Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Джи-Ай - Георги Денчев ЕТ https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=Варна,Район р-н Приморски, м-ст. СВ. НИКОЛА, 90А, ет. 5, ап. 7&markers=Варна,Район р-н Приморски, м-ст. СВ. НИКОЛА, 90А, ет. 5, ап. 7

Джи-Ай - Георги Денчев ЕТ

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 2 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-2 от общо 2


бивш служител

-26 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-4
Уважение
-4
Привилегии
-3
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

И аз искам д а предпазя кандидатите за работа в тази фирма и мошенника, който я държи. Не само, че заплатата е ниска, но и не я плащат. В началото се плаща (само ако си по-смел да си я поискаш) и то на части от по 50 лева а в последствие изобщо не с е плаща. На въпроса какво става със заплатата се отговаря - ами няма работа откъде да взема пари да ти я дам. Извинете, но никой работодател не ме е наемал и после да ме е питал ами сега пък откъде да взема пари за  заплата ти. Ако сте в офиса ще ви съсипят от обаждания от всевъзможни фирми и банки да питат за задълженията, които собственика им дължи и ще се извинявате като ученичка за нещо което не дължите вие. Така че спокойно няма да сте само вие прецакани има и други. Затова телефона не си го вдига на хора на които дължи пари. И така ако ви се работи за слава работете там - той такива търси ...


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Не намерих информация за тази фирма преди да отида на интервюто и искам да предпазя следващи кандидати от загубата на време.
В стила на управителя на фирмата е да кани в един час (17 часа) всички кандидатки (само от женски пол, подчертавам). Виждала съм по 5-6 човека за интервю, но 20-30 по едно и също време, за длъжността секретарка е нахалство от страна на организатора на интервюто. Заплатата за МИС СЕКРЕТАРКА щеше да е 450 лв. Работи се и в събота до 14.30. Естествено всички бяхме най-много на 27-28 години. Интервюто протича на конвейр за 2-3 минути и под формата на махленски разговор. Управителят се хили и задава остроумни въпроси, без да си дава сметка, че кандидатите са безработни и си търят препитание и не им е до смях.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?