Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Кнауф /img/frontend/nomap.png"
5 2 0
2 точки от 18 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 11-18 от общо 18


-30 точки

виж подробна оценка
Заплащане
3
Уважение
-5
Привилегии
2
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Фирма "Кнауф" продължава да върви надолу, причина, която се дължи на дълбоко вкоренения мързел и непрофесионализъм в някои от началниците на отдели. Във времена на криза особено видим недостатък се оказа липсата на търговски нюх и усет за това, в каква посока трябва е насочена търговската политика на компанията. Загубата на все повече корпоративни клиенти, които да поддържат "жизнените сили" на компанията, се превърна в едно от най-големите изпитания, пред които се изправи цялото ръководство. Това доведе до загуба на представа за това, какъв търговски подход е необходим да бъде предприет спрямо постоянно свиващия се пазар, за да може Кнауф да си стъпи на краката. Основните недостатъци сега са твърде видими и осезаеми, за да може тепърва да се правят равносметки и да се иска поемането на нов курс на управление. Нужна е цялостна промяна, която за съжаление трябва да мине през цялостното преструктуриране на онези звена, които трябва да се грижат за реализирането на търговски обороти и не успяват да осигурят такива


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте,
не познавам фирмата и отношенията между сътрудниците в нея, но проследявайки коментарите, ми се струва, че положението е като в повечето български фирми, а именно некомпетентен персонал и то най-вече в ръководството. Това мнение си вадя от коментара на "Гого", който според мен е жената, за която става дума в коментара на Рошкова.
Бих посъветвала тази дама (прокурист) да се запише на опреснителен курс по граматика! Не знам точно на каква възраст е дамата, но със сигурност, за да си на подобен пост е минимум на 30 години. Жалко е, човек на подобна позиция да не знае кога се използва и/й, кога се слага запетайка или кога се използва ъ/а.
Жалко за фирмата, ако подобни неграмотни хора са в мениджЪрския състав!
Съвет: Наблегнете на по-качествен подбор на персонал; запознайте се с кодекса на труда (към Гого), защото е незаконно и Гого, научете се да пишете правилно!
 
Успех!,
Валя


клиент

41 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
5
Привилегии
4
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
4
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
4

Уважаема г-жо /г-не/ дали познавате своята идентичност прикривайки се под името „Рошкова” ??? Всички служители се досещат, кой се крие зад това име....и за болните Ви амбиций...Не сте толкова „компетентни”, за да давате оценка на служителите във фирмата, в която не Ви „изнася”. Служителите в отдел счетоводство са едни от малкото, които не си гледат в часовника, когато наближи края на работния ден. Въпросната Мениджарка наистина е издигната от редова счетоводителка -поздравления има поне една истина...това говори, че във фирмата може да се гради кариера, но разбира се от тези, който си разбират от работата, а не от такива като Вас. Не е лошо преди да тръгнете да си търсите работа да прочетете и научите основни правила, като - „как се изпълняват заповеди, и началникът Ви трябва ли да се обосновава за разпорежданията, които Ви издава”. Та за Мениджарката мога да кажа единственно, че определенно си разбира от работата. Да не забравяме, че провенциалният манталитет няма отношение в случая със сивото вещество за разлика от ...Вашия. За заводите няма да коментирам очевадно е, че лицето „Рошкова” не е наясно с тях, за да възхвалява, а просто налучква. Абсурдно е да се говори въобще за богопомазани във фирмата. Да припомним, че същата не е Видинска или от околностите, а и с кой трабва да имат връзки служителите, за да са богопомазани.., може би да имат австрийско потекло??? И в тази връзка мисля, че не Ви влиза в работата да определяте как се харчат /и как да се харчат/ парите в такава фирма – самозабравяте се . Гледам дали сте индекс 0 за натоварване. Това говори, колко Ви се работи въобще, как ли сте си уплатнявали работният ден и естественно е, че заповедите на ръководството няма как да Ви изнасят, защото нарушават духовното Ви спокойствие. Дълбоко се съмнявам, че ще успеете да се реализирате и да работите в екип. Не Ви прави чест да петните името на фирмата по този некоректен и смешен начин.


бивш служител

9 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
-3
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
0
Потенциал
-3
Местоположение
3
Колеги
5
Работна среда
3

Прав/а е колегата/жката отдолу. Нещата във фирмата са правилно описани. Проблемите са главно в софийския офис, при това идват от мениджмънта. Дори в момента се изпълнява предреченото за отдел счетоводство, а именно търсят си хора. Там бяхме повечето жени, но най-големият проблем е мениджърката, която е едно недоразумение и не знае как да се държи с подчинени, защото никога не е и учила или прочела за това. По стечение на обстоятелствата я издигнаха на този пост от редова счетоводителка, а тя горката с неадекватно провинциалният си манталитет дори не си направи труда да прочете нещо за взаимоотношенията по линията началник/подчинен. Тя заповядва без да се обосновава при въпрос защо - просто тропа с крак и казва така трябва. Избягва да мисли самостоятелно и просто ретранслира заповедите на управителката, които в повечето случаи водят до безмислен, но тежък труд. Със сигурност друг от проблемите е наличието само на един мъж сред мениджърите, който за съжаление е на не толкова ключовата позиция началник на отдел "Логистика". Не че и той няма трески за дялане, но представителките на нашия пол просто идват в повече на всеки застоял се там по-дълго. Единствените богопомазани са хората с много силни връзки и то по специално родени във Видин и околностите. Ние хората от другата провинция сме по-низши, а пък софиянци почти няма. Разбира се отварям скоба, че в двата завода (Медникарово и Видин) нещата са определено на ниво. Там ръководителите са мъже и то от сой. Особено този в Медникарово си е мъжкар отвсякъде, а и не си поплюва, но поне е много точен и коректен към подчинените си. Защитава хората си до дупка, дори и да са отявлено виновни, както и би трябвало, а не като слабохарактерната мениджърка на отдел "Счетоводство", която за капак е и ръководител на IT отдела. Тя разбира от IT, колкото Екатерина Михайлова от парапланеризъм, но се пъне да организира специалистите там, което гледано отстрани е пълен водевил. Друг сериозен проблем е трошенето на пари за глупости. Имам предвид, че служебните автомобили се ползват като лични такива. Можете да видите детски столчета, ски багажници и други благинки, което е несериозно. Моят съвет към хората, които кандидатстват там, е да подходят с много внимание и да искат пари още в началото, защото друг сериозен проблем е, че заплатата остава такава, каквато си я договорил още в началото и не мърда и на йота, т.е. договаряйте се за максимума още отначало. Истина е, че те осигуряват на брутната заплата, което е хубаво и коректно. Това е от мен и дано съм била полезна.


-15 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
-4
Привилегии
3
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-3
Потенциал
-5
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
-5

Ако ви канят на работа в Кнауф не ходете, почти сигурно е, че ще ви уволнят след има няма няколко месеца. Нещата се представят първоначално много розово, но истината идва след първия ден. Шефовете се мразят един друг, което прави обстановката във фирмата нетърпима. Отделно кризата така е ударила Кнауф, че поръчките им са спаднали до санитарния минимум. Почти всеки месец си отива по някой служител, като на негово място се назначава нов, с единствената мисъл да се представи подобна дейност пред ръководството като желание за промени с цел вдигане на продажбите. За съжаление нещата с Кнауф няма да се оправят в скоро време, поне докато не започнат промените в самото ръководство. Да се готви отдел логистика и счетоводство....приятен ден...


6 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
3
Привилегии
3
Фирмена сигурност
1
Натоварване
0
Потенциал
1
Местоположение
0
Колеги
-3
Работна среда
-4

Фирмата е добра - стабилна и сигурна. Само, че нещо напоследък нещата започнаха да излизат от контрол. Все повече грешки и неквалифициран персонал, който се подбира по неясни критерии за работа. За нещастие кризата ни удари и от това страдат най-много клиентите, които стават все по-малко. Смятам, че е нужен друг към клиентите, които стават все по-малко.


36 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
4
Привилегии
4
Фирмена сигурност
4
Натоварване
5
Потенциал
4
Местоположение
2
Колеги
3
Работна среда
5

Фирмата е супер. Има напрежение, но заплатите са високи и има разбиране на ръководството при решаване на проблемите.


22 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
3
Привилегии
2
Фирмена сигурност
2
Натоварване
3
Потенциал
3
Местоположение
1
Колеги
2
Работна среда
2

Фирмата е супер на фона на всички останали български предприятия в стрителния сектор. Единственият проблем са някои връзкари, които се ползват с благоволението на шефовете. Но, както се казва, навсякъде има подобни хора, които по един или друг начин успяват да се харесат. Заплащането е добро, като осигуровки се плащат върху брутното възнаграждение, а не като в другите компании на сума, малко над минималната работна заплата.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?