Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

''АВЕС-94''АД /img/frontend/nomap.png"

''АВЕС-94''АД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 4 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-4 от общо 4


шубе го/я е и не казва!

4 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-1
Уважение
-1
Привилегии
-1
Фирмена сигурност
-1
Натоварване
5
Потенциал
-1
Местоположение
0
Колеги
5
Работна среда
-1

                                       АГОНИЯ
Здравейте!Как се чувствате сега,господа работодатели?
Притисна ви кризата яко,а отговор не дават и най-прехвалените гадатели.
Над комбината провиснала е тишината злобна.
Погледите ви-безизразни,празни,самотата-прокобна.
Не удържахте на световната рецесия,
която провокира у вас безпомощната ви агресия.
Мъртвило,пек и жега.Без капка живителен дъждец.
На колене сте!У вас изчезна и последния живец.
На колене сте-грохнали,грозни и съвсем беззащитни.
Остри и страшни нокти,над главите ви провиснали хищни.
Началото на края или краят на началото-толкова логично?
Не ще ви се размине!Казвам ви го много лично.
Да бъдеш или не?Безсилие за справяне с проблема.
И пред вас стои сега неизбежната дилема.
Господ забавя,но никога не забравя.
Ще видите и вие края си най-накрая.
Дълговете чукат на вратата ви,няма до безкрайност да ви чакат.
Хамбарите пусти,а плъховете тревожно в тях се прескачат.
Като попове ще плащате,иначе зле ви се пише.
С щипки ще ви проснат пред администрацията за ушите.
Ами сега как ще си карате джиповете скъпи,
купени с чужда пот и кървави сълзи?
За неплатените задължения ще трябва да се захващате.
И на нас-ощетените,ще трябва да плащате.
ВЪЗМЕЗДИЕ,толкова дълго те чакахме!
Добре дошло при тях!
Вижте,вижте в очите им,сбрал се е целият СТРАХ!
 


бивш служител

-40 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
0
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Здравейте бивши и настоящи,
Искам да изразя и моето мнение, като бивш служител на Авес - 94 АД.
Изключително са прави, колегите преди мен. Не дават заплати, не плащат осигуровки, за празниците ти дават по два картона яйца или по 2-3 "умрели" кокошки (ако не си наказан) и ходи да празнуваш.
Ужасно отношение от работодателите към персонала, независимо към кого и защо, непрекъснато крещят много често и без повод, явно по този начин си отнемат натрупания стрес. Незнам само не си ли вземат урок от ударите на живота който им се поднася. Вероятно не се замислят?
Алооооо Росен и Милена спрете се, огледайте се светът не се движи само около Вас!


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Приятели,
Някои ви е казал,че има криза,че има безработица?Нищо подобно!Елате и ще се уверите с очите си!Такова нещо в нашата фирма е абсурд.Всяка сутрин на портала пред бариерата ще видите поне двама-трима,които се приемат с усмивка в ТРЗ на "Авес 94"АД.Обещават ти заплата от 500 до 1000 лева,а в заповедта с която те назначават парите са три пъти по-малко,но това са подробности.Ако искате да вземете половината от тези пари(тъи като има глоби за щяло и нещяло,а много често като гръм от ясно небе ти идва и самата глоба)-заповядаите вие сте попаднали на точното място!Ако искате:
1.Да хванете силикоза или рак на белия дроб,на ларинкса,или въобще рак-на точното място сте.
Условията,при които се работи-амоняк,липса на свеж въздух,без грам вентилация,тъи като ако пуснат вентилатори сметката за ток се увеличава.
Мръсотия-вие сте целите в лаина и фураж през целия ден.През почивката,която е половин час не е желателно да се мяркате пред погледа на работодателите.Видят ли ви глобата и наказанията ви са в кърпа вързани.През цялото време птицегледачката трябва да е в халето-е,противогази не се раздават,но маски от аптеките продават.
2.Ако искате да работите в среда,където нищо не е наред-това е вашата фирма.Изненади може да очаквате от всякъде.Някаква щастлива случаиност е,че няма пострадали.
3.Ако искате да видите уважение на работодател-елате в "Авес"!То е на нивото на уважение между робовладелец и роб(епитети като смешник,клоун,шут,мучо-това са определенията,които директорът отдавна е пуснал в обръщение)Тук работодателят е с липса на етика и елементарна култура,но пък винаги намръщен,агресивен и ругаещ.Диалог между него и работника не съществува.
4.Ако искате да видите как внукът се разхожда посред бял ден с ловджииската пушка и стреля накъдето му видят очите-на точното място сте.
5.Ако искате да сте на разположение на фирмата 24 часа в денонощието без да ви платят и половин стотинка-заповядаите.Една година работа във фирмата се равнява на 3 години казарма,където всяка заповед е предпоследна.Но иначе дисциплинана,на която ще се научиш там би ти послужила за "Сърваивър".Приятели,тук зад оградата е нашият"Шоушенк" и всички тук сме с доживотни присъди.Алооооо управляващи и разни там ваши подчинени,осъзнаите се!Нали знаете,че на този свят всеки си получава заслуженото.Съдбата ви изпраща знаци,но се правите,че не ги забелязвате.Ще стане късно!


бивш служител

-35 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
0
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
0
Работна среда
-5

Здравейте Сладури!

Искам да споделя с Вас за една Кокошарска фирма.Става въпрос за фирма 'АВЕС-94'АД , един от гадните и некоректни работодатели в България!!! Ако желаете и сте свикнали на постоянен тормоз, да ви мачкат, да не взимате пари за положения от вас честен труд, моля заповядайте в кокошата фирма ,Управлявана от синчето и дъщерята на бивш полицай от Държавна сигурност.Некоректен работодател е да работиш по 9 часа на ден , почти всяка събота, на официални празници без да ти плащат извънреден труд, Да ти намаляват заплатата всеки месец, да те обиждат, да те следят чрез камери, доносници и заплашват с охранители.Да нямаш право да излизаш извън фабриката през обедната почивка, ако имаш такава.Да не ти плащат заплатата редовно-с три месеца закъснение.Да нямаш право на отпуск.Когато напускаш с предизвестие да не ти изплатят заплатите за 3 месеца и обезщетение за неизползван платен отпуск.Да те тормозят и след като напуснеш-изпраща охранителя си на новата работа да те вика да се връщаш да си довършваш работата.Да нямаш и една стотинка внесени осигуровки за всичкото време трудов стаж във Кокошата фирма 'АВЕС-94'АД. За сметка на това шефовете брат ,сестра ,баща и скоро зашпчналото работа внуче карат нови последни модели джипове и ходят по екскурзии.На работниците дават по два картона яйца. Заповядайте на омлета моля !Моят съвет не си струва ДАМИ И ГОСПОДА омлет може да си хапнете и в къщи или на ресторант!

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?