артикулите, или като се заговориш с някой клиент. Отделно от това винаги си следен какво правиш, как го правиш, колко време го правиш, дали бършеш консервите енергично и с хъс или така все едно ти е писнало всеки ден да го правиш. Да не говорим, че първия месец работиш без заплащане с уговорката, че това е практика почти на всякъде и ще си вземеш парите като напуснеш...което естествено не се случва.
Все пак ако условията които описах ви се струват не толкова лоши то утоплението на духалка зимно време или на климатик който може да се пуска само сутрин и вечерв и забраната да не се работи с ръкавици и яке в магазина(защото все пак работиш в магазин, а не на щанд, макар че в много случай навън беше по-топло от колкото вътре) ще ви довършат.
Подробна оценка от liniq
Отидох на интервю и бях изненадана как може въобще някой да се навие да работи подобно нещо.А именно-да обикалям по улиците със сакче и да предлагам козметика на хората,подобно на ромите които продават 'маркови' парфюми на народни цени.В обявата за работа пише-търговски представител на козметика -заплата 700лв.А всъщност всичко зависи от това което си продал.Незнам защо няма по сайтовете за обяви за работа ниаква отсойка на обявите.Всеки пуска някакви лъжи да ходят хората по интервюта за безумщината и да си губят времето с глупости.
Подробна оценка от Христина
Започвам работа във въпросната фирма много бих искала и ще се радвам да науча малко повече за условията там.. Моля,човекът написал горния коментар ако не е проблем скайпа ми е ( hristina.marinova886) не бих искала да започвам на място,на което няма да са коректни мен..Благодаря преварително :)
Подробна оценка от случайна
Ако искате да работите там, ще ви предложат за изпитателния срок договор на 4 часа( а вие ще поработвате около 12ч.), надник 20лв и евентуално, ако някой си ви хареса може би до...33лв. Първата си заплата ще вземете....евентуално втория работен месец....Защо ли толкова често си търсят продавачи???