Интерпром ЕООД /img/frontend/nomap.png"

Интерпром ЕООД

Харесфами да рабтя за тях дори и в трудни моминти.............,,,.,,,.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,!,,,,,,,,

Много лошо отнощение към работниците, удължено работно време, не се плаща, а си купуват апартаменти.... нямат пари за заплати, но купуват техника, повечето фирми се отказвт да работят с тях, голямо текучество, няма специалисти в областа на строителството!!! техниците са на ниво, но само това едвали ще ги спаси неразбирателтвото.
ПОТЕНЦИАЛ ЗА РАЗВИТИР -200!!!

Изключително неподходящо място за работа като отношение, заплащане и условия. По-добре не се захващайте да кандидатствате

Най - вероятно ще ми предложат работа от фирмата, някай би ли ми дал повече информация и съвет, става въпрос за длъжност юрист, плащат ли редовно, обстановка и т.н. Все пак изглеждат голяма и сериозна фирма.
Благодаря

Организацията във фирмата куца изцяло, Поговорката: Много баби (сиреч много шефове) хилаво дете (служителите) е много подходяща. Редовно се налага полагане на извънреден труд (удължено работно време плюс събота и неделя), който не е известно как точно се изчислява и кога ще се заплати. Заплащането е минимално, само дето уж е редовно. Налична е и дискриминация към млади майки, както и към бъдещи такива. Все пак успех на желаещите да работят в компанията!

Още един некоректен работодател