Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Мьомакс България / Мобо /img/frontend/nomap.png"

Мьомакс България / Мобо

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 2 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-2 от общо 2


бивш служител

-32 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-3
Потенциал
-5
Местоположение
-2
Колеги
3
Работна среда
-5

Никога не започвайте работа в Мьомакс !!! - пълна МЕСОМЕЛАЧКА. И всичко зависи от един пазарджишки ЦИГАНИН със звучното име НИКОЛАЙ ГАНЕВ. Този простак /аругантен ,надменен и незачитащ чуждо мнение/ се мисли за господ и за велик мениджър. Но уви нищо общо нито с господ ......нито с мениджър.Текучеството в тази фирма е перманентно. Лъжите които ще чуете на интервю са една от една по красиви и обещаващи. Нищо подобно за това ,което Ви се обещае като заплата и като функции в обекта за който кандидатствате. Още по тежко е положението за хората които кандидатстват във Варненският магазин - Николайчо, мрази Варна и варненци. Обича само ГЕТОТО в което живее /София/ и Пазарджик - този китен, пълен с цигани град. От ръководното тяло във Варна - управители и замове, нищо не зависи. Каквото каже онзи от Пазарджик ,това става /въпреки че в повечето случаи не е прав/изключително неадекватни мениджърски решения ,ако може да се каже, че са решения/. Въпросният ......извинете ме за израза "задник" не уважава мнението на никого /ако въобще Ви разреши да изкажете мнение/, за него Вие сте поредната коза в стадото. Ако имате недоверие в това което е написано по горе, можете спокойно да минавате от време на време през магазина. През един два месеца познатите лица, които ще видите да Ви обслужват изведнъж изчезват.За да се убедите в това можете да следите и колко често в jobs се търсят служители за Мьомакс.Забравих да споделя и за меко казано, интимните отношения на Ганев с една от служителките във веригата от която също зависи много - Норчето/уж завършила дизайн госпожичка и "световно величие" в сферата на търговията/ . Ако не и се харесате /а за да и се харесета ,трябва да сте мноооого ...мазни/ веднага попадате под мерника на Николайчо.
Мисля че достатъчно инфо написах за "основните фигури" в тази фирма - на желаещите да започнат работа там УСПЕХ но по добре недейте, повярвайте!!!


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Някой може ли да ми каже нещо повече за Мобо?Какви са условията за работа и заплащането? Предварително благодаря на всички,които ще ми отговорят!!!!

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?