Интерфудс България АД /img/frontend/nomap.png"

Интерфудс България АД

Здравейте!
Виждам, че отдавна никой не е писал в темата.
Интересува ме мнение за компанията. Читава ли е?
В момента имат обява за Супервайзор - Източна България. Къде е ситуирана позицията? Във Варна или в Бургас. Каква е йерархията над супервайзора? Има ли отделни дивизии или всичко към един екип?

Изразявам мнението си главно, защото не съм съгласен с тези, които прочетох. Хора всякакви, мнения - също! Работя от 6 месеца в тази фирма, а имам опит в тази работа в други подобни фирми и мога да дам една сравнително обективна преценка.Ако обичате работата си и си я вършите добре, това няма да остане незабелязано.Условията за работа са от добри до много добри, все пак това е България нали!? Има проблеми както във всяка работа в България и те произтичат най-вече от клиентите и само в малка част от служителите на фирмата, което е нормално - няма безгрешни хора. Заплащането и коректно и не по-малко от подобна работа на други места. Работата е динамична и изисква известна физическа и психическа издръжливост, но не смятам, че е преко силите на нормален човек. Все пак работиш с повечето полуграмотни "търговци" и си по цял ден в трафика на София.Разбира се, както всяка една среда и в тази има какво да се желае и да се постигне, но ... Когато човек знае какво иска, го получава! Все пак това е работа и ако човек има по-добри възможности винаги може да напусне! За сега съм там и ми харесва!

Zdraveite az kandidastvah v tazi firma i mi se obadiha otidoh i sus shefa se razbrahme da mu rabota edin den da vidq kak e pro4esa na rabota i mi kaza shte ti platq tozi den kum karq na rabotnia den toi me pita shte rabotim zaedno kazah mu da i mi kaza kakvi dokumenti sa neobhodimi da naprava i mu kazah shte mi platite toi mi vika spokoino ela sled dva dena da mi rabotish i shte ti platq i ot tam enshto mi svetna 4e si evtina robska ruka 4e po4va da luje i otidoh da mu kaza 4e sum se otkazal 4e sum si nameril rabota i toi mi pokaza vrata za pari ne stana duma eto 1 den raboteh za slava i 4est

Аз кандидатствах за работа на длъжността Диспечер склад. Обстановката и хората ми се видяха добре. Базата и условията там не са лоши. Не знам каква възможност за развитие има... За съжаление заплатата не ме устроиваше, но пък мисля че беше актуална за обема работа. Иначе мисля, че са коректна фирма. Поне така съм чувала. Интервюто ми беше с една дама от финансов отдел, която остави добро впечатление у мен- на точна и разбираща от задълженията си жена. Успех на кандидатите!

Не зам кой е този "шон"и какви ги пише.
Работя в Търговския отдел на Интерфудс от около 7 години. Повечето колеги от са във фирмата от 10-15 години. Нека всеки да тълкува това както си иска. Относно заплащането-около средното в бранша. Не е високо, но е редовно. Освен обичайните проблеми (които ги има във всяка фирма) не смятам че има някакво психическо натоварване върху нас. Това е.

Здравейте на всички!
Тый като ми е писнало от неграмотни коментари, много държах да поясня някои детайли :))
По отношение на заплащането фирмата не толкова зле, ако съдим по места, където плащат по 300лв за 12 часа работа. При достатъчно много работа и късмет заплащането може да стане около 500-700 лв (за IT отдела, както имаше въпрос, е сравнително по-ниско, ако съдим по средностатистическите стандарти - т.е от 700-800 лв средно, а може и малко повече). Осигуряването вече го извършват на пълна работна заплата (не като преди), както има и карта за градски транспорт, от която доплащаш минимална част. Допълнително, има шанс за получаване и на бонуси към основната работна заплата, но това (както и навскъде, разбира се) е по преценка на прякото ръководство.
Като уважение и работна среда - може да се допусне, че е много близко до положението «под всякаква критика». Това е гръцка фирма, работеща на принципа на българската шуробаджанащина. Като бивш служител, проработил на конкреното място над една година, съм откровена. Въпреки че много хора все още не желаят да признаят този факт или по някакъв начин да го осъзнаят, но - ако се късаш от работа, траеш си и не минаваш пътя на никого, не ти пука, то може и да се задържиш там. Също така, стои се извънредно след работа, достатъчно често, за да е плюс.
Доколкото за спецификта на работния процес, както и колегите - както навсякъде, така и тук има хора, които стават и такива, които не стават. Хора, които работят и хора, които мажат и се чешат по цял ден. Лошото, в случая е, че тези, които работят и им се занимава, си заминават първи, защото им писва.
За подмазването и прочие - аз съм абсолютно съгласна: така е! И нека вземем предвид факта, че не всичко стига «догоре», а минава определен филтър от няколко хора.... Другото, което също има значение, че в тази фирма може години наред да работят едни и същи хора, които да НЕ стават за конкретна позиция, но да ги държат до последно и, след което, да ги освободят по някаква смешна причина (защото вече и явно не са им изгодни, въпреки че до момента конкретните хора са ос***ли максимално работния процес). Хубавото, обаче е, че ако си допаднал на «високото ниво» по някакъв начин, то те ще ти намерят работа, дори и да се състои в местене на два листа хартия за целия ден :)
По отношение на местоположението е далече  - на 5 мин от новия терминал на летището, стига се с рейс 84, който и преди не беше особено редовен.
За потенцила за развитие - гореописаното, мисля, че е достатъчно.
Доколкото за положителната страна на нещата - работата там дава опит и развива лични каччества като организираност и изобретателност. На мен, лично, поне ми подейства по такъв начин.
Е, това! Успех на всички желаещи!

Имат товорена позиция в IT отдела и изпратих автобиография. После реших да видя освен сайта им какво ще излезе за тях в Google. Така се озовах тук.
Дали някой не може да сподели ов областта на информационното им осигуряване някакво мнение?
Евентуално някой може ли да каже що за пари дават и как осугуряват ... в смисъл като някакво конкретно число. Благодаря предварително!

Заплащането е определено ниско, но се дава навреме. Отношенията са в рамките на нормалното, с две думи виждала съм и много по-лоши места. Фирмата не е добра обаче за търговски персонал от типа на дилърите-сменят ги често и режат от заплатите им. Колектива частично не е зле, но хората задържали се дълго време там са подмазвачи и блюдолизци без достойнство, от които винаги може да се очаква нож в гърба. За ръководните позиции мога да кажа, че реално нямат думата човек, Петридис е и се държи като едноличен господар. За зачитане на някакви човешки права на работниците и дума не може да става.

Имам ли някакъв  шанс да започна работа в тази фирма, при положение, че нямам никакви връзки и съм кандидатствала на тяхна обява в сайт за търсене на работа. Става въпрос за търговски представител или за супервайзер. Обявите в интернет фиктивни ли са им, задължително ли е да си работил преди това на такава длъжност? Благодаря предварително!

здравеите
Интерфудс неща да пиша нищо за тях нямам думи направо заплатата която аз съм вземал е 1000 лв точно но от нея си отделяш 50 лв автомивки 20 лв течности за чистачки работни срещи 50 лв и малко изтекла стока 20 до 50 лв
това е