Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Електро плюс ООД /img/frontend/nomap.png"

Електро плюс ООД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 2 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-2 от общо 2


кандидат за работа

-7 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
-5
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
-2
Местоположение
4
Колеги
-4
Работна среда
0

Това е за всички, които мислят да отделят време да се явят на интервю за работа във фирмата. Явих се на 3 поредни интервюта за длъжност "Специалист доставки", отговарям на всички посочени изисквания, с 15г. стаж на същата длъжност. На края на третото интервю, което вече очаквах да е финално и да се говори и за заплата, изведнъж се оказа, че се притесняват, че нямам нужните според тях технически познания. Такова изискване в обявата нямаше, още от автобиографията ми знаят, че не съм електроинженер, но чак на трето интервю се сетиха за това. Попитах ги защо, след като това е пречка за тях, ме викат на трето събеседване и им предложих да си потърсят електроинженер. Да не говорим, че и трите интервюта бяха свързани с голямо чакане отговорните лица да се координират, за да ги проведат. Последното трето отне 2 часа!!! Накрая на последното, след 40 мин. чакане интервюиращите да си проведат "спешните" тел.разговори ми казаха, че ще трябва да се съвещават още, за да решат дали да ме наемат, и че щели да ми се обадят. Отговорих им, че търпението ми е окончателно изчерпано и ако решат да ми отправят оферта да използват мейла. Два дни по-късно пуснаха нова обява с ревизирани изисквания, като вече искат техническо образование. Никаква обратна информация към мен, никаква благодарност за отделеното време.
С две думи, тези хора определено не умеят да си формулират изискванията, не проявяват никакво уважение към времето, което явяващите се на интервю отделят, нямат необходимата бизнес култура. Сигурно това е единствената фирма, в която по време на събеседване с кандидат за работа за ключова длъжност интервюиращият си позволява да употребява нецензурни изрази.
Условията на работа са доста мизерни за офис среда. Мръсно и с почти никаква естествена светлина.
Не си губете времето.


бивш служител

-16 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-3
Уважение
-5
Привилегии
-2
Фирмена сигурност
-4
Натоварване
0
Потенциал
-5
Местоположение
2
Колеги
4
Работна среда
-3

Привет на всички, които са проявили интерес към "прекрасната" фирма Електро плюс ООД :)

Аз съм бивш служител на компанията, това бе първата сериозна работа в живота ми, прекарах страхотни моменти там, главно заради преживяванията и колегите. Но работата там изобщо не бе розова.

На първо място бих поставил несериозноста на управителя на компанията, неговите приоритети са свързани предимно с източването на фирмени средства от големия италиянски холдинг собственик на компанията, от колкото да се развива самата тя. Той има доверие на много малко хора от персонала, към останалите никакво доверие и никакво уважение. Г-н Маурицио Парусо (управителя) е крайно незапознат с българския пазар, отнася се несериозно към всички и всичко!

На второ място ще спомена неспособноста да се мотивира персонала. Повечето от колегите са супер, но има много хора които отдавна са изгубили желание за работа, които само се оплакват, но по една или друга причина предпочитат да си карат по старо му.

Трудовите договори се сключват на по ниска от реалната заплата, аз се съгасих с това и в момента, 5 месецa след като съм напуснал, още не съм получил значителна сума, няма и да я получа, разчитам на това че живота продължава да се върти и рано или късно ще имам възможност да напомня на някои хора че са били некоректни!

Ако сте хора с амбиции, хора с възможности .. не ходете там, рано или късно ще останете разочаровани!

Ако сте хора без голям опит ... Електро плюс ООД е много подходящо място за трупане на опит, работата не е натоварена, за това и парите не са особенно добри.

За финал - ако търсите сигурност, перспективи и развитие това НЕ е правилния избор, ако търсите временна работа, която да Ви даде един добър старт на вашата кариера, която да Ви позволи да се издържате докато учите, сте на правилния път. Във фирмeната история има достатъчно примери на хора тръгнали от Електро плюс ООД (останали разочаровани или неразбрани) и в последствие направили кариера в други компании, надявам се след време и аз да бъда един от тях!

Успех!

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?