Не професионално грубо отношение от HRката на фирмата с която комуникацията е само по телефона .Ако поискаш малко повече пари от това което са обявили като долна граница ТЯ решава че не си НАДЕЖДЕН. Без дори да участва в интервюто просто гледа на кристална топка ТЯ великата ГАДАТЕЛКА преценява!
НЕ СИ ГУБЕТЕ ВРЕМЕТО! Една подробност, която не споменават, бившият собственик на ЕКОТОЙ дръпна всичките клиенти и си направи фирмата O YES.
Няма такава фирма работно време от 08:30 до 09:30 все едно не си при тях да пазаруваш . Мързеливи хора . Това е моето мнение като на клиент .
Подробна оценка от whatever
Една от малкото сериозни и реално работещи фирми в Бургас, безспорен монополист на пазара (в добрия смисъл на думата) и една от малкото които поддържат постоянно добро ниво на заплатите (рядко срещано явление в наши дни) Там се задържат предимно хора с амбиция и хъс за работа, тъй като фирмата поддържа непрекъснато качество и стандарти по немски образец. Плащат добре и навреме, както и осигуряват в/у цялата заплата. Очаквайте напрегнато ежедневие, просто защото там има работа непрекъснато...а ако това ви плаши, по-добре не си хабете времето!
Подробна оценка от анонимен
Фирмата плаща навреме.Обаче има много нередности;Работи се по 12,15,18 ч.не се спазва времето на тахошайби и дигитални карти.Ако те спре ДАИ е за твоя сметка. Когато тръгнеш да напускаш пишеш моолба с предизвестие 1месец,след което шефа те освобождава на другия ден и ти удържа последната заплата.КОГАТО ПОПИТАШ ЗАЩО-отговорът е неустойка.
Подробна оценка от Анонимно
Започваме със шефа...човек със широко сърце.
Дават възможност на всеки който, иска да работи да се изяви, всеки работещ във фирмата получава заплатата която е заслужил, накратко казано,фирма с перспектива и бъдеще (огромно бъдеще),доста просперираща, факт е че за 2 години, няма човек който да е напуснал фирмата, те само биват уволнявани заради това че, са некадърни.
С 2 думи това е фирмата в която искам да се енсионирам а аз в момента съм на 39 :)
Екотой е фимата създавввввща стандарти и вдигаща самочувствиет на хората.
Жената не си обичам толкова, колкото ЕКОТОЙ ;)