Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

ХИТ ХИПЕРМАРКЕТ ЕООД /img/frontend/nomap.png"

ХИТ ХИПЕРМАРКЕТ ЕООД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 19 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 11-19 от общо 19


бивш служител

-33 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
1
Колеги
1
Работна среда
-5

Добър ден ,
аз работих там и изобщо не съм доволна . На интервюто ти казват едно , назначават на позицията за която се предполага че им е нужна , но уви . Нищо не е такова каквото ти го казват . На тях просто им трябват общи работници и нищо друго . Моято съвет за хората който искат да работят там е изобщо да не вярват на думите им , защото ако беше толкова хубаво както те го казват нямаше да има толкова свободни места и постоянно да набират хора ...


бивш служител

-21 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-1
Уважение
-5
Привилегии
-4
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
5
Колеги
2
Работна среда
-3

Ще ми се да мога да дам положително мнение за бившия работодател, но когато става дума за ХИТ - просто няма как. По-подходящо име за магазина би била друга трибуквена дума, но така не би привлякъл клиенти.

На кратко ще кажа - НЕ СИ ПРИЧИНЯВАЙТЕ УНИЖЕНИЕТО, такъв работодател никой не заслужава. Толкова психирани и пощурели шефове няма никъде другаде - винаги ще намерят кусур във всичко, което правите, особено една млада и противна подмазвачка (заместник управител, с амбиции за диктатор), която само лиже **** на управителката, чието отношение към служителите е просто безобразно. Да не дава Господ да отсъствате по здравословни причини - ще си отработите всичко, че и с доста часове отгоре, ще карате 2-3 седмици без почивка, само защото началничката е садист и можете да забележите видимата й наслада, изписана върху киселата муцуна. Останете ли след края на работното ви време - това никой не го отчита. Но закъснеете ли 20 минути... направо си правете харакири. Преди вие да разберете с колко точно сте закъснели, по коридорите ще ви подгонят 5 шефа, 2 HR-ки и ако имате смотани колеги в отдела си - и те, за да ви трият сол как трябва да отработите тези минути, през които не сте зареждали стока. Според всички управители в този магазин, вземането на един артикул от един регал горе-долу граничи с "опразнен магазин". Психозата е страшна.

А германецът (баш шефът)... за него думите са излишни. Толкова смешен и антипатичен човек едва ли се е раждал преди - с повод и без повод ще ви заръча да пренаредите цели регали и после пак да ги върнете както са били с един писклив глас, некоординирани жестикулирания и непонятна злоба. Ще разбърка хаотично всичко, така че да са ангажирани всичките крайно недостатъчни за размерите на този магазин служители навсякъде, по всяко време. Срещнете ли се с началника на фирмено парти - забравете дори да се чукне с вас, дори да ви доближи. Толкова грозно отношение към подчинените си, такова презрение и погнуса от хората, които ти вършат черния труд - аз не съм срещала преди.

Заплащането не е най-доброто, но определено не е и най-лошото. Все пак при германец за шеф и при такъв къртовски труд и стрес си е необходимо да има финансов стимул, но въпреки това той е крайно незадоволителен. Не си струва просто да се работи в подобна среда на злоба и комплекси, където незачитането на правата ви като хора е издигнато в култ, където нищо не отговаря на правилника за вътрешен ред, където нарушенията са ежедневие, където още не са разбрали, че робството е наказуемо. Уважение - никакво.

Привилегиите ви се изчерпват с едни ваучери за храна на месец на стойност 40 лв. Има и бонус (почти всеки го получава) - шансът да ви кажат, че сте на минус (при все че сте работили дори повече от отбелязаните ви по договор часове) за месеца е огромен. Ако започнете работа там, ОБЕЗАТЕЛНО си следете часовете. СПЕКУЛИРАТ СТРАШНО МНОГО С ТОВА! Не познавам служител там, който да не се е оплакал от това. Правят ви на нищо, когато сте, че и дори без дефакто да сте виновни.

Фирмена сигурност - незадоволителна. След като между самите служители се краде (на една колежка и бяха откраднали плик с пари и документи) и никой нищо не си призна, мисля че е излишен допълнителен коментар. В самия магазин също страшно много се краде, но за това не мисля, че е бил наказван служител все още. А уж има камери за наблюдение и се следяло стриктно - поредният мит. Вие трябва и за това да следите.

Натоварването е нечовешко, особено ако се засечете с шефката-диктатор на смяна. "Почивка ли? В каква почивка ще излизаш, има пале да се зарежда!" - това са точните думи. Много колеги наистина карат по 8-, 9-, 10- часови смени без почивка.

Потенциалът за развитие - ако не лижете шефските задници (това впрочем е единственото нещо, което в ХИТ могат да ви научат да правите майсторскии), вероятно подовете и регалите (които не мисля, че някога са виждали працал) - забравете.

Местоположението - все нещо трябва да е положително, макар и независещо от никой вътре в магазина.

Колегите - като изключим няколкото усмихнати и нормални колежки, някои от по-младите момчета и момичета - трагедия. Има толкова много откачалки, които си говорят сами, шефката-диктатор, която крещи от единия до другия край на магазина, само за да ти каже да извикаш хигиенист еди си къде (като само докато ти я намериш, цяла бригада хигиенисти ще свършат работата, ако тя ги бе извикала), злобните и комплексирани лелки, които само клюкарстват, слухтят и интригантстват - разнообразието е гарантирано, както е и мотото на магазина. Вероятно това са имали предвид. Имате ли тайни или просто нормален личен живот - забравете той да не стане публично достояние, дори и без да си отворите устата. Но когато повечето колеги и шефове нямат живот извън вратите на склада, когато са лишени от каквито и да било човешки качества и това ги озлобява неимоверно - тогава няма как да е иначе. За много хора там не съществува живот извън ХИТ - започнете работа там и ще се убедите в тези думи.

А иначе - не започвайте там. Аз направих тази грешка и още съжалявам за пропиляното време и усилия. Разбира се, ако не искате да се отнасят добре с вас, ако искате да робувате и чат-пат да се прибирате разплакани у вас в 00:00, колкото да имате време да си избършете сълзите преди смяната от 06:00... От правна гледна точка има също много неща за критикуване. Служители на по два договора например. Просят си няколко проверчици в ХИТ и някой ден ще почукат на вратата инспекторите.

На кратко, това бяха част от моите впечатления като служител. Не очаквайте разбиране oт HR служителите и вашите началници. По-голям шанс има палето да ви влезе в положение, но не и те. Може би и малкото колеги, над които издевателстват по същия начин. Но след като ви съберат рано сутрин в 07:00 и озлобената управителка ви се накрещи на всички за незаредените 2 бурканчета лютеница и 3 кенчета кола, без които видиш ли магазинът е ОПРАЗНЕН!?... ще ви изгрее слънце в душата.

Бягайте далеч от този ХИТшвиц!


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Алооо,Хит-а, до там ли я докарахте?! Не стига, че отношението към сътрудниците(хамалите) е мизерно, ами и болести завъдихте...
Онзи немски евнух, не го ли е срам? Гледаш хората забили носове в земята и потъпкани от "началници".
За тези, които мислят да започват там-НЕ ЗАПОЧВАЙТЕ!
Работно време-когато свършите,няма персонал. Питаш за заплащане на извънреден труд-само където камшика не вадят.Минава управител или там на каквито се изживяват и въртии.
Отношение-сравняват те с боклучарите. Не преувеличавам!
Отпуска-ако излезеш има голяма вероятност набързо да те извикат, защото някой напуснал.
Колеги-читавите бягат. Пет к*рви останали и ближат гъзиве. Плюс регионалната-няма такава подмолна гад.
Само някакви недоклатени индивиди ходят в този хамбар(чужденци). Като изпаднали са, ама те явно в техните държави са убитаци яко. И от време на време някой сноб български се прави на голямата работа.
Като цяло всички зверове са събрани на едно място, като започнеш от управители, та стигнеш до на м.... им п......!
Ааа, за малко да пропусна, какви проверяващи има!!!
Две, ама то не са мечки, то не са глигани...то е нещо страшно!
Циркът е пълен.
Поядосвах се известно време там, посмях се на самочувствието им без покритие, пък се осъзнах, разбрах, че не съм толкова изпаднал и си набих камшика.
По-здрави на Хит-а! На немския евнух-да ходи си е*е немската м*йка,на управителите-за нищо не ставате и го знаете, за това боксувате там,мишки смешни,на сътрудниците гъзолизци-пълна помия сте, а на всички, които мислите да започвате там-мислете с мозъка си!


клиент

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте,
Искам да изкажа и своето мнение за магазин Хит.
Рядко ходех в магазина, защото е много далече, но вече и толкова няма да ходя.Кракът ми няма да стъпи там, приятелите от квартала също.
Една комшийка сподели, че в магазина служителите били заразени с ХЕПАТИТ и никой никакви мерки не взимал! Ужас!Склонни сме да и се доверим, защото има близък служител в този магазин.
Всички си направихме иследвания и са отрицателни, но няма да доближим този мизерен магазин!
Скъп, пуст и заразен. Избирам си кварталното българско магазинче, а на немските помияри от тази верига мога само да кажа - Чиба от България!


бивш служител

-16 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-3
Уважение
-5
Привилегии
-1
Фирмена сигурност
-1
Натоварване
-5
Потенциал
-1
Местоположение
3
Колеги
2
Работна среда
-5

Такова чудо трудно се вижда , докато не се сблъска човек с него. Бягайте далеч от този магазин не само като работници, а дори и като клиенти.
Кодексът на труда изобщо не съществува за господата немци.


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Бягаите далече от този магазин, работи се по 13часа с една почивка в седмицата за накакви керливи пари. Немеца си прави каквото си иска с персонала , а началниците са едни посредници на високи заплати . Тук законите не се спазват винаги си на минус и имаш да им даваш часове , за един месец имаш едвам 4-ри почивки и работа за 10 човека , тотална хамалогия . Води се двоино счетоводство пред държавата , продават се стоки с изтекъл срок , особенно козметика .  НЕ СИ ГУБЕТЕ ВРЕМЕТО С ТЕЗИ МОШЕНИЦИ ...


-25 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
-3
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
0
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
0
Колеги
-3
Работна среда
-4

бели роби за жълти стотинки почваш работа за едно ,а всъщност си ХАМАЛ и незнаеш кога ще те изгонят


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

заплатите са повече от ниски. Не е за млади хора. Когато работих там трябваше да правя и куп други неща които ги нямаше в длъжностната характеристика. С две думи " ОБЩА БИЧКИЯ"  Ако някой иска да пробва нека да го направи, но не е идеалното място за работа.


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Моля ако може някои да даде инфо за заплата ,работно време има ли проверки и глоби

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?