Подробна оценка от Evtim
Аз мислех да се насоча натам ама сега предпочитам http://master-plastik.com там работата е чиста, защото са една от най-яките фирми в София и не само.
Подробна оценка от Lubo
Хора не се занимавайте с тях пълни измамници са отвякъде.
И изкам да обърна внимание на администратора на този сайт,всеки път когато напиша нещо за тази скапана фирма Дограма ООД всеки път ми се трие мнението. Явно наистина са големи измамници щом си позволяват да трият мнението ми, може би доста ги е страх от мнението на хората с които са имали вземане даване.
Хора не се занимавайте с тях страхни мошенници са.
Не си поръчвайте дограма при тях или пък не си и помисляйте да им работите, просто ще ви измамят и няма да ви платят както на наз.
Не им се хващайте на лъжите и особенно на този Ники
бягайте далеч от тях.
Трие се мнението ми за тази така наречената фирма ДОГРАМА ООД. Моля администратора да обърне внимание за тази фирма, иначе ще се обърна кам други истанции.
Чу ли администраторе
Хора не се занимавайте с тях пълни измамници са отвякъде.
Хора не се занимавайте с тях страхни мошенници са.
Не им се хващайте на лъжите и особенно на този Ники
бягайте далеч от тях.
Чу ли администраторе
Подробна оценка от анонимен
Не мога за разбера, защо вече за втори път се трие мнението ми за тази така наречената фирма ДОГРАМА ООД! Това е една от най-нелоялните и некоректни фирми, която не плаща заплати на служителите си, работи само на празни обещания и накрая оставя хората на улицата!