Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Арт Груп Дизайн ООД /img/frontend/nomap.png"

Арт Груп Дизайн ООД

Напишете мнение
5 1 0
1 точка от 2 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-2 от общо 2


бивш служител

-42 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-4
Потенциал
-5
Местоположение
-3
Колеги
-5
Работна среда
-5

Едва ли в Пловдив има по-нескопосана фирма от тях. Големият им проблем идва от това, че хорицата управляващи това местенце, са с огромно самочувствие, стъпващо единствено и само на това, че са завършили "Сценични кадри". Това разбира се, по никакъв начин не ги прави хора, разбиращи от маркетинг или реклама, напротив. Никога не виждат грешките си, а за тях винят служителите си. Компютърната им база е отвратителна, софтуера повечето е краден, имат една кутия празна с Corel, която държат за престиж. Заплащането е повече от смехотворно. Да не говорим за отношението им към клиентите. Бил съм свидетел на трагични моменти, в които клиентите се лъжат със срокове, дават им се крадени дизайни или биват лъгани, че даденото решение е създадено специално за тях, а вече е било пробутвано и другаде. Опазил ги господ, ако им направят проверка от Държавна инспекция по труда или пък от агенцията за борба с нелегален Софтуер. Не се лъжете да почвате там работа-ще бъдете навиквани, унижавани, лъгани и нищо няма да научите от тях. 


бивш служител

-5 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-3
Уважение
-5
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
3
Колеги
0
Работна среда
0

Като бивш служител на фирма Арт Груп Дизайн бих желал да изразя своите впечатления от фирмата и в същото време искам да предпазя всички бъдещи служители на тази фирма да не губят времето и усилията си за нея, тъй като в тази фирма трудът не се зачита, а за реализация да не говорим въобще. Основното което искам да кажа е че съм крайно разочарован от непрофесионалното и егоцентрично отношение на двамата управителя към своите служители. По-голям непрофесионализъм и нечовешко отношение не съм срещал. На интервюто за работа ти обещават личен автомобил и телефон, тъй като естеството на работа е свързано с много обикаляне по фирми. Но се оказва че трима рекламни агенти ползват една стара кола, два телефона и две чанти, където си слагат рекламните материали.Повярвайте ми, излагацията е пълна пред управителите на фирмите, с които се срещаш. Много често се случваше някои от търговските агенти да ползва градския транспорт, тъй като една кола за кой по напред. Да не говорим за двата телефона- наемат три момичета и им предоставят два телефона:))) Пълен смях. По-големи мизерници не бях виждал. По отношение на заплащането също има проблем- първият месец случайно забравят да ти платят, без да ти обяснят защо. После пък следващите месеци от основната ти заплата липсват 100, 150 лева и като го кажеш това на "Управителката"
( поставям я в кавички, тъй като тя не притежава нужните управленски качества, за да може да управлява хора, същото се отнася и за мъжът й, който също се вживява на много разбиращ от рекламната дейност, но точното ми определение за него е "въздух под налягане"), та въпросната "управителка" след десет минути идва при теб връща ти плика от заплата като е добавила парите, които са ти липсвали, без дори да ти каже, че е стана грешка или нещо подобно- просто ти го подава като на куче. ужас. и това не се случва веднъж- почти всеки месец имаш липси на пари. Първите няколко пъти си милсиш, че се е получило объркване, но после започваш да си милсиш, че е нарочно -просто ако мине номера. Много е тежко да се работи в така атмосфера- никога не се правят оперативки, за да може всеки да каже какви проблеми има, къде да се насочат усилията, да се дават идеи за оптимизиране на работата. Няма такова нещо- взимат на рабоата някое момиче за няколко месеца, за да може да им хване някои клиенти и после го уволняват или му намалят заплата на минималната, за да може то да напусне само. Хора, не се лъжете да работите за Арт Груп Дизайн- няма нормални условия на труд, няма заплащане и отношение на работодател към служител!

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?