Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Mоникс марин сервиз /img/frontend/nomap.png"

Mоникс марин сервиз

Напишете мнение
5 1 0
1 точка от 2 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-2 от общо 2


шубе го/я е и не казва!

-27 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-1
Уважение
-5
Привилегии
-4
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-3
Местоположение
-1
Колеги
0
Работна среда
-3

Работя във фирмата от известно време насам и съм в пълен ужас от отношението на управителя към персонала. Не ми е първата работа - не е и последната ;), така че мога да кажа че имам база за сравнение. И това, което понастоящем наблюдавам е някакъв кошмар. Не ми се иска да коментирам колеги, заплащане, работна обстановка, защото за мен най - важното е, че управителят - човекът - от който зависи всичко изброено, е доста проблематична и арогантна личност. Незнам дали е чувал за думички като бизнес среда, бизнес отношения, колегиалност, толерантност, човечност или ако ги е чувал - се чудя - дали вече не ги е забравил... Множо е жалко да работиш в конфликт и да очакваш да постигнеш резултати - къде ли механизмът е заработил. Ако тук успее - предлагам да се въведе и децимацията - пък да става каквото ще...


бивш служител

-12 точки

виж подробна оценка
Заплащане
2
Уважение
-5
Привилегии
-1
Фирмена сигурност
3
Натоварване
-5
Потенциал
-1
Местоположение
1
Колеги
-2
Работна среда
-4

Заплащането е добро, но уважение и зачитане на личността липсва. Привилегии!? - ако ви ги предложат трябва да внимавате дали да ги приемете, защото може да съжалявате. Фирмена сигурност има, но ангажираността е ненормално висока и не съответства на заплащането. Потенциал за развитие може и да има, но само ако прескочите първите няколко месеца работа. Повечето обаче не могат да се задържат повече от месец-два. Защо ли? Не вярвам всички да са некадърни и некомпетентни! Не е лесно да останеш в толкова негативна среда. Попитайте колко души са се сменили на позициите за които кандидатсвате - огромно текучество с единични  изключения на връзкари. Работната среда - намясто ще видите - но не е на ниво. Местоположението е в центъра. Колеги - тези които не са роднини на шефа, са професионалисти, но не разчитайте на тях, защото са много загрижени за своето работно място и по-скоро ще ви пречат да останете на работа - поне няма да помагат. Никога не знаеш кога и каква заплата ще  получаваш, защото не могат да се предвидят глобите  и настроенията на управителя. Ако обичате силните усещания, не ви трябва свободно време и личен живот - това е вашето място за работа! А за всички останали - стойте по-далече!!

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?