Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

НАПОИТЕЛНИ СИСТЕМИ ЕАД /img/frontend/nomap.png"

НАПОИТЕЛНИ СИСТЕМИ ЕАД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 4 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-4 от общо 4


шубе го/я е и не казва!

-1 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-1
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Винаги ли напоителни системи трябва да стачкуват за да си получават заплатите 


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Щом са толкова лоши условията и не се плаща защо е нужно да имаш връки за да почнеш там и защо никой не напуска. Има толкова много желаещи за директори :). Значи не е толкова лошо колкото се описва


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Омръзна ни да чакаме  да си получиме едните мижави  заплати които са максимум по 350-360 лева и ги бавят с  месеци това е  пълно безобразие  все едно  че даром ни ги дават тея  пари а не че сме ги заработили.


-12 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-4
Уважение
-4
Привилегии
5
Фирмена сигурност
-4
Натоварване
4
Потенциал
-4
Местоположение
3
Колеги
-4
Работна среда
-4

Ако не сте от турското малцинство, е изключително трудно, да не кажа дори невъзможно, да започнете работа в "Напоителни системи", особено пък в администрацията. В такъв случай трябва да имате страшно големи връзки, нещо много повече "от лъв нагоре". Това именно е и критерият за подбор на персонала-на кого си човек и кой те е довел. Съответно на колкото по-голям човек си протеже, толкова си по-уважаван, обичан и ценен като специалист. Нищо, че може и въобще да нямаш необходимото образование за дадена длъжност и бъкел да не разбираш-щом си човек на голям човек, то значи си незаменим специалист, уважаван от всички и със сигурно работно място-ако не до пенсия, то поне до следващите избори. Ако ли пък си оправен и успееш своевременно да се пребоядисаш по партийна линия, работното ти място положително ти е сигурно до пенсия /пък може и след това, тъй като в клона, за който ви говоря, има трима пенсионери в администрацията/. Местният клон на "Напоителни системи" е място за хора с осигурени доходи по друга линия, тъй като заплати не се получават с месеци, а се превеждат само осигуровки. Така че можете да си работите някъде в сивата икономика, където да ви плащат редовно заплата, без да ви осигуряват, или да сте пенсионер и редовно да си получавате пенсийката. Без значение, важното е, че в  "Напоителни системи" стажът ви върви, а за някои това е по-важно от получаването на заплата. Много важно изискване да работиш в "Напоителни системи" е това, да обожаваш клюките, интригите и сплетните и най-вече да ги практикуваш на дело. Трябва и да си злобен по природа, иначе няма да те приемат в колектива.
Та това е положението, де... Иначе може да си най-кадърният и способният, не знам си колко висши образования да имаш, но ако не отговаряш на изброените по-горе условия и си попаднал в "Напоителни системи" по нормалния начин, а не с връзки /нещо изключително трудно, но понякога и осъществимо като при мен/, чисто и просто "колективът" ще те отхвърли като чуждо тяло, никога няма да те приемат като един от тях, ще те плюят по всички линии, за всичко лошо ще обвиняват теб, докато накрая разбереш, че мястото ти не е там и се принудиш да се махнеш-ако преди това не намерят подходящи членове, алинеи и точки, за да те изхвърлят ТЕ.
В дадените по-долу оценки за "Привилегии" давам оценка +5, с което искам да кажа, че привилегиите на "нашите хора", т.е. връзкарите и най-вече от турското малцинство, са огромни, да не кажа безгранични.
Та добре си помислете, ако имате намерение да започвате работа в  "Напоителни системи"-ако не отговаряте на изискванията, мястото ви не е там!
 

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?