Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Интелигентни системи /img/frontend/nomap.png"

Интелигентни системи

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 1 мнение
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-1 от общо 1


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Привет на всички, които имат нещо общо или биха искали да имат с тази фирма, наречена безусловен лидер в областта на интегрираните решения за управление на бизнеса.
Имах честта да бъда поканен на интервю в тази велика фирма. Имал съм възможност да се срещам с големи и нетолкова големи шефове, но рядко съм се натъквал на толкова грубо, заядливо и непрофесионално отношение. Отивайки там, отделяйки от времето си с желанието да продължа своето развитие, ме посреща някакъв господин с тениска и една жена, която явно мрази целия свят. Задаваха ми се въпроси с тон все едно съм някакъв келеш там, който е отишал да им се моли да му дадат работа. Липса на всякакво уважение. За 7те си години трудов стаж очаквам поне някой да прояви уважение към личността ми. Не претендирам да ми дадат работа или нещо подобно, не, просто все си мисля, че хората трябва да се уважават и да отношението към тях трябва да е на ниво, независимо кой какъв е. Още по - малко ти си го викнал този човек на интервю и се държиш с него все едно е парцал.
Това са моите впечатления от тази фирма, в която никога, ама никога не бих работил.
 

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?