Верта ЕООД https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=Пловдив,Район р-н Северен, бул. ДУНАВ, 75&markers=Пловдив,Район р-н Северен, бул. ДУНАВ, 75

Верта ЕООД

Фирмата се намира в Казичене. Въпросната собственичка и управителка Бойка Кожухарова страда от много сериозно психично заболяване и всички беди идват оттам. Отвратително и снизходително отношение към служителите, насаждане на страх, обиди, разплаква жените на смени, но те мълчат. Ниско заплащане и осигуровки наполовина, а аз като “по-умна” работих и без осигуровки, и не ми бе заплатено за последните два месеца. Не се лъжете в никакъв случай, трябва да сте много закъсали. Има свестни хора там и се чудя защо търпят безкрайното унижение. Никаква мотивация, напротив убива всякаква инициатива в зародиш, недай боже да знаеш нещо повече от нея. Грозна работа. Потресена съм. Майстор на мобинга. И както един друг бивш служител я е описал преди много години тук в работодател - сутрин е сърдита на себе си, а следобяд на останалия свят. Бягайте, ако се уважавате!

Малка фирма, но е доста добре представена на пазара. Служителите не са много, но са добри професионалисти. Има си осигурен служебен транспорт. Навременно заплащане и коректно отношение от уравителя.

шубе го/я е и не казва!

Здравейте! След като прочетох няколко коментара за въпросната фирма Верта- ми стана ясно, че  е поредната измислена фирма със шуробаджанащина и с измислени позиции на служителите ( нещо като Гопет транс) . За какво пиша това?! Представям Ви част от обявата им за работа  :
желаете да сте част от екипа на ВЕРТА, молим да ни изпратите следните документи:- ПИСМО, конкретизиращо интереса Ви към ВЕРТА;
 - АБТОБИОГРАФИЯ, с Ваши актуална снимка и адрес/
хаха кой некадърник от тази фирма е успял да напише това??
Поздрави,
Стоянчо- Урдата

клиент

Абе тоя Кожухаров до преди беше смешен,а сега е станал жалък.
Погледнете какво е написал в тази обява като изисквания към кандидатите за разглеждане на кандидатурите,и особено на последното условие:
Условие за разглеждането на Вашата кандидатура е:
- представяне на самостоятелно изготвено Мотивационно писмо;
- указването на район на постоянно местоживеене в София;
- указването на семейно положение, включително деца - брой и възраст.
А дали не иска евентуалния кандидат да добави и кога е сменил първи млечен зъб и дали няма кокоши трън.
Направо се чудя как още съществуват в този конкурентен бранш и как все още им се връзват хора да им ходят на измислените интервюта.

Бих искала да споделя мнението си за въпросната фирма, след като моя позната ми каза, че отново има актуална обява за работа при тях. Първо да уточня, че аз кандидатствах при тях преди повече от година, а след невероятното интервю споделих с моя близка. Сега аз работя /почти от година/, а моята близка си търси работа от месец. И разбира се, попада на обявата от Верта. Сега по същество - как мина моето интервю при г-н Кожухаров: без да съм груба, но никъде, никога и по никакъв повод не съм попадала на подобен цирк /аз съм работила предимно за големи и международни компании, както и в момента/. Първоначално, интервюто започна с голяма закъснение заради г-н Кожухаров. Докато чаках обаче, можах спокойно да разгледам и по-скоро да чуя как си общуваха останалите служители /на висок тон/. След като все пак интервюто започна, се оказа, че въпросния г-н явно не беше прочел моето CV, т.като ми зададе куп въпроси без връзка с написаното там. Оказа се, че предишните ми работодатели /както казах голяма фирма/ за него беше смешна фирмичка, а самият факт, че съм работила там било "ретроградно"  - цитирам дословно. Пет минути по-късно ми заяви, че съм била прекалено благоприлична и възпитана, а след още 5 направо ми заяви, че неможел да работи с представител на зодия Телец. Е, господине, ами то всичко си беше написано предварително, защо не го прочетохте, или пък не осведомихте служителите си, които правят подбора по документи за Вашите изисквания !? Освен това се оказа, че аз съм малко по-висока от него - явно това го е разгневило повече от зодията ми :-))). Положителното от цялата тази случка бе, че аз се амбицирах още повече и както казах, имам чудесна работа, при която е важно какво можеш, а не някакви суеверия и предразсъдъци.
Werta - Hellmann Worldwide Logistics

Здравейте на всички,които сте решили да започвате работа в тази фирма.Много е добре,че го има този сайт и с негова помощ могат да се спасят много заблудени  души на пазара на труда у нас.
Във Верта работих няколко години и съвсем убедително мога да споделя горчивия си опит.Най-опасното нещо е,че управителя на фирмата-Тодор Кожухаров е човек,който владее словестната еквилибристика до съвършенство и 99% от думите му са празни приказки.Същият трабва да се пробва в политиката,разбира се единствено в родната,защото е завършен демагог,бивш партиен член с чорбаджийски манталитет,който притежава богат арсенал от разнообразни методи за манипулация.Всъщност,ако искате да чуете колко сте велик,колко сте кадърен,колко ценен и важен сте трябва без  колебание да му се обадите.Може би затова повечето от новопостъпилите служители са хора със смачкано самочувствие,очукани от живота,които са съгласни да ги "доят и стрижат" както си искат само да има по някой лев за насъщния.Когато постъвате във фирмата ще ви говорят и обещават какво ли не и няма по-голяма глупост от тази да им повярвате.Казвам повярвате,защото в тази фирма "конците дърпа" жената на управителя-Бойка Кожухарова.Тя решава всичко и всяко решение се взема под нейна диктовка.Няма по-кисела от нея,както се казва до обяд е сърдита на себе си,а след обяд на другите около нея.Затова,ако някой иска да е добре във фирмата,е много важно да и се умилква и да и угажда на капризите....няма как,тя се изживява като "business lady" от световна класа.
Заплащането във фирмата е от-най ниските в бранша.Бяха махнали коледните премии и Т.Кожухаров ни събра и ни каза,че "само слабите фирми давали допълнителни пари".По-голяма простотия не бях чувал!Явно и той самия не се чува какви ги говори.
Не искам да ви губя повече времето с приказки,защото във Верта ще се наслушата на празни приказки и какви ли не обещания.