Работя повече от 5 години ,нещата бяха наистина зле до преди година и половина. Фирмата смени собственика и нещата се задвижиха към много по добро.Парите се получават на датата и в пълен размер.Осигуряват се необходимите материали за изпълнение на задачите и работата върви.Осигурени са предпазни средства и транспорт.Търпението на лоялните работници бе възнаградено. Работа има ,има и пари !
Подробна оценка от няма значение
Господин Матеев кога наи-накрая ще благоволите да дадете на работниците си поне една цяла заплата от както работим за Вас не сме видяли един месец цялата си заплата. И ние храним семеиства имаме и разходи за да доидем да си вършим работата. До кога ще продължава това безхаберие и това отношение към служителите Ви. В каина сметка те Ви изкарват парите.
Подробна оценка от няма значение
Кога най-после ще благоволите да ни дадете поне 1 заплата че да се почувстваме и ние като бели хора и да купим и ние нещо снсно за ядене на децата си стана вече 4 месеца глад и мизерия
Подробна оценка от Някой
Въобще не плащат никакви заплати . Все оправдания се чуват и все чакат пари от някъде , а всичките им работници стоим без пари . От над 100 души персонал, сега останахме около 20 . Всички напуснаха и продължават да напускат и обявите им в джобс-а не се свалят въобще. Личния ми съвет е - Никой , да не се лъже да започва там , защото пари няма да види !
Подробна оценка от Димитър Иванов
Работа има пари няма.Условията за работа са добри,но заплащане няма никакво за никого освен за роднините на шефа,които работят във фирмата му.Просто поредният работодател който е разбрал,че като не плащаш заплати и осигуровки никой за нищо не те пипа и така става милионер.
Подробна оценка от Кандидат
Някой може ли да сподели впечатления за тази фирма - колектив, заплащане и др. Кандидатствам за работа там и искам да имам информация от хора които са работили , за да съм наясно