Шанс-99 ООД /img/frontend/nomap.png"

Шанс-99 ООД

клиент

Искам да изкажа и аз възмущение от отношението на шофьора на автобус с реклама "Бозмов". Този човек ми прави забележка да не се качвам повече, защото съм бил с карта. Това е превишаване на правата. Този шофьор често не си спазва разписанията и пропуска спирки.

клиент

Искам да изкажа възмущението си от отношението на някои шофьори и контрольори. Пътувам всеки месец с карта от 44лв. Това много дразни някои от контрольорите и шофьорите. често се случва въобще да не спрат на спирката на която чакам въпреки че виждат желанието ми да се кача на автобуса.Като си показвам картата ме гледат с презрение въпреки че си предплащам пътуванията и често се налага да отсъствам от града без да я използвам до края на месеца.Аз също работя с клиенти и знам какво е да се бориш за всеки клиент при сегашната обстановка. Ако не искат да ползваме карти просто ги премахнете .ние можем да се ориентираме към друг превозвач. Най- пресния пример е днес в 15.30 когато автобус 08-97 / с рекламата на фирма Бозмов ме подмина най-нахално на спирка ПРАКТИКЕР.

Здравейте,аз съм Айджан на 17 година съм и си търса работя.До обяд съм на училище и искам да работя през останалото време. Умея да общувам добре с хората,лъчезарна и усмихната съм винаги.Благодаря ви за вниманието!
За връзка: [email protected]

Редовно ми се случва вашите автобуси да не спират по спирките, да не си спазват графиците. Малоумна работа. Или вие сте малоумните като не можете да си контролирате работниците? При получаване на толкова много оплаквания наистина ли нищо не може да се направи по въпроса?

клиент

Вчера си изгубих портмонето в 30линиа.Ако някой евентуално го намери моля да ми се обади! 0882081102

До сега бях доволна от всичко, но искам да се оплача, че вчера един шофьор от ваще щеше да ме блъсне предположение,че моя светофар свети зелено, а неговия е бил червен.обещавам,че следващия път, в който го видя да кара на червен светофар ще се обадя на полицията. Как може такова безобразие да ми кара на червен светофар.Той знае ли правилника за движение по пътищата или не?

клиент

Добър ден, искам да се оплача от ваш автобус (линия Русе-Басарбово), номерът на автобуса е: Р8822 AH Проблемът е следния: качвам се в автобуса и искам да си купя билет от шофьора, който с огромно нежелание ме таксува и въпреки, че съм му платила не ми дава билет! Не знам каква икономия се опитва да прави от хартията за билетите, но ако мине контрола, знаете, че аз ще бъда виновна в случая и мен ще глобят заради НЕКОМПЕТЕНТНОСТТА НА ВАШ СЛУЖИТЕЛ ! Моля направете проверка, за да отстраните проблема . Благодаря !

клиент

С голямо недоволство ви пиша мнението си.Пътувам всеки ден за гр.Мартен с автобуса на 7.50 ч.През последните 2 седмици автбуса ту го имаше, ту го нямаше.Чаках по 30-40 минути следващия за 8.20ч.Това е безобразие, поне да бяхте съобщили по някакъв начин, че имате затруднение и няма да има автобус за този час. При тези минусови температури се разболях и дадох 40 лв. за лекарства.Това е нарушение на договора ви с кметството.Десетици пътници бяха потърпевши. Утре 27.02 па ще изляза за същия час и ако няма пак автобус ще се оплача в кметството. Рискувам да загубя работата си и част от заплатата си. Ако зная ,че няма автобус ще иляза за по-ранния, но как да  знам? И защо ли се чудя, това само в България става. надявам се да получа някакъв отговор.

клиент

На 17.06.2011г.ползвах автобус на фирмата по линия №20А, тръгваща от кв."Здравец Изток" в 14,20ч. Отивайки към спирката, видях автобуса, който пристигаше. Шафьорът направи обратен завой и без въобще да спре, започна новия курс. Дори не успях да стигна до спирката. Наложи се да ръкомахам и имах късмет, че ме видя контрольорката. Едва ме изчакаха да се кача. Часовникът в автобуса показваше 14,14ч. На въпроса ми не трябва ли да потеглят в 14,20ч. получих утвърдителен отговор. В началния час на курса / 14,20ч./ автобусът се намираше на спирката на млечна кухня. Оставям на ръководството на фирмата да прецени какво "препускане" беше по улиците.
Това съвсем не е единичен случай. Тъй като ползвам същата линия и сутрин, в 06,55ч.държа да отбележа, че часът на тръгване се спазва в изключително редки случаи. Почти винаги се тръгва по- рано.
Миналата седмица аз и пътниците в автобус на фирмата станахме свидетели на грозен скандал между ваш шофьор и такъв на конкурентна фирма.
В момента конкуренцията между фирмите, обслужващи градския транстпорт на Русе, се изразява в бясно шофиране, пропускане на спирки и лудо изправарване.Така не се печелят клиенти.

клиент

Ползвам автобусите на фирмата и искам да се оплача и да изразя ужасното отношение на служителите. Снощи 16/06/11 пътувах с линия 32, като се качих в 16:40 от спирка Сердика, номер на автобуса е Р4562АК. Шофьорът на автобуса затвори задната врата, като чантата ми остана захваната от автобуса. След намеса на пътници, беше отворена леко и пак затворена, като се наложи аз да прибягам да първата врата, за да се кача. Въпреки, че той не следи на огледалата за качващи се пътници и можеше дори и аз да пострадам, той вместо да се извини за случката, ми отговори грубо, неучтиво и вулгарно, че ако иска може и да не ме вземе. Кондукторката ми каза, че никой не е поканен в автобуса и не е задължително да го ползвам.
Питам аз тогава, това нормално отношение ли е, затова ли плащаме, такава услуга да получим? Не смятам, че това е нормално и следва фирмата да вземе съответните мерки и да не допуска такова отношение на служителите си!