Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Ви Джи Еф ООД https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=София,бул. проф. Цветан Лазаров 115&markers=София,бул. проф. Цветан Лазаров 115

Ви Джи Еф ООД

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 3 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-3 от общо 3


кандидат за работа

-10 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте,
Давам мнение единствено по обява и разговор по телефон с HR.
Обявата ми направи лошо впечатление с общите си приказки, които можеха да значат нищо и всичко. Не бяха посочени граници на заплащане. Тъй като имам над 10 години стаж по специалността, реших все пак да разбера какво предлагат.
Свързах се с HR - "не можем да Ви кажем никаква заплата". Същото като с цялата обява, която може да се тълкува доста широко.
С това предположението ми за обезценяване на професията се потвърди. Нашата специалност се изучава пет години. Определено не сме "специалист еди-какво си". Има си име и то е Ландшафтен архитект. Като такива имаме правоспособност.
Просто си помислете заслужава ли си да хабите време с тази компания, която опитва да огрее във все повече сфери.
За правописните грешки в обявата... да коментирам ли. Явно използват "специалист правопис".


бивш служител

40 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
5
Привилегии
4
Фирмена сигурност
4
Натоварване
4
Потенциал
5
Местоположение
4
Колеги
5
Работна среда
5

Чудесно място за работа на хора, които искат да се развиват, да бъдат част от фирмения живот и да допринасят за успеха на компанията.

Заплатите се изплащат в пълен размер и на време, а компанията предлага и други социални придобивки. От екипът се изисква много, но и много се инвестира в него. Обученията, вътрешни и външни, включително и в чужбина са практика. Знам го от собствен опит. Не случайно фирмата съществува от 20 години и продължава да разширява дейността си и съответно броя на служителите. Доста от хората имат по над 10 години стаж там.

Аз работих в централния офис в София, който се помещава в нова сграда с възможности за спорт и място за хранене на служителите. Обядите са гарантирани и са повод за непринудени разговори, включително и с Ръководството, които най-често обядват с екипа. Обръщенията са на "ТИ".

Едно от нещата, които много ми допаднаха е, че служителите НЕ са виновни по презумпция, когато някой клиент или партньор или дори конкурент е недоволен. Напротив, екипът е сред най-важните неща в компанията.

Мога да кажа, че мнението ми се търсеше и при добра аргументация се приемаше. Със сигурност не съм била харесвана от всички, но не съм имала сериозни конфликти, нито скандали.

Вече от година не работя там, но все още имам много приятели във фирмата и отношения на уважение с целия екип.

За разлика от повечето хора, които споделят мнения, когато са ядосани и огорчени, аз искам да изкажа моята положителна позиция, защото си заслужава.


бивш служител

-15 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-3
Уважение
-5
Привилегии
1
Фирмена сигурност
5
Натоварване
0
Потенциал
-3
Местоположение
0
Колеги
-5
Работна среда
-5

Като заплащане -плащат навреме само това е хубаво.
Уважение-такава дума не съществува във фирмата.Има само интриги и обиди.Фирмена култура грам няма.Ръководството грам не се държат добре със служителите , крещят и се заяждат с хората и най-интересното обвиняват служителите в интриги, които те самите са заплели. Отдел Логистика доста им помага за това.
Привилегии-карта за градския транспорт за всички линии за 3 месеца.
Фирмена сигурност-никаква. Днес си на работа, утре някой близък на генералния директор ти се ядоса и отива да и се оплаче и въпросната госпожа решава, че си във фирмата до края на деня.
Ангажираност- тези, които са от Смолян и региона джиткат игри , правят сплетни и се мотат по трасето, колкото до другите, трябва да се изкарат заплатите на всички. Вършиш твоята работа+тази на протежетата.
Потенциал за развитие-ако си по-умен от тях гориш като факла в морето.А във всички случаи ще е така, защото там нивото на ръководния състав е отчайващо, да не говорим за нивото им компютърна грамотност,а относно личната им колтура е излишно да се коментира.
Местоположение-кв"Диянабад" бул"Драган Цанков"59-63
Колеги-тези, които бяха читави отлетяха, останалите подмазвачи и интриганти.
Имаше доста голям коментар за тях в кариери бг, но понеже фирмата работи с Икономедия и е замолила коментарите да се изтрият, което е достатъчно красноречиво.Ако не бяха вярни едва ли биха се притеснявали.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?