АЙ ФАРМА ООД /img/frontend/nomap.png"

АЙ ФАРМА ООД

iPharma е бързо развиваща се компания фокусирана в областта на продажбата и маркетинга на иновативни медицински изделия и фармацевтични продукти. Основните медицински области в растежа на iPharma са хирургия, ортопедия, травматология и стоматология. Основна цел е предоставянето на нови и качествени продукти директно от производителите. За тази цел iPharma e създала екип от опитни специалисти за формиране на балансирано портфолио от утвърдени продукти.

iPharma е лицензиран търговец с всички категории медицински изделия.

Друга насока на фирмата са консултации в областта на маркетинга на фармацевтични продукти, медицински изделия и консумативи.

Заплащането е доста голямо в условията на кризата. Може да се желае още за автомобилния парк. Офиса в Пловдив е много луксозен. Бонуси няма поради ниските цени на продуктите, които предлага фирмата. Клиентите се увеличават без да има стимул за търговските представители.