Подробна оценка от Чапай
Откакто дойде новото ръководство всичко е пред разпад. Изгоноха стари кадърни служители и почнаха да лансират някакви шматки. Преизчислиха заплатите и ни отнеха 120 лв. под формата на ваучъри за храна. Г-н Влайчев не лош човек, но е марионетка на министерство на финансите. Преди време ни съкратиха и нас - след няколко години служба. Наеха външна фирма...предполагам видяхте резултатите наското по всички телевизии. Та:
Заплащане: При нас беше добро, не мога да се оплача.
Уважение: Нямал съм проблеми.
Привилегии: Вече никакви, пари за транспорт само.
Фирмена сигурност: Вече никаква.
Ангажираност: В нашето звено това беше голям плюс. Имахе свободно време
Потенциал за развитие. При нас никаква. Над нас имаше един началник, който си е там от доста години. От него лошо не съм видял.
Местоположение: Предполагам се досещате - един от сериозните плюсове. Вече и метрото излиза на централен вход.
Колеги. Тук е големия минус. Повечето са страшни интриганти, стари моми и т.н. Ако почвате работа там, по-добре стойте настрани, гледайте си работата и подържайте само формални отношения. Иначе в нашето звено проблеми сериозни не съм имал.
Работна среда: Като цяло е доста обтегната. Особено, когато има големи мероприятия.
Като цяло едно от приличните места места, където съм работил. Администрацията е изрядна откъм заплати, договори, съкращения (да не ви се налага) и т.н. Жалко, че до 2-3 г. НДК няма да е това, което беше. Некадърно ново ръководтсво от герберчета, което все още не знае къде се намира.
Подробна оценка от Пепи
Както на всякаде ,има всякъкви хора.Ако ви интересува нещо по точно питаите.