Подробна оценка от Сатоши Накамото
Не е лоша фирмата за нашите стандарти. Някога работех там после се преместих другъде но условията са си пак същите, няма голяма разлика тук - там или където и да е в БГ . Като цяло в България е така трябва да бачкаш 40 години, да плащаш осигуровки, и накрая ако доживееш до 67г. ти дават пенсия колкото да имаш за храна и лекарства.
Ето защо преди 3 години реших да напрявя нещо с оглед на моето бъдеще, като започнах всеки месец да отделям малък процент от скромната се заплата и депозирам в Bitcoin тъй като цената на тази валута откакто е създадена винаги върви на горе. Идеята ми беше че някой ден като стана на 50г. ще съм спестил достатъчно средства в Bitcoin за да не е нужно да чакам мизерната си пенсия.
Приятели не искам да изглежда самохвално . В момента съм на 31г и май няма да трябва да чакам 50 за да се пенсионирам тъй – като дори не съм и санувал че цената на Bitcoin ще нрасне толкова бързо.
Биткойн е най-доброто решение за съхранение на стойност Вие също може да направите така в зависимост от това какъв процент от месечните си доходи може да отделяте.
Ето линк как може да си купите https://www.binance.com/en/register?ref=L7SKVPD1
Бях на интервю в тази "велика" фирма с регионалния мениджър Дочо Дачев .Несериозно и обидно е да пита няколко пъти наистина ли искам да работя при тях, била съм хубава и съм щяла да бъда топ продавач с тази фигура.
Никой не ми каза ,че във Виваком е бардак. Явно не са unlimited плановете им ,а само простотията в мениджмънта им.
Някой знае ли дали на служител родил във фирмата дават някаква птидобивка.Питам вас понеже моят пряк ръководител не говори с мен от както съм в болничен и незнам кого да попитам
Не случайно има толкова негативни коментари за тази компания. Няма обратна връзка, след обещана такава и подигравателно отношение от страна на HR по време на интервюто("Вие май не сте сигурен защо кандидатствате за тази позиция") . Непрофесионално!
Ето линк как може да си купите https://www.binance.com/en/register?ref=L7SKVPD1
Още на обучението започват да ви намекват да мамите клиентите..
Само една дума се чуваше..
Правете схема схема схема..
Фирмата е позор за България.
Постоянно ви викат за неизпълнени таргети и сте принудени да лъжете хората като цигани.
Ако безскрупулен изруд сте за тази фирма.
Аз издържах точно 2 месеца..
Всички оператори са за прокуратура..
Здравейте. Искам да попитам какво представлява второто интервю за позицията Търговец в магазин на Виваком? Какъв казус се разрешава?
Колкото и да сте закъсали-не почвайте работа при тези смешници.Много са велики на думи и толкоз.Особенно ако регионалния ви е дивия селяк Дочо Дачев-с новия му любим лаф-"боли ме шмайзера".Абсолютна кретенщина и селяния,но за съжаление подкрепени на по-горно ниво.Ще бъдете със срязани бонуси за най-малкото нещо,ще бъдете сравнявани с лайна и ако това не ви стига таргета ще ви е двоен,за да може неговият магазин в Троян да взима награди.Преди да стане той регионален работата беше супер-пак имаше таргети и напрежение,но имаше и съпорт.По-добре А1 най-малкото заплатата,бонусите и ръководството са адекватни.Заплатата при Виваком е навреме ,има и допълнително здравно осигуряване,както и служебен телефон,но това вече го има навсякъде.Така че не си губете времето при тази фирма .
Приятели не знам за фирмата но аз си изкарвам по10$ на ден от този сайт https://firefaucet.win/ref/92401
Не е кой знае колко но е по-добре да работя за себе си. Плащат с криптовалута; от типа на BTC, DASH, DGB, ETH, LTC, XMR, TRX, ZEC; според курса на $. Хубавото, е че можеш да си развиваш акаунта до безкрайност, изисквасе обаче време и постоянство което не е лесно. Аз вече съм от две години и го развих до 10 долара на ден и ще продължавам.
Може да пробвате и вие ако ви се занимава.
Някой знае ли дали централният офис на Виваком ще се мести в Garitage парк? От няколко месеца има табела на Виваком върху една от сградите.