Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

АНТОНИЙ ЕООД /img/frontend/nomap.png"

АНТОНИЙ ЕООД

Напишете мнение
5 1 0
1 точка от 2 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-2 от общо 2


настоящ служител

-24 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-4
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
0
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
2
Колеги
2
Работна среда
-4

Единственото хубаво в тази фирма са колегитеи то не всички, нищо друго не е както трябва нито работна среда, нито заплащане,абсолютно нищо. Отношението към служителите е като към роби, междудругото Мерканто са единствената търговска верига работеща на 31.12 до 20:30 и на 01.01 от 09.00, световно известни вериги като Кауфланд и Лидъл почиват на 01.01 но видите ли Мерканто е над тези неща  техните служители нямат правода си починаткакто трябва и да празнуват. Шефовете наистина имат мания за най-най, но искат да са такивабез да влагат нищо. За мен не е нормално верига от подобен ранг да не може да осигури на работниците си тоалитна хартия и веро, тези неща се купуват от нас катона всяка заплата събираме по 2 лева. Някой може да каже "тоз пък ся за два лева" не е задвата лева въпроса е че могат да ниги осигуряват но не би, пък и при положение, че меналия месец съм получил 305,60 лева двата лева са си два лева. Друг Въпрос е, че в договора ми пише че заплатасеизплащаведнъж месечно до 15 число на месеца само дето от 3месеца заплати се получават на 27 28 там някъде. Та това много бих искал да кажа и нещо хубаво но няма какво. Не започвайте работа тук, освен ако нямате друга алтернатива.


бивш служител

-23 точки

виж подробна оценка
Заплащане
3
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
1
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
3

Ужасни са! Атмосферата е ужасна! Гледат не накриво ако ходиш често до тоалетна дори... Шефовете са с голяма мания за най-добро, най- на ниво и т.н., а в същност не всичко е такова. Колегите се лицемери и страхливци.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?